Bingöl. Tesadüfi olarak ikimiz de Bingöllüyüz hatta. Bak mesela aramız normal olsa yani kavgalı olmasak pazar günü kahvaltımı yapardım giderdim babannesine ama kalmazdım. 5-6 gibi eve dönerdim ama yetmiyor adama. Gitmeyeceğim.Esin malatyali mi ceyz? Kombeyi gorunce aklima geldi. Bahsettigin garip davranislar esimin ailesinde de var.
Gitme avukata falan. Dur bi sakin ol. Sans ver. Akli basina nispeten gelmis.
Haftasonunda gitsin baksin babaannesine. Sen gitme.
Tokat yöresinde de kömbe vardır.Pek konuyla alakalı değil amaEsin malatyali mi ceyz? Kombeyi gorunce aklima geldi. Bahsettigin garip davranislar esimin ailesinde de var.
Gitme avukata falan. Dur bi sakin ol. Sans ver. Akli basina nispeten gelmis.
Haftasonunda gitsin baksin babaannesine. Sen gitme.
İzin alacağız avukata gideceğiz diye konuştuk çünkü yapamıyoruz. Ses seda yok blöf de olabilir,ben kalkıp dilekçe filan yazamam nasıl oluyor zerre bilmem zaten ama ya boyun ey ya boşanacağız gibi bir duruma geldi artık. Yani izin aldım hadi gidelim ayrılalım dediği an ben ondan önce gideceğim.siz şimdi yanı bosanma dılekcesını verecegız falan yazmıssınız buna mı karar verdınız?
yanı esınız de tamam bosanalım mı dedı ?
Bingöl. Tesadüfi olarak ikimiz de Bingöllüyüz hatta. Bak mesela aramız normal olsa yani kavgalı olmasak pazar günü kahvaltımı yapardım giderdim babannesine ama kalmazdım. 5-6 gibi eve dönerdim ama yetmiyor adama. Gitmeyeceğim.
Tokat yöresinde de kömbe vardır.Pek konuyla alakalı değil ama
Yontulabilecek bir durum var mı inan bilmiyorum canım, çünkü kendisinin gidip kalacağını söylerken bile "senin arkandan konuşurlar ama gelmek zorunda değilsin, gel demiyorum" dedi. Ben de "Görüyor musun işte, torunun eşi gelip bakmadı diye dedikodu yapan insanlar bunlar.Halbuki normal insan kızı var,gelin niye bakıyor der dimi. Hiçbiriniz normal değilsiniz"dedim. Hatta oraya gitme durumu olmasa kesin bugün benimle konuşmaya çalışmazdı,hep blöf bunlar,hala elalem ne der diye düşünüyor.
bıraz fazla gidiyorsunuz bence bi durun yanıİzin alacağız avukata gideceğiz diye konuştuk çünkü yapamıyoruz. Ses seda yok blöf de olabilir,ben kalkıp dilekçe filan yazamam nasıl oluyor zerre bilmem zaten ama ya boyun ey ya boşanacağız gibi bir duruma geldi artık. Yani izin aldım hadi gidelim ayrılalım dediği an ben ondan önce gideceğim.
ujbejim derken anlamını söyleseydin de googleye girmeseydim iyiydiGitme zaten niye gidiyorsun? Araniz iyi olsa da gitmemen gerekiyor bana kalırsa. Ziyarete gelir, ziyaretine gidilir ama bakmak dusmez.
Avukata gitme, haftasonu esin gitsin gelsin.
Barisirsiniz gibime geliyor.
Ben ujbejim. Bizde kombe yok. Esimden gorunce malatyalilara has saniyordum.
Psikolog bizim olayı da çözer mi acaba? Boşanma gibi bir şey olmazsa ve bu gidip gelme,emrivaki konusunda düzelme de olmazsa biz de mi gitsekSenin hakkında dedikodu yaptıklarında susup oturacak mıymış? Bugün senin arkadan konuşan yarın eşinin arkasından konuşmaz mıymış "karısı hakkında onca laf söyledik hiçbirşey demedi adama bak" demezler miymiş? Elalem ne der diye düşünüyorsa bunları da düşünsün. Erkekler bazen anlamakta güçlük çekiyor. Eşime defalarca ailesiyle görüşmek istemediğimi söylememe rağmen gün olup "ama şöyle, bizi davet ettiler" diye o kadar geldi ki yanıma. İstemiyorum arkadaş, ne demek istemiyorum, kelime anlamı ne demek, niye anlamıyorsun diye diye sinir krizleri geçirdim, en sonunda psikoloğa gittik, psikoloğumun yanında da söyledim, istemiyorsam istemiyorum lamı cimi yok, artısı eksisi yok, istemiyorum. Sonra psikoloğumuz eşimle yalnız konuştu. O gün bu gün emri vaki kesildi. Çok uzattım ama, bunlar tek lafla anlamıyorlar, insanın ömrünü tüketiyorlar, illa hastalanıcaz ya da illa başımıza birşey gelecek ki kıymete binelim.
Hatta araştırın kvden çekmiş kadın psikoloğa gidinPsikolog bizim olayı da çözer mi acaba? Boşanma gibi bir şey olmazsa ve bu gidip gelme,emrivaki konusunda düzelme de olmazsa biz de mi gitsek
Psikolog bizim olayı da çözer mi acaba? Boşanma gibi bir şey olmazsa ve bu gidip gelme,emrivaki konusunda düzelme de olmazsa biz de mi gitsek
Tabii sende sinirleniyordun kavgaya başlıyordun Halbuki .kavga değilde aşkım yanlış anlaşılmış dense kvye hak verilmiş gibi yapılsa kayınvalidenizi övseniz adam diyecek ki ben bu kadına mı kızıyorum annesine sizi savunacak.Sinirlenen taraf kv olacak bir de bu taktiği deneyinBiz birbirimizi yiyorduk, öyle böyle değildi kavgalarımız. Sinir krizleri vs. Evlilik terapistine gittik, zaten psikolog oluyor kendisi. Ama her iki tarafında tedavi olmak istemesi şart. 4, 5 seans gittik, çok şükür şuanda iyiyiz. Doktor bana dedi ki, yaşadığın şeyler normal şeyler değil ama bir savunma mekanizması geliştirmişsin, görüşmek istememek en doğal hakkın vs. Ama eşimin ailesiyle görüşmüyoruz orası ayrı, çünkü telefonda eşimi arayıp arayıp dolduruyorlardı o da eve gelince beni suçluyordu.
Tabii sende sinirleniyordun kavgaya başlıyordun Halbuki .kavga değilde aşkım yanlış anlaşılmış dense kvye hak verilmiş gibi yapılsa kayınvalidenizi övseniz adam diyecek ki ben bu kadına mı kızıyorum annesine sizi savunacak.Sinirlenen taraf kv olacak bir de bu taktiği deneyin
O zaman kötü olan kvniz değil eşiniz, annesine size bunları yapmasına engel olmadığı içinKv hak vermem, çünkü haksız. Sırf kocamın gözüne gireyim diye yapılan haksızlıkları görmezden gelemem. Düğün günü bizi ayırmaya çalışan, düğün sonrası el öpmeye gidince evlendin artık ne yaparsak çekeceksin diyen, koluma takılan bilezikleri akrabalarımın içinde rezil edercesine kavga çıkartarak isteyen, o ev benim oğlumun evi sen defolup gideceksin diye beni azarlayan bir kadın. Bunun nesiyle görüşeyim ben. Nesini savunayım eşime? Saygısızlık, hakaret diz boyu. Söylediğiniz taktik normal ailelerde işe yarayabilir ama eşimin tarafı türünün son örneği bence.
İzin alacağız avukata gideceğiz diye konuştuk çünkü yapamıyoruz. Ses seda yok blöf de olabilir,ben kalkıp dilekçe filan yazamam nasıl oluyor zerre bilmem zaten ama ya boyun ey ya boşanacağız gibi bir duruma geldi artık. Yani izin aldım hadi gidelim ayrılalım dediği an ben ondan önce gideceğim.
Çok şaşırdım CeyzKızlar çok kötüyüm işe geldiğimden beri ağlıyorum. Biz kesinlikle ama kesinlikle boşanıyoruz artık geri dönüşü yok
Dün dersaneye gelmedi ben de o da eve 22:30 gibi geldik. İzmite şantiyeye malzeme götürmüş anneme söylerken duydum.
Yine hiç konuşmadık uyuduk.Biz normalde sabah beraber çıkıyoruz, o şirket arabasıyla beni işe bırakıp kendi işine geçiyordu,akşam da belli bir yerde buluşup eve geçiyorduk ama küs olduğumuz için kaç gündür ben ondan önce çıkıp gidiyordum,hatta bizim arabayla bile gitmedim otobüsle gittim hep. Çünkü annesinin seneler önce altınlarını benimkilere katıp arabaya vermesi ve sonrada benim haberim varmış gibi pişkin pişkin istemesi olayını hala hazmedemediğim için o arabaya binemiyorum artık.
Neyse bu sabah ayrı gitmedik,beklemiş kapıda, beni bıraktı 1 saatten fazla da konuştuk. Benim söylediğim şeylerin neredeyse hepsine hak verdi,"sorun buysa ben annem her aradığında işle ilgili bahane uydurmayacağım artık,açık açık gelemiyorum eşimle çocuğumla beraber olacağım diyeceğim.Abime de abuk subuk isteklerinde pısırık davranmayacağım,tavrımı koyacağım"dedi.
Daha öncede yazmıştım,eşimin diğer akrabaları da çok ili dışlı,sürekli birbirindeler.Kendini beğenmiş,dedikoducu olanları çok.Bir de hani bizim Allah gecinden versin babannemiz,dedemiz vefat eder de bir karmaşa kalabalık olur ya onların köydeki dıdısının dıdısı vefat edince İstanbuldaki evleri o şekilde oluyor. Ben hiçbir şeylerine ayak uyduramadığımı söyledim,"bizim herşeyimiz farklı ama artık saygı da göstermiyorsun" dedim. Annesi köyde olduğu için babannesi tek kaldı,ne zaman dönecek Allah bilir.Ben babannenin kızlarından birinde kaldığını sanıyordum(yakında oturan 3 tane kızı var) ama meğersem kızlarına gitmemiş,eltimi çağırmışlar baksın diye.Hatta haftasonu da biz bakarmışız diye konuşmuşlar"Sen istemiyorsan gelme,ben cumadan gideceğim pazar akşamına kadar kalacağım"dedi.
Ya kızlar Allah aşkına bana biriniz söyler misiniz, o kadar kızı varken torununun karısı mı evini bırakıp gidip bakar? Ben duyunca şok oldum,eltim kimbilir ne haldedir ama koyun gibi kabul ediyor. Babanneyi aşırı derecede seviyorum bize gelmeyi kabul etse asla gıkımı çıkarmam seve seve bakarım ama ben oraya gidip o kalabalık ve gıcık olduğum akrabaları niye ağırlıyorum yaaa? Sohbet edecek ortak konu yok,bir yerden sonra tıkanıyor.Yemek yapsam, onların yöresel yemeklerini bilmiyorum bizim normal yemeklerimize de burun kıvırırlar(yemek yarışmasındalar gibi) Bir de sürü gibiler,yapılan yemek yetecek mi? Kayınvalidem mesela bir kömbe yapardı,kim kaçta gelirse gelsin diğer yemeklerle beraber hazırlardık.Şimdi o da yok,ben nasıl yemek yettireceğim. Hepsini geçtim,ben kalmak istemiyorum artık;annemde bile kalmam. Biraz sessizlik sakinlik istiyorum...
Uzattığımın farkındayım çünkü çok doldum,bir ton konu konuştuk ama özetle hala zorlama var,kendini haklı görme var.En son konuştuğumuz cümleler; bugün izin alıp avukata gidip işlemleri başlatalım oldu,bir de artık çok şükürki o akrabalarının hiçbirinin adını bile duymayacağım artık cümlesi...
Kayınvaliden gelin oluyor dimi, sen taaa gelininin gelini.. Eşin tarafsız olamıyor annesi baksa daha mantıklıYontulabilecek bir durum var mı inan bilmiyorum canım, çünkü kendisinin gidip kalacağını söylerken bile "senin arkandan konuşurlar ama gelmek zorunda değilsin, gel demiyorum" dedi. Ben de "Görüyor musun işte, torunun eşi gelip bakmadı diye dedikodu yapan insanlar bunlar.Halbuki normal insan kızı var,gelin niye bakıyor der dimi. Hiçbiriniz normal değilsiniz"dedim. Hatta oraya gitme durumu olmasa kesin bugün benimle konuşmaya çalışmazdı,hep blöf bunlar,hala elalem ne der diye düşünüyor.
İzin alacağız avukata gideceğiz diye konuştuk çünkü yapamıyoruz. Ses seda yok blöf de olabilir,ben kalkıp dilekçe filan yazamam nasıl oluyor zerre bilmem zaten ama ya boyun ey ya boşanacağız gibi bir duruma geldi artık. Yani izin aldım hadi gidelim ayrılalım dediği an ben ondan önce gideceğim.
Zaten adım gibi eminim o güncel konu yüzünden benimle konuştu,haklısın dedi. Barışalım da haftasonu da gidelim babanneme bakalıma getirdi lafı. Kayınvalidem gelin evet,ben gelininin gelini oluyorum.Eşim aşkıma layık biri mi dersen evet fazlasıyla layık ama bu aileler konusunda kişilik çatışması oldu işte.Çok şaşırdım Ceyz
Eşin herşeye tamam deyip sonra hangi mantıklı teyzemler bakmıyor ama sen bakacaksın babaanneme moduna geçmiş
Olmuyor madem bi avukat mı tutalım denir
Zaten tamam dediği şeyleri de uygulayamazmış bu belli, onları kapatıp güncel konu babaanneye eltinin bakma sırası bitti sen bak olmuş kısaca. Bakmam da demiyorsun bize gelsin diyorsun o bile yeterli olmuyor.
Çok üzüldüm adına, aşkına layık bir adam değil. Seni de geçtim kızınızı düşünmeden hareket ediyor, gitsin babaanneyle kalsın.
O zaman kötü olan kvniz değil eşiniz, annesine size bunları yapmasına engel olmadığı için
Bana da öyle geldi maalesefZaten adım gibi eminim o güncel konu yüzünden benimle konuştu,haklısın dedi. Barışalım da haftasonu da gidelim babanneme bakalıma getirdi lafı. Kayınvalidem gelin evet,ben gelininin gelini oluyorum.Aşkıma layık biri mi dersen evet fazlasıyla layık ama bu aileler konusunda kişilik çatışması oldu işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?