Eşinden boşanma aşamasında olup tekrar birleşen varmı

Kavgalarınızın içerigi ve tamam ok artık bu konu olamayacak dediği, söz verdiği konular ne???

Öyle konular açıyorsunuz ki sanki tarot açıcaz size heh yıkılan kule çıktı ayrıl diyelim gibi….

Herkesin çevresinde boşanma aşamasına gelip barışan çiftler var tabi ki de size ne lazım onu bilmek gerek….

ben kendim dava açıp döndüm tekrar 3 yıl sonra aynı yola girdim demem o ki asla değişmiyorlar olan giden yıllara oluyor

Neden tartışıyordunuz bunları düşünün.
Bu Avrupa'da yaşayıp evlendiğini Türklere sadece Avrupa için mi geldiniz hakaretleri baskısı yapılacaksa keşke hiç evlenilmese...

Merak ettim başka sebepleri

Doğrusu ben birleşip de mutlu olan duymadım görmedim çünkü araya soğukluk girdi aileler girdi ayrılık girdi ve sonrası daha da kötü oluyor ben de ayrılmak düşüncesiyle eşimi terkettim aileler devreye girdi bir şans daha ver çocuk var arada diye 1 sene oldu tekrar barışalı ama çok pişmanım keşke direkt avukata verip ayrılsaydim belki şimdiye boşanmış bile olurduk herkes kendi düzenini kurup alisirdi 2.kez ayrılmak aynı şeyleri yaşamak daha da zor insan 2 3 kez daha düşünüyor gerçekten ayrilmaniz için büyük sebepler varsa küfür hakaret ve özellikle şiddet varsa dönmeyin ama affederim sonrası için de çabalarım diyorsanız bir şans daha verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…