Eşinden ayrılanlar... nasıl karar verdınız?

beyzat2014

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
1.172
788
323
35
cok cesaretsızım. Eskı konularımda da var. Bır cogunuz ne beklıyorsun , boyle evlılık olmaz dedı. Ama ben bır turlı adım atamıyorım. Onceden de bahsetmıstım. Duzenımı bozmak, maddı olarak sıkılmaktan korkuyorum sanırım. Cok mu onursuzum dıyorum kendı kendıme. Bedenım ruhum bu kadar zarar gorurken bosanmak ıcın hala adım atamıyorum. Ayrılan arkasaslar, sızler nasıl karar verdınız? Sonrası cok mı zor oldu? Pısmanlık mı var yoksa ıyı kı ayrılmısım mı dıyorsunuz

Aaa... Ben de şu an karar aşamasındayım. Hatta bu hafta evi terkedecektim cesaret edemedim. Herkes kızıyor nasıl katlanıyorsun diye. Dertlesip birbirimizi cesaretlendirebiliriz. Ne gibi problemlerim var evliliginde

Bu erkekler aslında bizi anlasalar böyle olmayacak odun geldiler odun gidecekler bende de var sıkıntı ne yapacağımı bende bilmiyorum

Artıları eksileri bir değerlendir dicem ama bedeninin ve ruhunun zarar gördüğünü söylüyorsan “canını kurtar “ derim ..

Hayata bir kere geliyorsun ve kimse vazgeçilmez değil
Tek artısı maddi durumu. Evde hergun yardımcım, maddı anlamda sıfır sıkıntı olunca korkuyorum kaybetmekten. Onursuzluk mu bu yaptıgım. Maddı getırısı dısında hıc bır artı yanı yok bana gore. Yakınımda konustuklarım, rahatsın ıstedıgın zanman ıstedıgın yere gıdıyorsun. Hesap sordugu yok sıktıgı yok dıyorlar ama bız zaten evli gıbı degılız kı. Cınsellık yok. Yakınlasma yok. Deger verme yok. Bır de asırı aıleye duskun, benı yok sayıyor. Neyse. Nasıl cesaret edıcem bılmıyorum.

Artıları eksileri bir değerlendir dicem ama bedeninin ve ruhunun zarar gördüğünü söylüyorsan “canını kurtar “ derim ..

Hayata bir kere geliyorsun ve kimse vazgeçilmez değil
Evet, sınırlerım harap oldu. Aksam masum yavruma sesımı yukselttım. Sırf uyumadıgı ıcın. Cok kotuyum cok

Çocugun için kaygılaniyorsun bence sen o üzülür o yarım kalır ben ona bakabilecekmiyim yada yavrumu bana verirmi sadece bu bence
Koşullarını sağla hele bide şiddet varsa durma hiç
İnsan ilgi sevgiyle ister eşinden sanada yazık
Bunlari sana diyorum ama benim durumumda pek farklı değil iki çocuk ucuncuye hamileyim Benim işim daha zor ama benim gibi olanları görünce dayanamıyorum
En azından onlar kendilerini kurtarsinlar diyorum

Şuan boşanma aşamasındaym.ve herşey bir anda oldu ,gerçekten kafanda bitirdiğin zaman bitiyo bide şiddet varsa. çocuğum yok çok şükür hayat devam ediyo bi boşansaydım.. dahada rahatlycamm

Şuan boşanma aşamasındaym.ve herşey bir anda oldu ,gerçekten kafanda bitirdiğin zaman bitiyo bide şiddet varsa. çocuğum yok çok şükür hayat devam ediyo bi boşansaydım.. dahada rahatlycamm
Şiddet yok. Ama varsa sızde mutlaka darp raporu alın. Benım esımın bana yaptıgı psıkolojık sıddet.

Sızın pronlemınız ne? Esınızle ayrılmak ıstedıgınızı konustunuz mu
Sorunumuz konusamamak. Benim isteklerim taleplerim olamazmis. Ben fikir beyan edemezmisim. Kendi basima bir birey degilmisim. Ona tabiymisim. Ailesi ne derse o olacakmis. Yoksa bana huzur yokmus vs. Tabi hem psikolojik hem fiziksel siddet var. Ekonomik olarak da sömürülüyorum. Anneme babama bana kufurler hakaretler ölümle tehditler vs.

Evet, sınırlerım harap oldu. Aksam masum yavruma sesımı yukselttım. Sırf uyumadıgı ıcın. Cok kotuyum cok

Merhaba beyza
Ayrılıga nasıl karar verdim öncelikle ondan bahsedeyim.. 6 ay oldu ben ayrılalı ailemin yanına geldim bi bavul ve oğlumla.. Ben hiç düşünmedim ayrılırsam ne olur yapabilir mıyım diye bi anda topladım esyalarımı aldım oglumu cıktım.. Evlilik hayatım nasıldı peki? İlgisiz bi eş cocuguna da bana da.. Gec gelen bazen gelmeyen, cocuguna asla zaman ayırmayan biri.. Bense mutsuz sinirli biriydim. Peki baba evi nasıl ? Benim en büyük şansım ailem bana bir kez bile hissettırmediler geri gelip düzenlerinin bozuldugunu. Düzenler illaki bozuluyor.. Annemle tartısırız mesela maksimum yarım saate gelir konusur barısırız.. Burası daha rahat benım için.. Senın aile yapın nasıl bilmiyorum ama tutunacak bir dalın varsa onu kırma ordan yürü. İnan bana Allah yardım ediyor.. Hayırlısı olsun hakkında..

İyiki ayrılmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…