Eşimmm

Bizim nerdeyse 2 ay olacak.2 yıldan beri de böyle kısa süreli bi durum olduğunu düşünüp önemsememiştim.ama ben de önemsemeyince 2 yıldır problem artarak devam etti.

Burda haftada 1 oluyor diye dert yanmıyorsunuz ki, 1 yilda beraber oldugunuzun sayisi nerdeyse 1 elin parmaklari kadar. Bu tabii ki anormal. Isini daha cok seviyor o halde. Bilemedim. Herhalde 2 ay sevismeyip sonra sevisince 2 dk bile dayanamiyordur. Bunlarin hepsi birbirini tetikleyen kisir bir döngü yaratıyor.
Bir kadin kocasiyla beraber olmasa, erkek kadini bosar ama erkek beraber olmayinca bir anda onun hakki gibi oluyor. Boyle bir sey yok. Bir beraberlikte insanlae karsilikli olarak birbirinin manevi duygularini tatmin etmek zorundaysa cinsel isteklerini de tatmin etmek zorunda.
Guzel bir dille konusup, isteklerinizi karşılamasını soyleyin. Evlilik icin şart oldugunu. Ve doktora gitmeye ikna edin. Eger saglik problemi yoksa iliskiniz icin baska oneriler bulmak lazim.

Bizim nerdeyse 2 ay olacak.2 yıldan beri de böyle kısa süreli bi durum olduğunu düşünüp önemsememiştim.ama ben de önemsemeyince 2 yıldır problem artarak devam etti.
Ve bi de çocuğum yok.olup olmayacağını bile bilmiyorum yaşım 30.her yumurtlama günlerimde ağlıyorum.çocuğu olamayan nice insan var.ben daha olup olmayacağını bile bilmiyorum.ama sözde ikimizde istiyoruz çocuk.

Hele bir de cocuk isterken mi beraber olmuyor
Zor bir durum. Umarim doktora gitmeye ikna olur.

Lutfen uzmeyin kendinizi. Açık ve net konuşun. Belki bir derdi vardır bilinmeyen. Cocuk için de yaşınız gec degil ki

Hele bir de cocuk isterken mi beraber olmuyor
Zor bir durum. Umarim doktora gitmeye ikna olur.
Evet.hatta üç cocuğu olan çok yakın arkadaşlarımızın çocuklarıyla o kadar iyi anlaşır ki.çocukları da çok sever.ama kuşların getireceğini düşünüyor sanırım.her yumurtlama dönemimde artık dayanamaz oldum.yine uyudu yine uyudu

Lutfen uzmeyin kendinizi. Açık ve net konuşun. Belki bir derdi vardır bilinmeyen. Cocuk için de yaşınız gec degil ki
Teşekkür ederim.normal zamanlarında iyi.bir derdi olsa söyler yada ne bileyim anlardım.kendi içinde mutlu.işinde mutlu.işinden eve geldiğinde mutlu.sanki iki ev arkadaşı gibi evi paylaşıyoruz.

Aylarca olmaması bana göre normal,hatta süper,
Ama bir erkeğin istememesini ben bile anlayamiyorum

Teşekkür ederim.normal zamanlarında iyi.bir derdi olsa söyler yada ne bileyim anlardım.kendi içinde mutlu.işinde mutlu.işinden eve geldiğinde mutlu.sanki iki ev arkadaşı gibi evi paylaşıyoruz.
Ilaç degil de bitkisel takviyeler uygulayabilirsiniz afrodizyak etkisi yaratan

Aylarca olmaması bana göre normal,hatta süper,
Ama bir erkeğin istememesini ben bile anlayamiyorum
Belki çocuğum olsa bu kadar dert yapmazdım.yani bu da onun mizacı deyip polyanacılık yapıp bir dönemdir belki deyip beklerdim.3 yıllık evliyiz çocuğumuz yok bu gidişle de olmaz zaten

Is stresi yüzünden Depresyonda olabilir, monotonlugu kısır döngüye girmiş. Hatta depresyona sebep olan vitamin eksiklikleri bile olabilir, sürekli yorgun isteksiz hissetmesi ondan olabilir. Bence bi gnc ye uğrayıp stres kaynaklı yorgunluğa iyi gelecek bi vitamin alın. Kendime aldım sen de iç falan dersiniz.

Neden benimle ilgilenmiyorsun diye sormak da erkeklere biraz itici geliyor, belki denediniz bilmiyorum ama denemediyseniz kendinize güzel çamaşırlar gecelikler, parfümler alın, ikinizin de çalışmadığı izin günlerinizden birinde yatağa çok bakımlı girin, Ama onunla hiç ilgilenmeyin. Evde de bakımlı bi şekilde dolaşın ama hiç ona yüz vermeyin, noluyo bu kadına deyip kendi yanaşmaya başlasın. Eğer erkeklik hormonları hala yerindeyse bunlara tepki vermemesi imkansız, hala da değişmiyorsa size söylemediği bi sıkıntısı olabilir

çok garip gelecek size ama eşim normal zamanda da yanaşır kafasını omzuma dayar sarılır sonra da uyur.direk sırtını dönüp uyumaz yani.ama cinselliğe gelince olay sırtını dönme ye başlar.yani cinsel anlamda isteksizliği var bunu çoğu kez test ettim.flört döneminde kaldı hala.sarılırız ama cinsellik konusu olunca ortam buz keser

Size karşı soğukluğu yok yani anladım. O zaman size bahsetmedigi bi sıkıntısı var, bu yüzden de size isterik diyecek kadar agresiflesiyo, yarasına basiyosunuz belki de. Stresten ereksiyon problemi yaşıyor olabilir söylemeye utanıyordur. Ama bu şekilde nereye kadar? En güzel zamanlarınız geçip gidiyor, eşiniz arada da olsa alkol kullanır mi?

Çok nadir de olsa alır alkol.benim de şüphelerim o yönde.ereksiyon problemi bir iki defa yaşadı ama geçici bir durumdu. Yine yaşarım diye mi denemekten çekiniyor acaba bilemiyorum.

Çok nadir de olsa alır alkol.benim de şüphelerim o yönde.ereksiyon problemi bir iki defa yaşadı ama geçici bir durumdu. Yine yaşarım diye mi denemekten çekiniyor acaba bilemiyorum.
Kesinlikle bu yüzden cekiniyordur. Şöyle güzel bi sofra hazırlayıp bi şişe de şarap açıp biraz rahatlamasini mi sağlasaniz acaba? Alkol önermek doğru değil belki ama Burda vajinusmusu bile biraz alkolle yenen kadinlar vardı onlar geldi aklıma.. Hem belki ağzından laf alabilirsiniz biraz gevseyince

Aslında konuştum üzüldüğümü ifade ettim ancak ciddiye almadı.ne var sanki bu mu dert dedi ve konuyu kapattı.doktor kısmına gelemedim bile.
Dert tabi millet bu yüzden boşanıyor diyemediniz mi?

3 yıllık evlisiniz yaşınız genç ya eşinizin bi sorunu vardır utanıyodur yada cinsel yönelimi farklıdır.Ağır iste çalışan insanlarin boy boy çocukları var vallahi ne yorgunluğu

Eskiye oranla daha fazla çalışıyor olabilir mi?

Yanlış anlamayın beni lütfen ama eskiye oranla daha bakımsızsanızda belki uzaklasıyor olabilir.

Yada birlikte olurken ona güzel sözler soyleyin kendini size karşı yetersiz hissediyor da olabilir.

Ama bana en mantıklısı işi gibi geldi. Ağır işte falan çalışıyorsa normaldir siz içinizi frrah tutun ama bir yandan süslenip püslenip işve cilve yapın. Sevdiğim yemekleri yapın böyle romantik ortam yaratın arafa sırada.

İlk başlarda dönemsel dedim sonra sıcaklardandır vs dedim kendi kendime makul görmeye çalıştım ama durum daha da kötüye gtmeye başladı.hadi ben de oralı olmasam sorunsuz yaşayıp gideceğiz ama ben isteyince ve reddedilince kendimle ilgili de psikolojim bozulmaya başladı.kendimi kadın gibi hissetmiyorum dediğimde de neyin eksik olayına getirip durduk yere sorun çıkardığımı ima edip beni suçlu konumuna getiriyor.i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…