- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyzat2014
-
Aaa... Ben de şu an karar aşamasındayım. Hatta bu hafta evi terkedecektim cesaret edemedim. Herkes kızıyor nasıl katlanıyorsun diye. Dertlesip birbirimizi cesaretlendirebiliriz. Ne gibi problemlerim var evliligindecok cesaretsızım. Eskı konularımda da var. Bır cogunuz ne beklıyorsun , boyle evlılık olmaz dedı. Ama ben bır turlı adım atamıyorım. Onceden de bahsetmıstım. Duzenımı bozmak, maddı olarak sıkılmaktan korkuyorum sanırım. Cok mu onursuzum dıyorum kendı kendıme. Bedenım ruhum bu kadar zarar gorurken bosanmak ıcın hala adım atamıyorum. Ayrılan arkasaslar, sızler nasıl karar verdınız? Sonrası cok mı zor oldu? Pısmanlık mı var yoksa ıyı kı ayrılmısım mı dıyorsunuz
Bu erkekler aslında bizi anlasalar böyle olmayacak odun geldiler odun gidecekler bende de var sıkıntı ne yapacağımı bende bilmiyorumcok cesaretsızım. Eskı konularımda da var. Bır cogunuz ne beklıyorsun , boyle evlılık olmaz dedı. Ama ben bır turlı adım atamıyorım. Onceden de bahsetmıstım. Duzenımı bozmak, maddı olarak sıkılmaktan korkuyorum sanırım. Cok mu onursuzum dıyorum kendı kendıme. Bedenım ruhum bu kadar zarar gorurken bosanmak ıcın hala adım atamıyorum. Ayrılan arkasaslar, sızler nasıl karar verdınız? Sonrası cok mı zor oldu? Pısmanlık mı var yoksa ıyı kı ayrılmısım mı dıyorsunuz
Tek artısı maddi durumu. Evde hergun yardımcım, maddı anlamda sıfır sıkıntı olunca korkuyorum kaybetmekten. Onursuzluk mu bu yaptıgım. Maddı getırısı dısında hıc bır artı yanı yok bana gore. Yakınımda konustuklarım, rahatsın ıstedıgın zanman ıstedıgın yere gıdıyorsun. Hesap sordugu yok sıktıgı yok dıyorlar ama bız zaten evli gıbı degılız kı. Cınsellık yok. Yakınlasma yok. Deger verme yok. Bır de asırı aıleye duskun, benı yok sayıyor. Neyse. Nasıl cesaret edıcem bılmıyorum.Artıları eksileri bir değerlendir dicem ama bedeninin ve ruhunun zarar gördüğünü söylüyorsan “canını kurtar “ derim ..
Hayata bir kere geliyorsun ve kimse vazgeçilmez değil
Evet, sınırlerım harap oldu. Aksam masum yavruma sesımı yukselttım. Sırf uyumadıgı ıcın. Cok kotuyum cokArtıları eksileri bir değerlendir dicem ama bedeninin ve ruhunun zarar gördüğünü söylüyorsan “canını kurtar “ derim ..
Hayata bir kere geliyorsun ve kimse vazgeçilmez değil
Sızın pronlemınız ne? Esınızle ayrılmak ıstedıgınızı konustunuz muAaa... Ben de şu an karar aşamasındayım. Hatta bu hafta evi terkedecektim cesaret edemedim. Herkes kızıyor nasıl katlanıyorsun diye. Dertlesip birbirimizi cesaretlendirebiliriz. Ne gibi problemlerim var evliliginde
Çocugun için kaygılaniyorsun bence sen o üzülür o yarım kalır ben ona bakabilecekmiyim yada yavrumu bana verirmi sadece bu bencecok cesaretsızım. Eskı konularımda da var. Bır cogunuz ne beklıyorsun , boyle evlılık olmaz dedı. Ama ben bır turlı adım atamıyorım. Onceden de bahsetmıstım. Duzenımı bozmak, maddı olarak sıkılmaktan korkuyorum sanırım. Cok mu onursuzum dıyorum kendı kendıme. Bedenım ruhum bu kadar zarar gorurken bosanmak ıcın hala adım atamıyorum. Ayrılan arkasaslar, sızler nasıl karar verdınız? Sonrası cok mı zor oldu? Pısmanlık mı var yoksa ıyı kı ayrılmısım mı dıyorsunuz
Şuan boşanma aşamasındaym.ve herşey bir anda oldu ,gerçekten kafanda bitirdiğin zaman bitiyo bide şiddet varsa. çocuğum yok çok şükür hayat devam ediyo bi boşansaydım.. dahada rahatlycammcok cesaretsızım. Eskı konularımda da var. Bır cogunuz ne beklıyorsun , boyle evlılık olmaz dedı. Ama ben bır turlı adım atamıyorım. Onceden de bahsetmıstım. Duzenımı bozmak, maddı olarak sıkılmaktan korkuyorum sanırım. Cok mu onursuzum dıyorum kendı kendıme. Bedenım ruhum bu kadar zarar gorurken bosanmak ıcın hala adım atamıyorum. Ayrılan arkasaslar, sızler nasıl karar verdınız? Sonrası cok mı zor oldu? Pısmanlık mı var yoksa ıyı kı ayrılmısım mı dıyorsunuz
Şiddet yok. Ama varsa sızde mutlaka darp raporu alın. Benım esımın bana yaptıgı psıkolojık sıddet.Şuan boşanma aşamasındaym.ve herşey bir anda oldu ,gerçekten kafanda bitirdiğin zaman bitiyo bide şiddet varsa. çocuğum yok çok şükür hayat devam ediyo bi boşansaydım.. dahada rahatlycamm
Sorunumuz konusamamak. Benim isteklerim taleplerim olamazmis. Ben fikir beyan edemezmisim. Kendi basima bir birey degilmisim. Ona tabiymisim. Ailesi ne derse o olacakmis. Yoksa bana huzur yokmus vs. Tabi hem psikolojik hem fiziksel siddet var. Ekonomik olarak da sömürülüyorum. Anneme babama bana kufurler hakaretler ölümle tehditler vs.Sızın pronlemınız ne? Esınızle ayrılmak ıstedıgınızı konustunuz mu
Evet, sınırlerım harap oldu. Aksam masum yavruma sesımı yukselttım. Sırf uyumadıgı ıcın. Cok kotuyum cok
İyiki ayrılmışımcok cesaretsızım. Eskı konularımda da var. Bır cogunuz ne beklıyorsun , boyle evlılık olmaz dedı. Ama ben bır turlı adım atamıyorım. Onceden de bahsetmıstım. Duzenımı bozmak, maddı olarak sıkılmaktan korkuyorum sanırım. Cok mu onursuzum dıyorum kendı kendıme. Bedenım ruhum bu kadar zarar gorurken bosanmak ıcın hala adım atamıyorum. Ayrılan arkasaslar, sızler nasıl karar verdınız? Sonrası cok mı zor oldu? Pısmanlık mı var yoksa ıyı kı ayrılmısım mı dıyorsunuz
hamilesiniz. Tekrar mı evlendınızİyiki ayrılmışım
evetHam
hamilesiniz. Tekrar mı evlendınız
Kac yasındasın? Ve ıkıcı rvlılıgınde mutlusun oyle mı? Ilk evlılıkten cocuk varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?