Eşimmm

Mystory-06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
183
188
103
38
Herkese merhaba kızlar eşinde cinsel isteksizlik olanlar çözüm yolları önerebilir mi?eşimle evde ev arkadaşı gibiyiz. Eşimin aklına bile gelmez öyle şeyler.bazen üç hafta bazen 1 ay 2 ay ilişki yalamadığımız da olur.3 yıllık evliyim sizce normal mi? Çoğu zaman yorgunum gibi cümlelerle geçiştirir. Yada uykusu vardır.aldatıyor mu diye şüphelendim ama yok telefonunu takipteyim cinsel içerikli video vs bile bakmıyor.ilk yılımızda böyle değildi.çocuğumuz yok bu gidişle de olmayacak sanırım.ne denediysem boş.acaba ilaç falan mı alsam gizlice versem önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

Ilk başlarda boyle degilse sonradan olması düşündürücü maalesef. Baska biri olabilir mi yok eger ihtimal dahilinde degilse belki canını sıkan kafaya taktiği bir durum olabilir mi. Bu konuyu hic konuştunuz mu

Ben de buna benzer bi konu açmıştım..
Onların kafaları baya bi yogun oluyo yorgun da oluyo ondan mı acaba benim eşim de eskiden üç gün dayanamazdı şimdi bir hafta yanaşmadığı oluyo

Kırmadan konuşun. Ciddi olduğunuzu bilsin. Bir sorun varsa doktora gitsinler. Bu tek taraflı bir ihtiyaç değilki. Kırmamaya özen gösterin, destekleyici gıda takviyesi yapın dikkatini çekecek şekilde giyinin güzel kokular sürünün fazla üstüne gitmeyin dönemsel de olabilir. Yaz sıcağında bunalıyor da insan..

Yoğun çalışıyor hatta işkolik diyebilirim.eve de iş getirir yazılımcı.bu konuyu konuştum ama önemsemedi.ciddi bi sorun olarak görmüyor.keşke bir hafta olsa 2 ay oldu neredeyse 30 yaşımdayım çocuğumuz olsun istiyorum.ben mi abartıyorum diye kendime kızıyorum ama aylarca birliktelik olmaması normal değil gibi geliyor.eşime söylüyorum kime göre normal değil insanların ne yaşadığını bilemeyiz diyor.cinsel isteksizliğin de bir problem olduğunu düşünüyorum ama çaresini bulamadım.aklıma ilaç geldi sizce gizlice vermeli miyim

Sanırım evlenmeden önce farkedemediniz bu durumu?Sonradan oluştuysa sıkıntı var demektir.Öneri tabiki bir doktora gitmek.Çocuk da istemiyor belli ki.

Aslında konuştum üzüldüğümü ifade ettim ancak ciddiye almadı.ne var sanki bu mu dert dedi ve konuyu kapattı.doktor kısmına gelemedim bile.

Sanırım evlenmeden önce farkedemediniz bu durumu?Sonradan oluştuysa sıkıntı var demektir.Öneri tabiki bir doktora gitmek.Çocuk da istemiyor belli ki.
Evliliğimizin ilk aylarında normaldi.son 2 yıldır durum bu.çocukları seviyor çocuklu arkadaşlarımızı özellikle davet ediyorum özeniyor ama sanırım kuşların getirdiğini düşünüyor.biyolojik bir isteksizliği var.uyumak yemek yemek daha cazip gelen şeyler

Bence vermeyin yan etkisi olabilir sonucta doktor kontrolünde verilmis ilac degil. Siz yanaşınca red mi ediyor

Kilo problemi yok degil mi?Kilo arttıkça da isteksizlik artıyor.Şstiyorsa doktora gitmeli.Düzelsin istiyorsa fındık fıstık ceviz kahvaltı da yiyebilir.

Kilo problemi yok degil mi?Kilo arttıkça da isteksizlik artıyor.Şstiyorsa doktora gitmeli.Düzelsin istiyorsa fındık fıstık ceviz kahvaltı da yiyebilir.
Hayır yok kilo problemim.kişisel bakımıma da dikkat ederim.cinsel isteği yok kıskançlığı yok.keşke bazen kıskansa derim ama o da yok.

Evet sürekli ya uykusu var ya yorgun ya da çalışması lazım bazen sabaha kadar çalışır aklına bile gelmez.
Benim eşim de cok yoğun ve mecbur olmamasına rağmen aksamlari da çalışıyor. Bizde de durum 3 4 haftaya bir. Ama pek sorun yapmıyorum çünkü kafaları dolu olunca böyle oluyormus ilk başlarda banada anormal gelmişti. Siz ne sıklıkla bekliyorsunuz peki

Doktora gidebilirsiniz. Bazi hormonal bozukluklar erkeklerde cinsel isteksizlige sebebiyet veriyor.
Bence birbirini seven bir ciftin haftalarca beraber olmayi istememesi normal degil. Hele de gencken.
Yorgunluk bence bu kadar uzun sure sebep olmaz.
Siz talep ettiginizde napiyor? Geri ceviriyor mu?

Depresyonda olma ihtimali hiç düşünmedim.severek evlendik 2 yıl flört ettik.benden önce ciddi bir ilişkisi olmadığını biliyorum.bi dönem çok tartışmamız oldu işkolikliğinden dolayı.benden bu yüzden soğumuş olabilir.çok çalıştığı ve beni ihmal ettiği için çok tepki verdim.aslında mevzum yine aynı ya işte ya da evde yorgun ben tek başıma yaşıyor gibiyim

Evet uykusu oluyor yada yorgun oluyor ikisi değilse de zaten bilgisayar başında evraklara gömülmüş oluyor.en önemlisi de bunu sorun olarak görmüyor.hatta benim isterik bir bayan olduğumu abarttığımı düşünüyor.aylarca normal değil diyorum kime göre normal değil kim belirliyor bu kıstasları deyip geçiştiriyor insanlara göre yaşayamazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…