Eşin ailesine gitmek istememe

Esin malatyali mi ceyz? Kombeyi gorunce aklima geldi. Bahsettigin garip davranislar esimin ailesinde de var.

Gitme avukata falan. Dur bi sakin ol. Sans ver. Akli basina nispeten gelmis.

Haftasonunda gitsin baksin babaannesine. Sen gitme.
Bingöl. Tesadüfi olarak ikimiz de Bingöllüyüz hatta. Bak mesela aramız normal olsa yani kavgalı olmasak pazar günü kahvaltımı yapardım giderdim babannesine ama kalmazdım. 5-6 gibi eve dönerdim ama yetmiyor adama. Gitmeyeceğim.

Esin malatyali mi ceyz? Kombeyi gorunce aklima geldi. Bahsettigin garip davranislar esimin ailesinde de var.

Gitme avukata falan. Dur bi sakin ol. Sans ver. Akli basina nispeten gelmis.

Haftasonunda gitsin baksin babaannesine. Sen gitme.
Tokat yöresinde de kömbe vardır.Pek konuyla alakalı değil ama

siz şimdi yanı bosanma dılekcesını verecegız falan yazmıssınız buna mı karar verdınız?
yanı esınız de tamam bosanalım mı dedı ?
İzin alacağız avukata gideceğiz diye konuştuk çünkü yapamıyoruz. Ses seda yok blöf de olabilir,ben kalkıp dilekçe filan yazamam nasıl oluyor zerre bilmem zaten ama ya boyun ey ya boşanacağız gibi bir duruma geldi artık. Yani izin aldım hadi gidelim ayrılalım dediği an ben ondan önce gideceğim.

Gitme zaten niye gidiyorsun? Araniz iyi olsa da gitmemen gerekiyor bana kalırsa. Ziyarete gelir, ziyaretine gidilir ama bakmak dusmez.

Avukata gitme, haftasonu esin gitsin gelsin.

Barisirsiniz gibime geliyor.

Tokat yöresinde de kömbe vardır.Pek konuyla alakalı değil ama

Ben ujbejim. Bizde kombe yok. Esimden gorunce malatyalilara has saniyordum.

Senin hakkında dedikodu yaptıklarında susup oturacak mıymış? Bugün senin arkadan konuşan yarın eşinin arkasından konuşmaz mıymış "karısı hakkında onca laf söyledik hiçbirşey demedi adama bak" demezler miymiş? Elalem ne der diye düşünüyorsa bunları da düşünsün. Erkekler bazen anlamakta güçlük çekiyor. Eşime defalarca ailesiyle görüşmek istemediğimi söylememe rağmen gün olup "ama şöyle, bizi davet ettiler" diye o kadar geldi ki yanıma. İstemiyorum arkadaş, ne demek istemiyorum, kelime anlamı ne demek, niye anlamıyorsun diye diye sinir krizleri geçirdim, en sonunda psikoloğa gittik, psikoloğumun yanında da söyledim, istemiyorsam istemiyorum lamı cimi yok, artısı eksisi yok, istemiyorum. Sonra psikoloğumuz eşimle yalnız konuştu. O gün bu gün emri vaki kesildi. Çok uzattım ama, bunlar tek lafla anlamıyorlar, insanın ömrünü tüketiyorlar, illa hastalanıcaz ya da illa başımıza birşey gelecek ki kıymete binelim.

bıraz fazla gidiyorsunuz bence bi durun yanı
sızın cocugunuz falan yok mu
hem basta esınız hak vermıs sıze bazı seylerde artık oyle yapmayacagım falan demıs sonra da ne dıye bosanma dılekcesınden bahsettınız kı
ama dedııgnız gıbı sız durun bakalım o sızı arayacak mı hadı ızın aldım gel gıdelım dıye
ya tabı ole dese bıle once gıderım falan dıye dusunmeyın gurur yuzunden bosanma mı olur
bence bıraz sakın olun cok hızlısınız

ujbejim derken anlamını söyleseydin de googleye girmeseydim iyiydi Ben o kelimeyi üç beş sanıyordum

Psikolog bizim olayı da çözer mi acaba? Boşanma gibi bir şey olmazsa ve bu gidip gelme,emrivaki konusunda düzelme de olmazsa biz de mi gitsek

Psikolog bizim olayı da çözer mi acaba? Boşanma gibi bir şey olmazsa ve bu gidip gelme,emrivaki konusunda düzelme de olmazsa biz de mi gitsek

Biz birbirimizi yiyorduk, öyle böyle değildi kavgalarımız. Sinir krizleri vs. Evlilik terapistine gittik, zaten psikolog oluyor kendisi. Ama her iki tarafında tedavi olmak istemesi şart. 4, 5 seans gittik, çok şükür şuanda iyiyiz. Doktor bana dedi ki, yaşadığın şeyler normal şeyler değil ama bir savunma mekanizması geliştirmişsin, görüşmek istememek en doğal hakkın vs. Ama eşimin ailesiyle görüşmüyoruz orası ayrı, çünkü telefonda eşimi arayıp arayıp dolduruyorlardı o da eve gelince beni suçluyordu.

Tabii sende sinirleniyordun kavgaya başlıyordun Halbuki .kavga değilde aşkım yanlış anlaşılmış dense kvye hak verilmiş gibi yapılsa kayınvalidenizi övseniz adam diyecek ki ben bu kadına mı kızıyorum annesine sizi savunacak.Sinirlenen taraf kv olacak bir de bu taktiği deneyin

Kv hak vermem, çünkü haksız. Sırf kocamın gözüne gireyim diye yapılan haksızlıkları görmezden gelemem. Düğün günü bizi ayırmaya çalışan, düğün sonrası el öpmeye gidince evlendin artık ne yaparsak çekeceksin diyen, koluma takılan bilezikleri akrabalarımın içinde rezil edercesine kavga çıkartarak isteyen, o ev benim oğlumun evi sen defolup gideceksin diye beni azarlayan bir kadın. Bunun nesiyle görüşeyim ben. Nesini savunayım eşime? Saygısızlık, hakaret diz boyu. Söylediğiniz taktik normal ailelerde işe yarayabilir ama eşimin tarafı türünün son örneği bence.

O zaman kötü olan kvniz değil eşiniz, annesine size bunları yapmasına engel olmadığı için

Yapma Ceyz böyle boşanma mı olur ..
İnada binmiş resmen ..
Aslında eşin sana adım atmış, keşke sorgulamayıp sen de bir adım ona gelseydin ..
Bu hafta sonu gitseydin ama bir daha böyle bir duruma girmeyeceğini belirtseydin mesela ..
Sen daha geçen konunda eşini ne kadar sevdiğini anlatıyordun ..
Eşin gerçekten zor bir adam olsa hala aynı aşkla sevemezdin eşini ..
Yazık etmeyin birbirinize ..

Çok şaşırdım Ceyz
Eşin herşeye tamam deyip sonra hangi mantıklı teyzemler bakmıyor ama sen bakacaksın babaanneme moduna geçmiş
Olmuyor madem bi avukat mı tutalım denir
Zaten tamam dediği şeyleri de uygulayamazmış bu belli, onları kapatıp güncel konu babaanneye eltinin bakma sırası bitti sen bak olmuş kısaca. Bakmam da demiyorsun bize gelsin diyorsun o bile yeterli olmuyor.
Çok üzüldüm adına, aşkına layık bir adam değil. Seni de geçtim kızınızı düşünmeden hareket ediyor, gitsin babaanneyle kalsın.

Kayınvaliden gelin oluyor dimi, sen taaa gelininin gelini.. Eşin tarafsız olamıyor annesi baksa daha mantıklı

hakim bile sizi boşamaz(çekişmeli olursa)
Bence cözülebilir
hemen avukata gitmemelisiniz

Zaten adım gibi eminim o güncel konu yüzünden benimle konuştu,haklısın dedi. Barışalım da haftasonu da gidelim babanneme bakalıma getirdi lafı. Kayınvalidem gelin evet,ben gelininin gelini oluyorum.Eşim aşkıma layık biri mi dersen evet fazlasıyla layık ama bu aileler konusunda kişilik çatışması oldu işte.

O zaman kötü olan kvniz değil eşiniz, annesine size bunları yapmasına engel olmadığı için

Aynen öyle ama öyle bir kadın ki, eşim defalarca anne sus bak sırası değil, söyleme, o benim karım böyle konuşamazsın dediği halde oğlunu da dinlemeyen dediğim dedik birisi. Sus diyorum susmuyor koskoca kadın ne yapayım diyordu, bende istemiyorum o zaman diye karar aldım. Şimdi onlar yok, sorun yok, huzursuzluk yok, çok şükür.

Bana da öyle geldi maalesef
Bunca şeyin üstüne bu teklif edilir mi yoksa
Psikolog iyi fikir olabilir, eşin sözle anlamıyor ailesi söz konusu olunca objektif bakamıyor
Aile yapıları mı böyle bilmem ama seni çok seviyosa hep aynı şeyden bu kadar hırpalamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…