Eşin ailesine gitmek istememe

zaten kimse durduk yere kaynanasına gitmek istemez mümkün ki bisey yapmıslardır seni zorlayamaz peki senin kaynanalar ne yaptı sana ki gitmek istemiyosun

ayyy bi kere daha allaha sükür ettim kaynanayla aramda 400 km var diye gerci senede 4 kere illalha ettirp her seferind ekavga cıkarıyo ama alla görüyo ne diyim

Eve döndü yani, bişey demeden bebekle ilgilendi
Gidersin ama belli etmezsiniz nerden bilecek hoca

Erkekler genelde belli etmez böyle gerginlikleri. Git bence oluruna bırak. Biraz daha yatışsın anlayacaktır hatasını. Bazen diyorum ki şurayı okutsak belki hatalarını anlarlar.
Bu forumu hiç sevmiyor ya yoksa adımı göstermeden tek tek okurdum "bak ikimizi de tanımayan insanlar nasıl yorumlar yapmışlar" diye. Neymiş yazanların çoğu kadın tavlamaya çıkan erkeklermiş.Eski işyerinde bir adam varmış,burayı kötüleyip kezbanlar deyip aşağılıyormuş vb.

Eve döndü yani, bişey demeden bebekle ilgilendi
Gidersin ama belli etmezsiniz nerden bilecek hoca
Döndü canım evet.Hatta ben eve geldim kızım yoktu.Anneme çıktım hemen,o da "babası geldi baya oldu, Hirayı alıp götürdü,senin yanına gelmediler mi" dedi. Elim ayağım nasıl boşaldı varya...Annem de barıştığımızı sanıyor,korkuğumu anlayıp da tansiyonu yükselmesin diye nasıl rol yaptım...Hemen aradım eşimi,aptal diyoki "kızım benimle kalacak,getirmeyeceğim" Sonra da avm deyiz,oyun alanına getirdim dedi. 20:30 gibi geldiler eve.

O da zaten korkman için yapmış sanırım, kızınızı kullanıp
Çakal şey
Neyse ki uzatmadan gelmişler eve
Geçer geçer, daha taze diye burnunu indirmiyo paşa

zaten kimse durduk yere kaynanasına gitmek istemez mümkün ki bisey yapmıslardır seni zorlayamaz peki senin kaynanalar ne yaptı sana ki gitmek istemiyosun
Çok fazla sorun var da somut örnek yerine genel bahsedeyim. Aile yapıları,gelenek görenekleri,kalabalık olmaları vb.herşeyi bizden çok farklı. Evimize,harcadığımız paraya,altınımıza,arabamıza,oraya gidip geleceğimiz zamana,kısaca herşeye müdahaleleri var. Ve sorun ne biliyor musun,bunların hiç biri sorun değil.Asıl sorun,eşimin evli bir birey olarak onlara set koyamaması.

haftada 1 gün gayet yeterli bence çocuklu çalışan bi bayan olunca insan evinde dinlenmek istiyor

Dik dur madem bu kadar mesafeli oldunuz eşinle küstünüz bari meyvesini ye
Hafta bir şu gün gidilecek gibi net kararlar alın

O da zaten korkman için yapmış sanırım, kızınızı kullanıp
Çakal şey
Neyse ki uzatmadan gelmişler eve
Geçer geçer, daha taze diye burnunu indirmiyo paşa
Her zaman masada duran telefonu dün elinden hiç düşmedi. Arada video sesi geliyordu maçla ilgili ama yine de sinir oldum.Gece çaktırmadan baktım,whatsaptaki bütün mesajları silmiş,3-4 tane kişi kalmış sayfasında. Altından bir şey çıkmasın,zaten akasyanın konusundan etkilendim.İyice kafaya taktım. Senelerdir beraberiz hiç böyle küs kalmamıştık.Ertesi gün ya da en fazla 2-3 gün sürerdi. Şimdi niye böyle

Bence zaten ilgi çekmeye çalışıyor
Bak annem konusunda çok diretme telefondan bi işler karıştırırım gibi
Akasyayı da salla zaten çakmaydı bence
İyi akşamlar mesaim bitti

Canım hatırlıyorum kk de vardı annesinin evine gitmek istemedi diye babasının evine yollayanı başka biride dövmüştü hatta.
Ama herkes böyle değil tabi kocanı en iyi sen tanırsın bizden.
Allah korusun böyle bir şey olmasın inşallah.

Canım hatırlıyorum kk de vardı annesinin evine gitmek istemedi diye babasının evine yollayanı başka biride dövmüştü hatta.
Ama herkes böyle değil tabi kocanı en iyi sen tanırsın bizden.
Allah korusun böyle bir şey olmasın inşallah.

Ama bu kadar sene biriktirip şimdi bir anda gerçek hislerinizi ortaya dökmek ne kadar doğru ki? Sorun neyse üstünden çok uzun zaman geçmeden çözmeye çalışsaydınız keşke.
Şimdi eşiniz dumura uğramıştır. Senelerdir alıştıklarını bir anda bitirmek istemişsiniz.
Bilemiyorum onun açısından bakmaya çalıştım tabi.

Ama bu yazdiklarim yeni patlamis bisey degilki surekli olan seyler.Her seferinde sorun oldu ertesi gun duzeldi.Ama cig gibi buyumus demekki duzelmemis.

Onu tanidigimi dusunuyorum ama insanlar degisebilirmis demekki.Simdide bu olaydan dolayi ayrilabilecek kadar gozu kara oldugunu dusunuyorum

Ama bu yazdiklarim yeni patlamis bisey degilki surekli olan seyler.Her seferinde sorun oldu ertesi gun duzeldi.Ama cig gibi buyumus demekki duzelmemis.
O zaman durum farklı. Sizinle istemeye istemeye mi vakit geçiriyor? Yani annesinin davetlerine katılmadığında aklı orda mı kalıyordu? Somurtuk mu oluyodu beraber geçirdiğiniz zamanlardan?

Onu tanidigimi dusunuyorum ama insanlar degisebilirmis demekki.Simdide bu olaydan dolayi ayrilabilecek kadar gozu kara oldugunu dusunuyorum
Daha neler. Öyle bi akılsızlık yapmaz. Başka sorunlarınız olmadığı halde.
Ne diyecek insanlara? Kendini nasıl savunacak?
"Eşim annemlerde babamın dıdısının dıdısıyla zaman geçirmek yerine,benimle ve kızımızla özel zaman geçirmek istiyordu" mu diyecek?

O zaman durum farklı. Sizinle istemeye istemeye mi vakit geçiriyor? Yani annesinin davetlerine katılmadığında aklı orda mı kalıyordu? Somurtuk mu oluyodu beraber geçirdiğiniz zamanlardan?
Hayir tam tersi.Zaten öyle olmasa bu kadar asik olmam.Ama annesi aradiginda ve gitmek istemedigimde Sartelleri atiyor.Genelde gereksiz yere cagiriyor annesi,ozaman bile isle ilgili sorun oldugunu oraya gidecegini soyluyor,ailemle planim var yada evde dinlenecegim diyemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…