- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi beyzat2014
-
38Kac yasındasın? Ve ıkıcı rvlılıgınde mutlusun oyle mı? Ilk evlılıkten cocuk varmıydı
Ablamda aynı şeyleri yasadı. Evet ilk başlarda zorlandı özledi bile mesela ama pişmanmı değil çünkü neler kaybettigini gördü. Çokta mutlu şuan hayatından suan da evlendigine pişman.cok cesaretsızım. Eskı konularımda da var. Bır cogunuz ne beklıyorsun , boyle evlılık olmaz dedı. Ama ben bır turlı adım atamıyorım. Onceden de bahsetmıstım. Duzenımı bozmak, maddı olarak sıkılmaktan korkuyorum sanırım. Cok mu onursuzum dıyorum kendı kendıme. Bedenım ruhum bu kadar zarar gorurken bosanmak ıcın hala adım atamıyorum. Ayrılan arkasaslar, sızler nasıl karar verdınız? Sonrası cok mı zor oldu? Pısmanlık mı var yoksa ıyı kı ayrılmısım mı dıyorsunuz
Bana hem psikolojik hem fiili ve çok zor şeyler yaşadım.Allah yardmcinz olsunn o baskıyı da bilirim çok zor..Şiddet yok. Ama varsa sızde mutlaka darp raporu alın. Benım esımın bana yaptıgı psıkolojık sıddet.
Kimse vazgeçilmez değildir ve vazgeçilmez saydıklarınızın ilk vazgeçtiği, siz olursunuz.Artıları eksileri bir değerlendir dicem ama bedeninin ve ruhunun zarar gördüğünü söylüyorsan “canını kurtar “ derim ..
Hayata bir kere geliyorsun ve kimse vazgeçilmez değil
Evli misiz? Hayatınızda kötü etkileyen herhangi bir alışkanlığınızdan bıranda vazgecebılır mısınız? Ben de evlenmeden önce bu yasadıklarımı bir baskasından dinlesem, anlatana gıcık olur, aynı hıkayeden bıkmadın mı bıtır de kurtul derdım ama işin içinde öyle olmuyor. belki daha uzun zaman buna benzer konu acacagım. Amacım eglence degıl, belki de dogum sancılarım.2016dan beri aynı konuları açıp durmuşsunuz. karar vermek için ben 2 sene beklemezdim. bi adam beni istemiyorsa istesin diye karşısına geçip yalvaramam mesela. sevgi yok ki aranızda kendiniz de demişsiniz evli gibi değilsiniz bile.
5 sene oldu. 1 cocuk var. Ailem destek oluruz diyor ama kesin karar verdigim bir donem aslinda destek olmayacaklarini anladim. Yine de sahip cikarlar elbet. MuhendisimKac senelik evlilik, cocuk var mi? Ailen ne der, destekcin olurlar mi, meslegin var mi?
Iyi bi işin var ise maddi yonden sıkıntı yaşamazsın sanırım..5 sene oldu. 1 cocuk var. Ailem destek oluruz diyor ama kesin karar verdigim bir donem aslinda destek olmayacaklarini anladim. Yine de sahip cikarlar elbet. Muhendisim
Iyi bi işin var ise maddi yonden sıkıntı yaşamazsın sanırım..5 sene oldu. 1 cocuk var. Ailem destek oluruz diyor ama kesin karar verdigim bir donem aslinda destek olmayacaklarini anladim. Yine de sahip cikarlar elbet. Muhendisim
Fiziksel siddet yok ama psıkolojık olarak bıtırıyor benı. ogluna bagırıyormuydun ? Gecen aksam ben de sesımı yukselttım, cok uzulıyorum bu duruma. Artık öfke duygusunu ılıklerımde hısseder oldum. Davayı ne ıcın actım? Aldatma için miBen 6 senelik evliyim eşimin ikinci evliliği ilk evliliğinden bir kızı var bizim de bir oğlumuz.herşey hamilelemde başladı.çok üstüme düştü ilgisi falan ama dengesizdi neyse,çocuk oldu kırkım çıktı 3-5 birlikte olduk sonra bir kesildi bıçak gibi:) oğlum 4 yaşında ve biz kardeş olduk.yalvardım ağladım paikolajim bozuldu kavgalar falan dayandım çünkü bana hep:hastayım psikolojim bozuk dedi yalvardı ağladı.derken ben onun için”mutlu olacakmış”Amerika hayaliymiş hasta annemi herşeyimi bırakıp küçücük çocukla taşındık Amerikaya şartlarımız çok iyi maddi olarak herşeyin en iyisini yaşıyoruz ama benim aklımda boşanma var hep. Çünkü saygısız kavga da aşağılama küfür psikolajik şiddet sonra hastayım ondan yaptım falan.bende hem oğlum için(çok bağlı babasına) hemde rahat durumum için(maddi) sallamıyordum artık kafama takmıyordum ama seviyorum kocamı.Veee bir sabah kapımda bir adam...Benim karımla Senin kocan yatıyor dedi hançeri soktu kalbime adamdan bütün delilleri aldım ve Türkiye’ye döndüm.3 hafta oldu yalvarıyor otele gitmiş ama eli eline deymemişboşanma davamı açtım şu an teblikatın eline geçip şok geçirip beni aramasını bekliyorum.daha neler var ama özet cesaret edemedim bende ama fiziksel şiddet varsa aç davanı korkma inan huzur çok güzelmiş oğluma sinirlenip bağırmamak çok güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?