Eşinden boşanma aşamasında olup tekrar birleşen varmı

mereed ssd

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2022
1
0
1
30
Arkadaşlar merhaba ben 3 yıllık evliyim eşimle son zamanlarda çok tartışma hakaretler oluyordu. En son tartışmamız da annemi aradım istemiyorum dedim annem gil onunla konuştu buraya kadar bitti kızım istemiyor diye eşimde tamam madem istemiyor diyip gitti 2ay oldu ben Almanya'da yasiyom eşim turkiyeden geldi ve benim ailem hep o seni sevmiyo Almanya için geldi diyip durdular bende bı kavgamizda sen Almanya için mi geldin diye sorduğumda he Almanya için geldim oldumu dedi evden ayrıldıktan sonra ailemle konuşup ben vizemi aldım artık burdayım ama yinede eşimi çocuğumu seviyorum dedi geri dönmek istediğini verdiği tüm sözleri yerine getireceğini ve değiştiğini söyledi ve banada hep mesaj attı bu şekilde ama ben artık istemiyorum guvenmiyordum ailemde kesinlikle istemiyor arada bir yaşında oğlum var şuan avukat tuttum ama boşanma davası açılmadı avukat bekle biraz zaman erken dedi sizin çevrenizde boşanma aşamasında olup tekrar birleşen oldumu şimdiden teşekkürler

İstemiyorsan eğer neden birleşenlerin var mı yok mu olduğunu öğrenmek istiyorsun. İstemiyorsan o yönde ilerle yok eğer kararsızsan o başka. Eğer birleşme gibi bir imkan da varsa acele etme. Çocuk var ortada travma yaratmayın çocukta.

Sorduğunuz soru çok kişisel size ne faydası olacak ki illa ki birleşenler vardır birleştiğine bin pişman olanlar ilkinden de beter ayrılanlar. Yada barışp mutlu olanlar vardır ama herkesin kendi hayatı kendi yaşadıkları. Sizin barışırsanz nasl olacağınızı birtek siz bilebilirbisiniz.. ama iş buraya kdr gelmişken ben denemişi denemezdim şahsen iyi olacak olsaydnz birkere boşanma noktasna gelinmezdi o karar kolay verilmyor çünkü. Siz eşinize nekdr güvenysunuz nekdr eminsiniz oturun ona karar verin bence başkalarıyla kıyas yapmayın hakkınzda en hayrlısı ne ise o olsun..

Barışan var aynı adamla iki kere evlenip iki kere evlenen var. Var da var. Siz ne istiyorsunuz önemli olan bu. Ama dikiş tutmaz bazı şeyler

Sevgi varsa denenebilir bence

Aileniz madem Almanya pasaportunun lafını edecekti, zamanında neden evlendirdiler? Almanya 'da adam yok muydu?
Yok.Buradan işsiz güçsüz adamları götürüp,sırtlarında besliyorlar.Adam dil öğrenip,bir işe başlayıncaya kadar bakıyorlar.
Ticari bir evlilik.Ben hiç aşk göremedim.Exten nextte olmaz.Eşinizin tek bir iyi huyu yokmuşki.

Konu sahibi bu arada ayrılmaya karar verip sonra tekrar barışanlar var.Tekrar tekrar deniyorlar ama gelinen nokta aynı.Ayrılıyorlar.

Cevremde gordugum kadariyla bir evlilik içine "bosanma" kelimesi girdigi zaman eninde sonunda ya bosaniyorsun ya da zamanında bosanmadigina pisman oluyosun. Belki cift terapisti ile sürdürülebilir bir ilişkiye dönebilir ama valizini alip geri geldiginde destek almazsaniz 1 hafta sonra yine birbirinizi yersiniz

Yok.Buradan işsiz güçsüz adamları götürüp,sırtlarında besliyorlar.Adam dil öğrenip,bir işe başlayıncaya kadar bakıyorlar.
İyiliğine götürmüyorlar. Almanya 'daki adam onların nazını çekmez. Ama böyle de ellerinde patlayabiliyor.

İyiliğine götürmüyorlar. Almanya 'daki adam onların nazını çekmez. Ama böyle de ellerinde patlayabiliyor.
Katip ondan değil ben sordum.Orada kimse birbirini bilmiyor.Malum kendi aralarında yaşıyorlar.Buradan bulunca birinin tanıdığı,komşusu oluyor.Öylelikle ithal damat oluyorlar.Hele buldukları damat çalışmayıp,evde oturursa daha kötü.Kadının birinin kocası tam 15 sene çalışmamış.Büyük risk aslında.

Mesela kadınlar bir Hollandalıyı,bir Almanı bulup ben bununla evleneceğim demiyorlar.İlla memleketten olacak.Orada yaşan Türkler de akraba evliliği haricinde pek birbirleriyle görüşüp,evlenmiyorlar.Daha başka sebepler de var da burada yazamıyorum.

Ne olursa olsun pasaport için mi geldin muhabbetleri çok çirkin. Pasaportun kıymetliyse kıymetli Almanya'ndan bulup evlendireceksin kızını. Adam pasaporta da gelmiş olabilir. Başta aklın neredeydi?

Ne olursa olsun pasaport için mi geldin muhabbetleri çok çirkin. Pasaportun kıymetliyse kıymetli Almanya'ndan bulup evlendireceksin kızını. Adam pasaporta da gelmiş olabilir. Başta aklın neredeydi?
Evlenebilmek için herşeyi yapıyorlar.Bilemiyorum.

Aileniz çok müdahil olmuş hayatınıza. Onlardan bağımsız olarak düşünün karara varın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…