Eşinden Şiddet gören ve boşanmaya cesaret edemeyen herkesi dertleşmeye bekliyorum

konuyu açan uçtu gitti. buneya insanlara eziyet ediliyor.herkez iyi birşeyler yazabilirim mi acaba diye uğraşırken konu sahibi dalga geçiyor yazık valla yazık...

başlangıctaki 10 yıllık beraberlikte hiç mi şiddet kullanabilecek biri olduğunu anlamadınız?

15 mesaji var ve bu onun son mesaji olmus.....
problemleri var belli ama belkide o anin etkisiyle yazdi
belki sonra ne olduda pc basina bile gecemedi.. kimse birileriyle dalga gecmek icin dayak yiyorum demez sanirim...
yazik hemen sinirlenip kizmayin yaa

bazi kadinlar yaziyorlar.. Yapici yorum yapalim yikici yapmayalim.. Hemen bosan demek kolay, yok efendim uzaktan boyle soylemek kolay vs... NE YAPALIM PEKI????

Ya psikologa gidin, yada psikiatriste o'da olmadi BOSANIN demekten baska ne diyebiliriz?

DAYANMI DIYELIM, SENDE ONU DÖVMÜ DIYELIM, KADERINMI DIYELIM, ESINLE SAKIN BIR ANDA KONUSMU DIYELIM

Etmeyin yaw on sene cekiyorum diyenler var BOSANMAKTAN baska ne yapabilirler???

amaaan benim kocam adam oldu ya sizinkide olur ruh durumum surekli degisim icinde bana tepki yapip surat asinca tepem atiyor eskiler aptiklari bir turlu aklimdan gitmiyor birde depresyon artik korkuyorum onun canini yakmak istiyyorum ama nasil bilmiyyorum....hep kendi haklidir hickimsem yok benim buralarda yeter artik herkes kendi hayatini yasasin iki oglum var ben evlendikten sonra depresyona girdim cok zor birseymis ilk baslarda beni asagiladi dovdu gurbette deilim yoktu ona muhtacligimi kullandi sonraduzeldi simdide depresyondan cikamiyyorum kendi her istedigini yapar ben yapamam simdi izin var ama okadar degil kendininki kadar degil arkadaslar kabullenemiyorum ne yapiyim

Bırıde bana akıl versın ne olur! Ben esımden bır kac kez dayak yedım. Oyle bır yerımı morartmadı, kanamadı. Ama canım daha cok da kalbım acıdı. Daha bır aylık evlıyken basladı benı e vden kovmaya. Sonra pısman oluyor, ben kızdırıyormusum, ustune varıyormusum, ondan boyle yapıyormus. Bır gun cok fecı davrandı. Cıddı bır bıcımde kovdu evden. Gıtmedım tabıı. Yıne pısmanlık, yıne ozur ve benden gelen bır af!

Fakat dun basıt dıyebılecegım bır nedenden oturu ısten cıkmamı ısteyınce, karsı geldım. Kımseye bır yıldır anlatmadıgım olayları kısmen once gorumcelerıme sonra kayınvalıdeme anlattım. Dırekt mudahale ve ben bugun ısımdeyım. Ama esım benımle konusmuyor dunden berı. Aksam da bır aıle toplantısı olacak. Sanırım aılesıne bıldırdıgım ıcın bana cok daha ofkelenecek ve tabıı aılesının benım arkamda olması onu cıkma ıtecek.

Ne ıcın akıl ıstedıgımı de bılmıyorum aslında. Ama bır seyler dıyın bana. Ben ne yapayım? Esımden ayrılmak ıstemıyorum, cunku cok sevıyorum onu. Bana dargın olmasına dayanamıyorum!

Sen eşini çok seviyosun da eşin de seni çok seviyor mu acaba bunu hiç düşündün mü?ınsan sevdiğine vurur mu veya evden kovar mı?Ayrıca kimin evinden kimi kovuyor orası sizin ikinizin evi değil mi?Kendini ezdirirsen ezerler bu doğa kanunudur.Bence restini çek. Bana bir daha elin kalkarsa bu iş biter de. Yoksa daha çooook kalbin acır canın da.

Mutlu oldugumuz analrda ona kalsa, o benı daha cok sevıyor. Sabahtan berı dusunuyorum. Aksam ne olacak? Benımle konusmayacak mı? Buyukler ne dıyecek? Kayınpederım ve kayınvalıdem yazlıkta, bu mevzu nedenı ıle yarın donuyorlar. ıkısıde esımın benı uzmesıne asla musade etmezler. Kayınvalıdem dun 'neden en basta soylemedın' dıye kızdı bana. Yanı dusunun, haksız olsam aılesı benı savunur mu? Tamam, bılıyorum benım kadar olmasa da o da benı sevıyor. Ama keske sınırlerıne bıraz hakım olsa. Ben de sınırlendıgımde canını acıtacak sozler edıyorum. Ama prım verıyor bana. ılgılenmıyor, hıc bır ıstegıme kulak asmıyor, sonra cıleden cıkıyorum bende. Dovemeyecegıme gore, sozlerımle canını acıtıyorum. Sanırım oylee boyle derken yıprattık bırbırımızı.

Sımdı ne yapacagım? Benden sogur dıye cok korkuyorum. Ya bır daha yakınlasmazsa bana. Oysa yerımde baskası olsa, bu dusunduklerımı kendı yapar. Bazen dıyorum affetme bu kez. Uzak dur, yatakları ayırma ama sarılma bıle... vs.

Dedım ya kafam karısık...

Bence acilen bir psikiyatriste görünmelisin. Düşünme tarzın ve yaşadıkların karşısında tepkilerin hiç normal değil. Sen de sanırım farkındasın.

Halamın iş arkadaşı bir bayanın kızı aynen senin gibiydi. Eşinden siddet görmesine ve hep evden kovulmasına rağmen eşini sürekli affediyor,ailesine de onu çok seviyorum diyordu. Ailesi de kız gibi eğitimli insanlar. Bu adamdan kurtulması için kıza sıfır ev açtılar, boşanması için resmen yalvardılar ama kız yine ayrılmadı. En son eşi ağzını, burnunu ve birkaç kaburgasını kırınca kızın ailesi tehdit vs kullanarak aldılar götürdüler kızlarını. Kızda 'bağımlı kişilik bozukluğu' denilen bir rahatsızlık varmış meğer. Sadece eşinin onu sevebileceğini falan düşünüyormuş.
Ya eşim benden soğursa demişsin ya onun için yazdım bunları. Normalde eşimden soğudum, onu affedemiyorum,kurtulmak istiyorum falan yazman gerekiyordu. Ne diyeyim ya git tedavi ol, yada aklını başına topla. Yoksa daha çok dayak yer, evden kovulursun.

Konu sahibi burda olsa nolur...

Bu konu altında ki dertleşme nasıl olcak,
-Benimki bugün belimde 2 sopa kırdı...
-Ay öyle mi benim adam da enseye tokat bilmem nereme şaplak attı... benneyaptımki

Pes valla!
Kardeşim,oturup dert yancağına çözüm yolu ara...Erkek hayvan bile dişisine dalaşmıyor.
Evliliğinizi bozmak istemiyorsanız gidersiniz bir aile terapistine....Bu kadar mı zor?
Hangi ülkede,hangi devirde yaşıyoruz yarabbim![/QUO:roflol:

Kızlar aman rezil olmayalım aman duyulmasın aman ayıplanmasın diye koca koca yükleri tek başınıza omuzlanmaya çabalıyorsunuz o yüzden bitmiyor işkence..
Şiddet mi görüyorsun , en basiti git ailene anlat olanları ailenin üzüleceğinden korkuyosan kayınvalidene kayınpederine git , olmadı polise git.
Psikiyatriste gitmek falan herkesin sorununu çözer mi , herkes gidebilir mi bilmem ama , en azından yakınlarınızdan yardım alın , tek başınıza bunca yükle ezilir gidersiniz. Kimse sizi ayıplamaz yardım istediniz diye

Canım benim hala bak evin tapusunun yarısı falan diyorsun. Bunca yaptıklarından sonra sana zaten prensesler gibi muamele etmesi lazım. Önce kendi gözünde değerini biç, ondan sonra da karşındakinden değer görmeyi bekle. Kurallarını koy ve ona da anlat. Tapuyla falan olacak şeyler değil bunlar. Zaten boşandığında herşeyin yarısını alıyorsun.
Ciddiyetini anlarsa bir daha cesaret edemez belki. Hakkında hayırlısı olsun.

ya benimde yan komşum.
kızcağız daha 4-5 aylık evli.
karı koca çalışıyorlar ....
Akşam eve geldiklerinde kıyamet kopuyor.
Her seferinde adam bağırıyor,çağırıyor,kızın ne şerefi kalıyor ne ailesi..
Bazı akşamlarda küt küt duvara çarpma sesi...
sanırım kızı dövüyor...
ertesi akşam bi bakıyorum kakara,kikiri el ele kol kola,gülüş cümbüş geliyorlar eve...:1no2:
Polisi arasam bir türlü ,ev sahibine söylesem bir türlü..
ne yapacağımı şaşırdım...
Allah sonlarını hayr etsin...

şiddet çok ağır,hem maddi hem manevi olarak yıpratıcı bişey.
çok acı! Allah kimsenin başına vermesin.

arkadaşlar konu sahibinin mesajlarını okudum 2008 yılında evli oldugunu 2009 da sözlü oldugunu yazmış şimdide 10 yıldır birlikte oldugu kişiden şiddet görüyorum diye konu açmış hangisi doğru acaba.

bu konu niye sabit oldu ki,bence hiçte paylaşımda bulunulcak bir konu değil,dayak yiyipte boşanmayan kadınlara cesaret kaynağı olur burda bu konuları konuşmak.insanlar aa bunu yaşayanlar çokmuş diyip kaderine boyun eğer.şiddet konusunu sıradanlaştırmayalım lütfen

Hayat çoookkk zor.manyak,psikopat erkekler olduğu sürece şiddet gören kadınlarda olacak...çözüm mü doğru bir karar.ilk başta yapılması gereken evlilik kararı.tamamen şans yani.
ne diyeyim, hakkınızda hayırlısı olur inşallah verdiğiniz kararlar....

arkadaşlar hiç ne elinizi yorun yazmak için nede kafanızı yorun düşünmek için....boşverin çünkü konuyu açan kişi kayboldu sadece ortaya bir konu açtı ve kaçtı...bence siddet gördüğünden bile şüpheliyim.ya insan bir yorum yazar ya..biz burada bosunamı bu konuları okuyup yorum yapıyoruz.birde bu tür insanların dertlerine çare bulmaya çalışıyoruz ama hanfendi teşvik edip daha yorum yazmadı:kızgın:

merhaba hanımlar aklım cok karısık lütfen cevap bekliyorum
gecen sene hamileyken eşim bana vurmustu belime karnıma tekme atmıstı, neyse bebeğim karnımda ölmüş zaten, ikinci hamileliğimde cok istememe rağmen eşim benden olduğu ne malum ben istemiyorum sen neden bu kadar cok istiyorsun falan dedi, ikinci hamileliğimde cook sinirliydim, bir gün eşimin ayaklarının altında kafamı buldum, karnımı tutuyordum, kendi kendime yemin ettim bi daha bu hale gelmeyeceğim die, neyse malesef 2. bebeğimde karnımda öldü,
şimdi eşim askerde, benden cok uzakta ama dayak olayı nedeni ile ben bosanıcam die tüm aileyi topladım eşimin ailesi illa barıs falan dedi affetiim bi sans verdim,
ama suan eşim askerde ve askerdeyken kızlarla sanaldan konuso bunu anladım. bende bi msn adresi aldım bende konusuyorum onla, evli değilim falan die konusuo
ben arıorum bana nasılsın cnm ben seni ararım die hemen teli kapatıo ama aslında o sırada nette konusuo, bu arada facebookda ben onu 2 defa evli die işaretledim o da iki sefer de evli yazısını kaldırmış
bana da kızdı kızlık soyadını facede kullanma sadece benim soyadımı yaz dedi.
ne yapayım sizce ne olur yardım edin fikir veriin ekonomik gücüm var ailem yanımda, bana bir fikir verin bunlar kolay anlatılacak derler değil Allah için yardım edin

bir defa size çok kızıdm karnınızda bebeginiizin ölmesine neden olmuş ve siz onunla kalmışsınız.neden darp sonucu ölüm diye rapor almadınız mahkemeye bile sunabilirdiiz boşanırken.öyle biriiyle hala evlisiniz bence siz vazgeçemiyor yada korkuyorsunuz.öyle bi adam ancak kapıya konur....

şokk oldum yaa..

2 bebeğinizi öldürmüş,hemde bebeğin sizden olmadığını düşünebilen bir adamla nasıl hala berabersiniz

yazıklar olsun..

Back
X