Eşine serumlu fotoğraf attırmak için acile götürten arkadaş

Ya meselenin çocuklu kadını apar topar acile götürmeye indirgenmesi yanlış. Biri çocuksuz olsa da, hatta hiçbir işi olmayan, evde toto büyüten bir insan olsa da birinin gelip de kocasının ilgisini çekmek için hem hastaneyi hem arkadaşını meşgul etmesi hayvanlık. He sonra gelip “ya kusura bakma çocukluk ettim, o an basiretim bağlandı, yanlış yaptım, daha olmayacak” derse tamam dersin ama hiçbir pişmanlık belirtisi göstermiyor, hiç utanmıyorsa demek ki kadının seviyesi bu derim.

İnsan biriyle arkadaş oldu diye kocasıyla kavga eden arkadaşını ilgi çeksin diye acile götürmek zorunda değil. İsterse acile götürmeyip evde oturup halı desenlerini izler. Arkadaşlık, yaptığın her aptallığa tamam demek değil, aptallık yapıyosun kendine gel diyebilmektir.

Son düzenleme:
Ne kastın be konuyu bi sal Allah rızası için 40 yaşında koca kadını eyleyecekmişim sen iyi eyliyememişsin şimdiye kadar demek ki kimseyi

Size kesinlikle katiliyorum ama bebegi bile onemli bir etken olarak gormeyip, 'arkadas yaaa tolere etmen lazim' diyen uyeler oldugu icin 'kisisel secim/rahatlik' kavramini gundeme getirmeye hazir olduklarini sanmiyorum.

Pismanlik belirtisi mi? Su ana kadar yaptiklari: ertesi gun bana serumlu fotograf atmak. Kredi kartini arabamda dusurdugu icin ustuste 3 defa arayip, sabah 7.15te is arkadasini gecerken alsin diye kapima gondermek. Hicbir sekilde maddi sorunumuz olmadigini bildigi ve aramizda daha once hic para alisverisi olmadigi halde durup dururken Turkiye'ye giderken paraya ihtiyacin olursa haber ver diye mesaj atmak.

Bu hafta gercekten bir madde etkisinde oldugunu falan dusunecegim artik cunku inanilmaz garip davraniyor.

Eşinize demiyorum, size diyorum. Eşim de zor durumda kaldı falan demişsiniz. Çocuk ikinizin sorumluluğu, size yapışık değil. İşten gelsin, annelerin de işten gelip çocuğa bakmama seçeneği var mı? Bakın kastettiğim eşitlik meşitlik falan da değil, insanların çocuk yetiştirmek için evlenmesinin Bir sebebi var. Zor bir iş ve baba arada çocukla oynayacak kardeş konumunda değil, anne gibi evdeyken çocukla vakit geçirmeli, ilgilenmeli ilk yıllar. Sadece bir gün çocuğa sizsiz baktı diye kötü olmaz, normali bu.

En güzelini yapmışsınız. Sizin bebeğinizden çalıyor simarıkca vaktinizi. Gerçekten hasta olsa insanlık namına yardım edilir zaten o ayrı ama bu durum benim için arkadaşlıktan silme sebebidir.
Bir daha muhattap bile olmazdım.

Ben de su an anneme sorsam goturdugum insani geri getirirdim ayip etmissin der o yuzden kendimi kotu hissettim zaten :) Ama inanin beynimden atesler cikti o anda daha fazla kalamadim.
Benim bir arkadaşım var çok eğlenceli ve zeki biri normalde ama kendisi hasta maalesef psikolojik olarak depresif atakları oluyor böyle dikkat çekmek için saçma sapan davranışlar sergiliyor. Hasta olduğunu ve annesi öldüğü babasınında başka bir kadınla evlenip kızıyla ilgilenmediğini bildiğim için bu tür davranışlarını genelde mazur görüyorum ama fazla muhatap olmam hani muhabbet ederiz ama pek buluşmayız bu tarz şeylerine alet olacak kadar samimiyet göstermem. Ben kadın olduğu ve yalnız olduğu için birde kendim götürdüm diye kesin geri getirirdim ama dediğim gibi sonra mesafe koyardım yerinizde olsam nedenini sorarsa da söylerdim.

Beni bilirsin ki dövüşmeyi severim neyse ki sağolsun özelden yazdı memnun oldum buna

Ozelden mi yazdi.... neyse bir sey demeyecegim agustosta Turkiye'ye geliyoruz fark ettim ki ne zaman ulkeye donus baslasa foruma daha cok giriyorum, hic banlanasim yok su an

Haklisiniz. Zaten kendi soyleyene kadar ben gercekten hasta saniyordum aksini hic dusunmemistim. Ben de ilk yazdigimda kendisine hic yakistiramadigim icin bir anda neye ugradigimi sasirmistim ve bu kadar net gorusmeme fikrim yoktu. Ama zaman gectikce bu olayin uzerine birkac davranisi daha oldu ve gorusmeme kararimi netlestirdim.

Benim de cok sevdigim bir arkadasim bipolar. Ve universite donemlerinde atak zamani cok fazla evimde agirladim, yatis yapildiginda destek oldum falan cunku bilincli bir sekilde yapmadigini biliyorum. Ilk defa boyle bir durum yasadim o yuzden neye ugradigimi sasirdim, bildigim kadariyla bu arkadasin bir saglik sorunu yok, varsa bile 1 senedir cok iyi gizlemis cunku hic anlamamistim bu yonunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…