Eşin hayatında pasif olmak

Asiri bencil ve size birazcik deger vermeyen bi adamla evlisiniz malesef.. Sanirim calismiyorsunuz? Cocugunuz falan var mi?

Kesinlikle yetiştirilme tarzıyla ilgili birazda kendi karakteri. Bu tarz insanlar kolay kolay değişmez.sen kendini değiştirmek istesen bile ona da müsade etmez.kısır döngü... vallaha Ne tavsiye vereceğimi de bilmiyorum. Yaşın küçükken yol yakınken aklını başına al düşün taşın net bi karar ver kendinle ilgili..

Her şeyi anlıyorum da sizin anne babanıza gitmenize laf etmenize, sizi getirip götürmesini anlayamam. Sizin ailenize birlikte gidene kadar siz de onun ailesine gitmeyin. Zaten huzursuzmussunuz en fazla kavga edersiniz dünyanın sonu olmasa gerek kavga etmeniz.
Ayrıca bir şeylere HAYIR demeye başlamanız lazım. hayır demeyine bir şekilde becerememek de bence büyük bir rahatsızlık.

Bu halden kurtulamazsın karşındaki insan cinsiyetçi kadını ikinci sınıf gören biri kimsenin hamuru sonradan değişmez bunlara evlenmeden önce dikkat etmeniz gerekirdi eşimin bana sen kadınsın yapamazsın ben erkeğim demesi boşanma sebebidir çünkü kadınlar asla ikinci sınıf değildir bizim onlardan hiçbir farkımız yok önündeki iki gr fazlalıkla kimse erkek olmaz kızmak bağırmak yasak koymak erkeklik değildir, zarif kibar lafı sözünü bilen adamlar varken bunları baş tacı yapmayın bu adamın yarın kızı olduğu zaman daha beter olur kadın yapamaz erlek yapar diyen erkeklerin hepsinin pis bir zihni olduğunu düşünüyorum değişir diye bekleme insanlar değişmez sadece çıkarlarına göre hareket eder

Hepiniz haklısınız. Dün aileme gidicektik birlikte , ablası geldi annesine gidecekmiş hadi bizde gidelim otururuz biraz dedi hayır gelmicem ben dedimm hemen tavrı değişti. Ablasını bırakıp geldi aileme giderken oyalanacagi kadar oyalandi akşam götürdü. Ama ailesine neden gitmedim diye üslup değişti hemen. Ciddi anlamda bu adamdan yoruldum. Çocuğum yok çalışmıyorum. Çalışsam ayrılmaya cesaretim olurmu bilmiyorum. Beni kendi çukuruna çekti ve ben ordan çıkamıyorum hiç böyle hayal etmemiştim.

Çocuğunuz yokmuş madem sizi bu adama bağlayan hiçbirşey yok. Önce bu düşünceyi bir sindirin ve çocuk yapmaktan sakının. Sonra hayatınızın üçte birini yaşadığınızı ve şimdiki yaşınızın iki katı kadar daha yıl yaşıyacağınızı varsayın ve bu süreyi o adamla birlikte mi geçirmek istiyorsunuz buna karar verin. Çevrenizde başka evlilikleri görüp özeniyorsanız bi kere bu adamla o evliliği yaşamanız çok zor, hem sizin hem eşinizin değişmesi lazım. Önce iş hayatına atılmaya çalışın maddi anlamda belki çok bir getirisi bi etkisi olmaz başlarda ama ufkunuz açılır. İnsan ilişkilerini görürsünüz. Eşinizin bu konuya yaklaşımını tartarsınız. Dik bir duruşunuz olur. Söz sahıbi olursunuz. Rest çekebilirsiniz. Kendinizi tanırsınız. Eşinden değer gören nice kadınla karşılaşırsanız ve sorgularsınız acaba eşiniz sizi kaybetmekten korkuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…