Eşin hayatında pasif olmak

Severek mi evlendiniz? Flört döneminde nasıldı?
Çok garip ya, araba var ve sizi sağa sola otobüsle gönderiyor yazıklar olsun ne diyim.
Bir de gezmenize dolaşmanıza kıskançlık ediyor, araba olduğu halde otobüs köşelerinde o kadar adamın içinde sıkış tepiş gitmenize nasıl izin veriyor?
Tam bir odunmuş kusura bakmayın da.
Biraz başınızı kaldırın çok taviz vermişsiniz. Ailesine o kadar sık gitmemekle başlayın işe.

Cinselliği kullanın çok kötü bir tavsiye olacak ama size iyi oldugu zamanlar onu istediğinizi düşünsün

Bilmiyorum neden bu şekilde davrandığını ehliyetimde var ama arabayı kullanmakta aktif olmadığım için kullanamiyorum flört döneminde çok iyiydi hiç böyle bir insana dönüşeceği aklımın ucundan geçmezdi

Cinselliği kullanın çok kötü bir tavsiye olacak ama size iyi oldugu zamanlar onu istediğinizi düşünsün
Buda bi seçenek ama hiç düşünmedim böyle birşey. Eşimde ise yarayacağını çok düşünmüyorum

Canım bu nasıl bir eş ben anlamadım arabanız var ama seni gezdirmiyor alıp götürmüyor valla kavga ederim öyle bişey yapsa hafta içi arkdşlarıyla görüşmesine izin veriyorum ama haftasonumuz hep beraber geçer arkdşları olcaksada beraber buluşuruz ayrıca o araba senin de araban ben 1 aydır annemin evinde kalıyorum hamileyim giderken eşime dedim arabayla almaya gel diye yoksa babam da bırakır ama onun görevi beni biyere götürüp getirmek ehliyetim de var gerçi ama hamileyken kullanmıyorum ayrıca istediğin zaman annene gidersin gezmeye gidersin o nasıl gidiyor valla ben akşam da gezerim dönerken alırsın diyorum o arkadaşlarıyla dışarıdayken bende avm fln gidiyorum geziyorum dönerken beni alıyor bunlara alıştır sende

3 saatlik mesafede oturuyor aileniz hangi zaman aralıklarında gitmek istiyrosunuz onu konuşun belirleyin. Onun aile ve arkadaşlarıyla yakın oturuyorsanız onun sürekli görüşmesi çok normal siz bunu nasıl yapacaksınız.

Mesela 3 saatlik mesafede ben olsam ayda 1 kere giderim hafta sonu kalır gelirim yada bayram yaz tatillerinde gidip 10 kalınabilir.

Siz oturduğunuz yerde arkadaş edinin eşinin ailesinden sevdiğiniz kişilerle görüşüp vakit geçirin . Siz gidemiyorsanız aileniz den arada misafir olmasını isteyin .
Konuşup bir karar bağlamak lazim ilk başta kalmaya izin vermeyip sonradan izin verebiliyor eşler 3 yıllık elisiniz artık.

Bu kadar zaman bu kadar taviz verirken aklınız nerdeydi ? Artık fazlasıyla geç.

Ben size katılıyorum durduk yerde bende kimseyi kısıtlamam hayat ya da evlilik birbirini kısıtlamak değil.ama kendimi de kısıtlatmam.
Birincisi onu gözünde büyütme canının istediğini yap korkma.ama birden abartma makul adımlarla git.boşan diyenlere de bakma afamların hepsi böyle.sen bu şekilde pasif olduğunda başkası da olsa aynısını yapacak.önce sen değiş sonra istersen boşanırsın

Demeyin öyle elbet yapılacak mantıklı bir şey vardır
Nasıl olacak ki adam biliyor ki eşim ne yaparsam yapayım alttan alır, susar, bir şey demez, bir yere de gidemez. E böyle düşünen adama ne yapılabilir daha . Baştan bu taviz verilmemeli malesef .

Aynen baştan verilen tavizle alakalı bu durum.
Ama hayatta her şey değişir yeter ki bunun için çabalayın.
Kendinizi değiştirin biraz,pasiflikten kurtulun.
Mutlu olmak sizinde hakkınız.

görürsün öyle böyle dedi diye mi korkuyosun. siz göreceğinize o görsün. esir misiniz, köle misiniz? bi tane hayatınız var. bundan 50 sene sonra o hayatınız da elinizde olmayacak. doğal olarak ne yaşarsanız kendiniz için yaşayın. hayatın tadını çıkarmadıktan sonra yaşamanın manası ne?

Bu adam seni eş olarak degil mutfak robotu olarak mi almis acaba

Sizde onun ailesine her hafta gitmeyi bırakarak başlayabilirsiniz. Gerekirse ufak bir huzursuzluk çıkacak ama anlaması lazım artık bu şekilde devam etmeyeceğini. Okudukça ben sinir oldum size bol sabır diliyorum.

Yaşadım bende bunları. 13 yıl bitti evliliğimde dha 2-3 yıldır ancak rahatladım. Oda çocuğum büyüdü,artık oda gezmek eğlenmek istiyo be hep beyfendinin keyfini bekleyecek değiliz. İpleri vermeklw alakası yok. Bazı adamların huyu böyle. Bende çok düşünmüştüm çemkiren biri olabilseydim diye ama yine durum değişmezdi heralde..
Ömür törpüsü bu tip adamlar. Sindirebildiği kadar sindiriyolar,karakterinin bile değiştiğini farkediyosun zamanla.

Burclarınız nedir. Siz balık burcu musunuz

Bunu yaparken farkına varsaydım keşke. Ama artık böyle devam etmek istemiyorum ben. Bende anlamıyorum ne diye kendimden bu kadar ödün vermişim hiçbir fikrim yok.
bastırmıs seni sen anltırken ben bunalfım . bunu önermem ama cocuk olmadan düsün ayrılmayı . yada yoka grlecek senle ilgilenmiyo adam bekar gibi istediğini yapıyor senide kısıtlıyor ohh ne güzel dünya.

dozunda kavga iyidir ilişkileri saglamlastırır . kavga sonrası durulunca sular birbirine daha sıcak bakar ciftler sorunlar ortaya dökülür içteki seyler dökülür

kavga edilmeyen ilişkiden korkacaksın cünkü busefer içte kalıyor yıllar içindede insanlar birbirinden soguyor evlilik devam ediyor ama evlilik gibi degil . sende insansın ikinci planda degilsin sen ona saygı göstercwksen o da sana saygı göstereck . verirsen alırsın oda verirse alır cift tarflı olacak bu iş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…