Eşinden ayrılanlar... nasıl karar verdınız?

Bağırıyordum tabi oğlumda evin huzursuzluğundan sürekli bağırıyordu. Şimdi 3 hafta oldu ne oğluma bağırıyorum ne de o inat yapıp bağırıyor daha iyi sanki oğlum.

Çocuğun yoksa hemen hiç düşünmeden boşan sakın düzelir diye beklem 5 yılımı verdim düzelmedi

Karar veren ben degildim. O gidince basladi hersey. Sonra ben de dava actim ve bitti. Aslinda bu benim icin bir bitis degildi, yeni bir baslangicti. Cocugumu alip baska bir sehirde sıfırdan yeni bir duzen kurduk. Cok sukur cok huzurluyum.

Konu sahıbı sizinle aynı sorunları yasıyoruz ben cozum için hereeyı denedın hatta artık sorunu kabuk edıp bu sekılde yasamayı dahı dusundum oğlum için ama baktımkı saflıklı bı psikolojı kalmıyorkı cocukla ılgıleneyım suanda bende bosanmayı dusunuyorum ama nasıl olacak yapabılecekmıyım derken gunler gecıyor omurden

benm daha bıtmeden lime lime etlerim..tek tesellim daha evden gitmedi o gidene kadar onu görebilicem ..

Kendinizde mühendissiniz yani mesleğiniz olmasa maddi olarak birşeylere mecbur olsaniz anlarım ama lüksden feragat etmeyip, kendinize psikolojik olarak eziyet etmeniz çok enteresan...

Bir tek ben böyleyim sanıyordum

İnşallah çok mutlu olursunuz bundan sonra

Arkadaşım çekeceğin çile.varmis bu kapıda
Yoksa 7 yıl nasıl tanıyamazsin
Bu laf çok havalı geliyor ama evlilik terapistine felan gidenler var
Acaba sizde deneseniz mi?

Arkadaşım çekeceğin çile.varmis bu kapıda
Yoksa 7 yıl nasıl tanıyamazsin
Bu laf çok havalı geliyor ama evlilik terapistine felan gidenler var
Acaba sizde deneseniz mi?

Bi keresinde beni instagramdan ekleyen eski bir arkadasım sebebiyle kavga etmiştik, çocukla hiç bir alakam kalmamış engelle dedi engelledim uzatıp başımı agrıtmak istemedim, başka davranışları da yüzünden artık yılmış bir vaziyetteydim keyifsiz mutsuz, mutsuzluğumun sebebine o çocuğa bağladı, bağırdı, suçladı, iftira attı.. sonra ben ağlayınca da bana sen delisin doktora git dedi, doktora randevu aldım, üzgün ve sinirliyim acilen randevu almam lazım yoksa kafamdan neydim ne oldum diye düşüne düşüne kendime zarar vermek geçiyordu, beraber gidelim dedim ses vermedi kabul etmedi asla da gitmez, sonra benim gitmeme de izin vermedi zaten, ben vicdanlı biriyim kimseyi üzmek istemem bu sebeple kendini vazgeçilmez sanıyor :)

Hiçbirşeyin değişmeyeceğine olan inancım tamamen pekiştiği gün ayrıldım evden. Bir tartışma ortasında.. ilk haftalar pişman oldum sandım, evimi eşyalarımı 3 yıllık alışkanlıklarımı özledim. Ama boşandığım andan itibaren ne özledim, ne pişman oldum.. Şimdi iyi ki o evliliği yapmış ve boşanmışım diyorum. Değiştirdi ve güzelleştirdi hayatımı boşanmış olmak. Şimdi 2. Evliliğimde her gün şükrediyorum. Zor ama üstesinden gelinebilir bir süreç. Yeterki ne istediğinizi bilin. Şu an o istemediğim hayata karşılık, tam olarak istediğüm hayatı yaşıyorum çok şükür...

Kişilik bozukluğu gibi .. manipüle ediyor sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…