- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyzat2014
-
5kaç yılık evlisiniz
Bağırıyordum tabi oğlumda evin huzursuzluğundan sürekli bağırıyordu. Şimdi 3 hafta oldu ne oğluma bağırıyorum ne de o inat yapıp bağırıyor daha iyi sanki oğlum.Fiziksel siddet yok ama psıkolojık olarak bıtırıyor benı. ogluna bagırıyormuydun ? Gecen aksam ben de sesımı yukselttım, cok uzulıyorum bu duruma. Artık öfke duygusunu ılıklerımde hısseder oldum. Davayı ne ıcın actım? Aldatma için mi
Çocuğun yoksa hemen hiç düşünmeden boşan sakın düzelir diye beklem 5 yılımı verdim düzelmediHenüz 32 yaşındayım, evleneli 2 ay oldu, eşim evleneceğimiz gün beni ağlattı, kendisine özenmemişti, kuaföre gitmemişti, biraz heyecan duyup uykusundan feragat edip o gün erken uyanmamış 12 de uyanmıştı, dış çekime gidecektik geç geldiği içşn gidemedik, içimden bir ses düğünü iptal etmek istedi ama yapamadım.. evlendiğimiz günün ilk sabahı neden instagramda fotograf paylaşmamışım diye bana bağırdı, beni ağlattı.. eşimin kompleksleri var, kendine ait bir işi var evet ama kendini çok büyük bir işadamı sanıyor ve beni hep küçümsüyor hatta sen malsın gerizekalısın falan diyor, ben 2 üniversite bitirdim yabancı dilim var, kendi imkanlarımla 15 den fazla ülke görmüşlüğüm var herşeyden öte aslında eskiden çok hayat doluydum, çıtı pıtı bir kız.. şimdi ise sözde beni çok sevdiğini iddia eden ama bana yanaşmayan bir adam ile evliyim, sürekli tartışıyoruz, ben de boşanmak istiyorum aslında çok haklı sebeplerim var, ama bir türlü cesaret edemiyorumyaşadıklarımı kimseyle de paylaşamıyorum öyle kendi kendini yitip bitiriyorum, eşim istedi diye iyi bir işim vardı düğün öncesi bıraktım ailem pek en azından bu kadar kısa evlilik sonrası hemen boşanmama yanaşmıyor, eşim beni ilk ayımızda sinirlenip evden kovmuştu 1 hafta ailemde kaldım o esnada da annem üzüldü, babam da laf soktu.. nasıl değişebiliyor erkekler, karşımda tir tir titreyen adam 7 yıl peşimde koşan adam beni kadın yerine bile koymuyor, bütün günlerimi şehir merkezine uzak bir evin içinde geçiriyorum, eşim de işine öğlen 2 gibi gider gece 12 de gelir, böyle tamamen hayal kırıklığı olan bir evlilik işte
Ona kıyamıyorum. Ne aptalım..aynı ben bırakmaklıyızseni tutan ne
Çok teşekkür ederim, amin inşallah :))Siz kafada bitirmişsiniz zaten anladığım kadarıyla. Elinizden geleni de yapmışsınız. Aksi halde severek ayrılmak çok çok zor.
Bundan sonra çok çok güzel günleriniz olur inşallah.
ben de öyleyim..çok seviyorum..gidince bıdaha bulamam göremem koklayamam ...kocaman keşkelerle kalmak istemiyorum..ama kalırsam da kendimi bitiricem..itibarımı gururumu ....araf çok kötüOna kıyamıyorum. Ne aptalım..
benm daha bıtmeden lime lime etlerim..tek tesellim daha evden gitmedi o gidene kadar onu görebilicem ..Evet çok zordu , bunu atlatana kadar her gün etimden lime lime kesiliyor gibi hissediyordum .
Çok çok çok zordu benim için ,günlerce uyuyamadım , uyudugumda yaşadıklarımı kâbus olarak görüyordum uykumdan siçriyorum hayatımda hiç bu kadar hayal kırıklığına uğramamıştım .
Onun icin dünyayı karşıma almıştım , ona kefil olmuştum her konuda . Ailem bana güvendikleri için hiçbir şekilde en başından beri ona tek bir kelime söylemediler .
Neyse çok şükür atlattım ama benim için ölümle eşdeğerdi . İyi ki bitti diyorum bir kere bile pişmanlık duymadım bitirdiğim için . Sadece herkes gibi neden ben dedim :))
Sorununuz nebenm daha bıtmeden lime lime etlerim..tek tesellim daha evden gitmedi o gidene kadar onu görebilicem ..
Bir tek ben böyleyim sanıyordumof canm bnm ya...çok nefret ediyorm bu durumlardan...bunlar kendilrini biz cesaret edemedijçe nimetten sayıyolar vazgeçilmez sanıyolar..adama boşanacaz demişim tamam demiş akşam gülüyo ben konuşunca seviniyor dedimki niye gülüyosun diyoki içimde benm hep bir umut var ne biliyim gitmeyeceksin gbi falan diyo..dedim haklısın bu kadın maldır yine affeder zaten benden vazgeçemez diye düşünüyosun ondandır ama ben aşkımdan ölsemde vazgeçerim bilmiyosun dedim.resmen o dokundukça nefesim kesiliyo istemedim..boşver diyorm bazen herşey geçer bitirince kafan rahat olur..sonra ayrılma konusu içime girince nefesim kesiliyo gidemem nasıl bırakırımki diyorm off çok zor
İnşallah çok mutlu olursunuz bundan sonraBir yıl oldu ayrılalı , 3.5 yıl evli kaldım .beni deli gibi seven bir adamlaydım öyle sanmıyordum öyleydi ;çünkü çevremdeki herkesin ilgisini çekiyordu .
Ne zamanki çocuğumuzun olmayacağını öğrendim , oğlunu kıskanan bir kaynanayla karşı karsiya olduğumu gördüm o an Anladim ben tek başıma bu evliliği kurtaramayacam.
Elimden gelenin fazlasini yaptim , maddi manevi tükendim , bütün suçu hatayı kendimde aradım .
Bir taraftan çocuğum olmuyordu 7 tüp bebek , o parayı denklestirmek için Gece gündüz çalışmak , bir taraftan da eş denen adamı mutlu etmek için , bana yanaşmayan , kıskanan kv ve 3 gorumceyi mutlu etmeye çalışıyordum .
Onların derdi ise beni avucuna alıp hizmetci gibi çalıştırmak .
Zaten haftada 2 gün uğruyordum yetmiyordu iş , yemek , temizlik ,misafirlerini ağırlamami beklediler iş çıkışı onlara gidip yapacaktim .
Neyse bu kadar emekten sonra bir daha sen de bir adim atmazsan bitecek bu iş dedim , o da beni istediği kalıba sokmayacagini öğrenmiş bulundu , bir blöf yaptı ayrılalım dedi.
Ona olan aşkımı biliyordu , ben hayır diyecektim ne istiyorsan olsun diyecektim ve bir şekilde annesi ve kızkardeşleriyle yaşayacaktık .
Tamam dedim bu beni son görüşün olacak aileme geçtim ertesi gün avukat tutup dava açtım , ayni hafta evi boşaltıp satılık yazısını astım :)) bir kere bile ne aradım ne mesaj attim .
Ben aramazsam o asla aramaz biliyordum çünkü onu öyle alıştırmıştım .
Ailemin yanina geldim ayrı ev tuttum , tayinim çıktı sehrime, onun da cani cehenneme .
Severek ayrıldım, sevgi önemliydi benim için ;ama daha fazla onursuz yaşayamazdım .kangrenli tarafı kesip attim , sefil hayatına devam ediyor
Arkadaşım çekeceğin çile.varmis bu kapıdaHenüz 32 yaşındayım, evleneli 2 ay oldu, eşim evleneceğimiz gün beni ağlattı, kendisine özenmemişti, kuaföre gitmemişti, biraz heyecan duyup uykusundan feragat edip o gün erken uyanmamış 12 de uyanmıştı, dış çekime gidecektik geç geldiği içşn gidemedik, içimden bir ses düğünü iptal etmek istedi ama yapamadım.. evlendiğimiz günün ilk sabahı neden instagramda fotograf paylaşmamışım diye bana bağırdı, beni ağlattı.. eşimin kompleksleri var, kendine ait bir işi var evet ama kendini çok büyük bir işadamı sanıyor ve beni hep küçümsüyor hatta sen malsın gerizekalısın falan diyor, ben 2 üniversite bitirdim yabancı dilim var, kendi imkanlarımla 15 den fazla ülke görmüşlüğüm var herşeyden öte aslında eskiden çok hayat doluydum, çıtı pıtı bir kız.. şimdi ise sözde beni çok sevdiğini iddia eden ama bana yanaşmayan bir adam ile evliyim, sürekli tartışıyoruz, ben de boşanmak istiyorum aslında çok haklı sebeplerim var, ama bir türlü cesaret edemiyorumyaşadıklarımı kimseyle de paylaşamıyorum öyle kendi kendini yitip bitiriyorum, eşim istedi diye iyi bir işim vardı düğün öncesi bıraktım ailem pek en azından bu kadar kısa evlilik sonrası hemen boşanmama yanaşmıyor, eşim beni ilk ayımızda sinirlenip evden kovmuştu 1 hafta ailemde kaldım o esnada da annem üzüldü, babam da laf soktu.. nasıl değişebiliyor erkekler, karşımda tir tir titreyen adam 7 yıl peşimde koşan adam beni kadın yerine bile koymuyor, bütün günlerimi şehir merkezine uzak bir evin içinde geçiriyorum, eşim de işine öğlen 2 gibi gider gece 12 de gelir, böyle tamamen hayal kırıklığı olan bir evlilik işte
Arkadaşım çekeceğin çile.varmis bu kapıda
Yoksa 7 yıl nasıl tanıyamazsin
Bu laf çok havalı geliyor ama evlilik terapistine felan gidenler var
Acaba sizde deneseniz mi?
Kişilik bozukluğu gibi .. manipüle ediyor sizi.Bi keresinde beni instagramdan ekleyen eski bir arkadasım sebebiyle kavga etmiştik, çocukla hiç bir alakam kalmamış engelle dedi engelledim uzatıp başımı agrıtmak istemedim, başka davranışları da yüzünden artık yılmış bir vaziyetteydim keyifsiz mutsuz, mutsuzluğumun sebebine o çocuğa bağladı, bağırdı, suçladı, iftira attı.. sonra ben ağlayınca da bana sen delisin doktora git dedi, doktora randevu aldım, üzgün ve sinirliyim acilen randevu almam lazım yoksa kafamdan neydim ne oldum diye düşüne düşüne kendime zarar vermek geçiyordu, beraber gidelim dedim ses vermedi kabul etmedi asla da gitmez, sonra benim gitmeme de izin vermedi zaten, ben vicdanlı biriyim kimseyi üzmek istemem bu sebeple kendini vazgeçilmez sanıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?