- 30 Kasım 2022
- 1
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi mereed ssd
-
İstemiyorsan eğer neden birleşenlerin var mı yok mu olduğunu öğrenmek istiyorsun. İstemiyorsan o yönde ilerle yok eğer kararsızsan o başka. Eğer birleşme gibi bir imkan da varsa acele etme. Çocuk var ortada travma yaratmayın çocukta.Arkadaşlar merhaba ben 3 yıllık evliyim eşimle son zamanlarda çok tartışma hakaretler oluyordu. En son tartışmamız da annemi aradım istemiyorum dedim annem gil onunla konuştu buraya kadar bitti kızım istemiyor diye eşimde tamam madem istemiyor diyip gitti 2ay oldu ben Almanya'da yasiyom eşim turkiyeden geldi ve benim ailem hep o seni sevmiyo Almanya için geldi diyip durdular bende bı kavgamizda sen Almanya için mi geldin diye sorduğumda he Almanya için geldim oldumu dedi evden ayrıldıktan sonra ailemle konuşup ben vizemi aldım artık burdayım ama yinede eşimi çocuğumu seviyorum dedi geri dönmek istediğini verdiği tüm sözleri yerine getireceğini ve değiştiğini söyledi ve banada hep mesaj attı bu şekilde ama ben artık istemiyorum guvenmiyordum ailemde kesinlikle istemiyor arada bir yaşında oğlum var şuan avukat tuttum ama boşanma davası açılmadı avukat bekle biraz zaman erken dedi sizin çevrenizde boşanma aşamasında olup tekrar birleşen oldumu şimdiden teşekkürler
Yok.Buradan işsiz güçsüz adamları götürüp,sırtlarında besliyorlar.Adam dil öğrenip,bir işe başlayıncaya kadar bakıyorlar.Aileniz madem Almanya pasaportunun lafını edecekti, zamanında neden evlendirdiler? Almanya 'da adam yok muydu?
Ticari bir evlilik.Ben hiç aşk göremedim.Exten nextte olmaz.Eşinizin tek bir iyi huyu yokmuşki.Arkadaşlar merhaba ben 3 yıllık evliyim eşimle son zamanlarda çok tartışma hakaretler oluyordu. En son tartışmamız da annemi aradım istemiyorum dedim annem gil onunla konuştu buraya kadar bitti kızım istemiyor diye eşimde tamam madem istemiyor diyip gitti 2ay oldu ben Almanya'da yasiyom eşim turkiyeden geldi ve benim ailem hep o seni sevmiyo Almanya için geldi diyip durdular bende bı kavgamizda sen Almanya için mi geldin diye sorduğumda he Almanya için geldim oldumu dedi evden ayrıldıktan sonra ailemle konuşup ben vizemi aldım artık burdayım ama yinede eşimi çocuğumu seviyorum dedi geri dönmek istediğini verdiği tüm sözleri yerine getireceğini ve değiştiğini söyledi ve banada hep mesaj attı bu şekilde ama ben artık istemiyorum guvenmiyordum ailemde kesinlikle istemiyor arada bir yaşında oğlum var şuan avukat tuttum ama boşanma davası açılmadı avukat bekle biraz zaman erken dedi sizin çevrenizde boşanma aşamasında olup tekrar birleşen oldumu şimdiden teşekkürler
İyiliğine götürmüyorlar. Almanya 'daki adam onların nazını çekmez. Ama böyle de ellerinde patlayabiliyor.Yok.Buradan işsiz güçsüz adamları götürüp,sırtlarında besliyorlar.Adam dil öğrenip,bir işe başlayıncaya kadar bakıyorlar.
Katip ondan değil ben sordum.Orada kimse birbirini bilmiyor.Malum kendi aralarında yaşıyorlar.Buradan bulunca birinin tanıdığı,komşusu oluyor.Öylelikle ithal damat oluyorlar.Hele buldukları damat çalışmayıp,evde oturursa daha kötü.Kadının birinin kocası tam 15 sene çalışmamış.Büyük risk aslında.İyiliğine götürmüyorlar. Almanya 'daki adam onların nazını çekmez. Ama böyle de ellerinde patlayabiliyor.
Ne olursa olsun pasaport için mi geldin muhabbetleri çok çirkin. Pasaportun kıymetliyse kıymetli Almanya'ndan bulup evlendireceksin kızını. Adam pasaporta da gelmiş olabilir. Başta aklın neredeydi?Katip ondan değil ben sordum.Orada kimse birbirini bilmiyor.Malum kendi aralarında yaşıyorlar.Buradan bulunca birinin tanıdığı,komşusu oluyor.Öylelikle ithal damat oluyorlar.Hele buldukları damat çalışmayıp,evde oturursa daha kötü.Kadının birinin kocası tam 15 sene çalışmamış.Büyük risk aslında.
Evlenebilmek için herşeyi yapıyorlar.Bilemiyorum.Ne olursa olsun pasaport için mi geldin muhabbetleri çok çirkin. Pasaportun kıymetliyse kıymetli Almanya'ndan bulup evlendireceksin kızını. Adam pasaporta da gelmiş olabilir. Başta aklın neredeydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?