Eşin hayatında pasif olmak

Yaa var ya şu konun başını okuyunca resmen nişanlımı gördüm sobra devamını okurken bende mi böyle olucam diye düşündüm

izin vermiyor dediğin ne? dövüyor mu? kapıyı mı kilitliyor? nasıl izin vermiyor eğer bunlar yapmıyorsa. vur kapıyı çık.

Ailen ile konuş anlat. Onlar arkandaysa gerekirse koy tavrını ver ültimatomu de diyeceğini çık ailenin evine git. Adam olacağı varsa çabalar uğraşır. Yok değişen bişey yoksa zaten kurtuldun demektir. Uykuda sayiklaman bile ne kadar mutsuz olduğunu anlatmaya yeter de artar bile

Kavga çıkmasın diye alttan almak anca karşı tarafa ezik duruma düşmekten başka birşeye yaramıyor.baktın o öyle mi yapıyor ailesinin yanında bağırıyor mu sana sende söyleyeceksin lafını bazen insanlar kötülükten hoşlanıyor maalesef.eğer başta sesin çıktı çıktı yoksa yollar ilerledikçe daha pasif olmaya başlıyorsun

Ooooyyyhhh içim şişti. Eeeeeen ifrit olduğum hödük tipi. Hödüklüğünde belli seviyeleri olduğu için . Adama bak ya . Kendini sahip falan mı sanıyor. Nedir yani bu .

Çalışmıyorsunuz sanırım. Ehliyetiniz yok mu. Ehliyetiniz varsa alın anahtarı bugün araba bende sen istediğin yere toplu taşımayla git dersiniz. Her dediğinw boyun eğer tamam derseniz böyle böyle azıtır. İstediğiniz her yere gidün dinlemeyin. İşine gelirse diyin. Eğer boýun eğmemeniz zoruna giderse zaten kendi boşanır .

Son cümlene ithafen söylüyorum senin koca için doğru. İlk önce zoruna giden şeyleri al karşına söyle baktın seni tınlamıyor. Kafana buyruk yaşa gerekirse açma telefonlarını bile. Okurken ben darlandım.

Baştan çok yüz verip pasif davranmışsın . Iyice o da yüz bulmuş .
Bir anda olmaz ama yavaş yavaş düzeltebilirsin . Eşin biraz ben merkezli biri sanırım .

Eşiniz kendini ingiliz kraliyet ailesinden sanıyor galiba. Bu ne yaa köle gibi!
Valla benim hayat felsefem kısasa kısas.
O seni kisitliyorsa sen de onu kısıtlayacaksın.
O senin ailene gitmiyorsa sen de onunkine gitmeyeceksin.
O sana saygı duymuyorsa sen de ona duymayacaksın.

Bu iş böyle malesef. Biraz dik durup haklarını savunman lazım. Yoksa daha çok ezilirsin..

Herife bak ya bay ego uşak sebastian sanıyor karısını. Böyle adamlardan çok var çözüm basit sen yetişkin bir bireysin dinlemeyeceksin istediğin neyse onu yapacaksın, sen de onun ailesine gitmeyeceksin mesela. Ne yapabilir döver mi? Öyle eğilimleri varsa polis çağır boşa gitsin, zaten şu anda da psikolojik olarak dövüyor seni. Ömür de allahın bize emaneti bu ömre de hıyanet etmemek güzel geçirmek gerek.

Ah be canım ya!!..

kendine köle istiyor seni...otur dedimi oturacan kalk dedimi kalkacan gel dedimi gelecen git dedimi gidecen...sus pus etmiş seni...kendince hep haklı.seni hesaba katmıyor inceldiği yerden kopsun diyor..

Böyle hayat mı geçer yaa geçene de zaten hayat denmez resmen zulüm . Psikolojik destek alması gereken sen değilsin eşin onun ciddi psikolojik sorunları var . Ayy valla yazdıklarını okuyunca çıldırdım ve senin adına üzüldümm. Birr an önce harekete geçmen lazım sessiz kalma yani kim ki o. O dilediği gibi hayatı yaşayacak sen evde kölelik yapıcan ohh ne ala memleket. Bu da şiddetin başka bi versiyonu. O nasıl yaşıyorsa sende öyle yaşa hayatını olay eğer fiziksel şiddete dönerse hemen polisi ara ve en kısa zamanda kurtul o adamdan . genceciksin hayatın baharındasın en önemlisi herkes gibi sende güzel bir hayat yaşamayı hakediyorsun böyle bi adamın çiçeklerini soldurmasına izin verme canım.

20 yaşında kişilik oturmadan evlenirseniz böyle olur iste ablacım. Az dişini göster kaybedecek bi şeyin yok bu adamı kaybetmek kazanç olur sana kayıp değil korkma,

Hayat senin. Ya burada önerileri dinleyip hayatını eline alacaksın ya da mutsuzum ben diyerek ömrünü heba edeceksin...

Çok kötü bir durum çok kavgacı olmak da iyi değil bu kadar pasif kalmakta erkekler iki durumda da sogutorlar

Haklısınız , ayaklanmam gerek duruşuna sanırım bir zamanlar çok seviyor oluşuma kanıp hiç bir zaman yaptıklarını yakıştıramadım ama soğudum büsbütün. Gittiği yere kadar diyorum , sonra bazen mutlu olunca sorun çıkarma bozulmasın bu an diyorum ben sorun çıkarmaktan korkuyorumda o hiç gözünü bile kırpmıyor.

Cinsel hayatınız nasıl

izin vermiyor dediğin ne? dövüyor mu? kapıyı mı kilitliyor? nasıl izin vermiyor eğer bunlar yapmıyorsa. vur kapıyı çık.
Dövmüyor ama sen görürsün öyle böyle diyor . Öyle bir duruma geldim ki hiç bir sorunu abartılacak görmüyorum ve oturup halime ağlıyorum . Önceden böyle miydim? Neden yapamıyorum sesim çıkmıyor? Önceden vurup kapıyı çıkardım şimdi beni bundan alıkoyan nedir diyorum. Yok yok çözümünü bulamıyorum

Cinsel hayatınız nasıl
Şu sıra çok soğudum ben istemiyorum , önceden isteksizlik problemi vardi sanırım bu durumda kaçan kovalanır pskolojisine girdi ben istemiyorum o istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…