- 30 Ekim 2024
- 169
- 176
- 18
- 30
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
Yav siz benim serumlu fotoğraf attığımı bir anda nerden çıkardınız alemsinizHayatınızda hiç serum yememek serumlu kol fotosu atmaya engel değil, millet googledan bulduğu fotoyu da atıyor
Hiçbirimiz hatasız değiliz ama hata yaptığımızda eleştiriliyor ve yeriliyoruz. Bu arkadaşın yaptığı hem ilgi budalalığı hem bencillik. Biz de istediğimiz gibi saydırırız. Sizden başka da rahatsız olan olmamış.
Serumlu kol fotosu atmak için ortalığı birbirine katan 40 yaşında bir ergeni sayfalardır savunduğunuz ve demek ki ona göre gerekli bir davranışmış dediğiniz için olabilir.Yav siz benim serumlu fotoğraf attığımı bir anda nerden çıkardınız alemsiniz
Yoo gereksiz çocukça uygunsuz diye 100 kere söyledim zatenSerumlu kol fotosu atmak için ortalığı birbirine katan 40 yaşında bir ergeni sayfalardır savunduğunuz ve demek ki ona göre gerekli bir davranışmış dediğiniz için olabilir.
Ay sabahtan beri yorumlarinizi okuyorum, eski basliklariniza dair hicbir fikrimde yok ama merak ettigim bazi şeyler var.Bence siz şöyle yapın. Eşinden ayrı olan ve bir çocuğu olmayan kişilerle arkadaşlık etmeyin ki böylece aile ilişkileri sizinkiyle aynı olmayan yada olamayan diyelim insanların size göre gereksiz ama onlara göre gerekli hareketlerini çekmek zorunda kalmayın. Ne siz sinir olun ne de karşı tarafta sizinle arkadaş olup vaktini öldürsün. Aile ilişkileri benzer olmayan insanlar sizinki gibi sorunlar yaşayabiliyor. Tipik örneğisiniz. İnsanlar birbirine benzeyen insanlarla arkadaş olmalı
Evli insanlarla bir sorunum yok bende evliyim. Çocukları da çok severim hatta yakın zamanda bende bir bebek istiyorum.Ay sabahtan beri yorumlarinizi okuyorum, eski basliklariniza dair hicbir fikrimde yok ama merak ettigim bazi şeyler var.
1) Evli insanlarla alip veremediğiniz birsey mi var ya da cocuklularla?
Niye insanlarin kendi hayatlarini arkadaşlarının hayatlarından onde tutmalari gibi normal bir olgu sizi rahatsız etti cidden samimiyetle merak ettim.
Yani su konudaki serumcu arkadasin hakli tek bir tarafi yokken nasil ısrarla hakli (ya da anlaşılabilir) gorebildiginizi hic anlayamadim
Alintiladigim mesajinizdaki beklenti tam olarak o yonde.Evli insanlarla bir sorunum yok bende evliyim. Çocukları da çok severim hatta yakın zamanda bende bir bebek istiyorum.
Ben nerede kendi hayatını arkadaşının önüne tut dedim anlayamadım ? Hatta tam tersi yaptığı hatayı yüzüne vur özür dilerse dinle sadece dedim.
Niye bu kadar tetiklendiniz siz de mi serum mudavimisiniz?Keşke arkadaşınızda kadınlar klübü üyesi olsa ve sizinle arkadaşlık ettiği süre boyunca deneyimlerini anlatsa
Nick alti yazina bayildim, adeta bir Suluman Demirel.Niye bu kadar tetiklendiniz siz de mi serum mudavimisiniz?
Bende tam olarak az önce konu sahibine bunu söyledimAlintiladigim mesajinizdaki beklenti tam olarak o yonde.
Bu arada bebek sahibi olunca anlayacaksınız ki cocuksuz ailelerle iliskiler bir bir azalıyor, cunku vakit yok, cocuklularlada iste oyun oynasinlar diye biraraya gelindigi icin devam ediyor.
Yok ben serum hiç yemedim iğneden de korkarım merak etmeyinNiye bu kadar tetiklendiniz siz de mi serum mudavimisiniz?
Ben katılmıyorum. Bence tam tersi kadın konu sahibiyle yakın olduğundan onun kapısını çalmış. Nazımızın geçtiği kişilere böyle pembe yalanlar atarız
Alintiladigim mesajinizdaki beklenti tam olarak o yonde.
Bu arada bebek sahibi olunca anlayacaksınız ki cocuksuz ailelerle iliskiler bir bir azalıyor, cunku vakit yok, cocuklularlada iste oyun oynasinlar diye biraraya gelindigi icin devam ediyor.
Normal değil sadece ve sadece eğer konu sahibi öncesinde o kadınla çok çok iyi arkadaşsa diye yorumlarımı söyledim. Alalede biriyse hiç görüşmesinde dedimÇok komik. Nazımızın geçtiği insanlara yalan söylemek çok cirkin değil mi? Kapıya dayanacak, el kadar bebeği acile götürecek, üç saat bekleyecek, sağlık sistemini boşuna işgal edecek. Size normal geliyorsa yapacak bir şey yok. Çevrenizde ki insanlarla mutluluklar.
Başta kendinizi bu şekilde ifade etmediniz. Konuyu şuan derinleştirdiniz. Ve ben ısrarla öncesindeki arkadaşlığınız çok iyiyse diye o yorumları yaptım. Sizede sordum ama siz evet iyiydi demediniz. Demek ki iyi bir sohbetiniz çok yokmuş o kişiyle. O zaman benim yorumlarım size geçerli değil. Zaten yakın görmediğiniz bir insanın hareketleriyle ilgili konu açmanızda ayrıca garipKizim dis cikariyor ve huzursuzlugunu gece 3-4 arasi gostermeye karar verdi gunlerdir esimle donusumlu uyuyoruz, Turkiye'deki evimizde uzun bir sure kalacagimiz icin buradaki evi kapatiyoruz esyalari bagisla sat topla derken evde her yer her yerde, kopegimizi ulkeden cikarip Turkiye'ye sokmak icin bir suru evrak isi var onlarla ugrasiyoruz, ben uzun bir sure uzaktan calisacagim icin ekip ici dinamikleri ayarlamak ve senelik performans degerlendirmelerini yapmak icin normalden daha fazla ofise gidiyorum, yani bir ciglik atsam her yer yikilacak durumdayim ve bunlara sahit olan biri bana bu bencilligi yaptiysa ben gidip 'Ah canim sen duygularini regule edemeyip beni alet mi ettin, pisman oldun mu, bak olduysan arkadasligimiza devam edecegim' konusmasi yapamam, ona ne vaktim ne enerjim var.
Normal değil sadece ve sadece eğer konu sahibi öncesinde o kadınla çok çok iyi arkadaşsa diye yorumlarımı söyledim. Alalede biriyse hiç görüşmesinde dedim
Bana cevap verildiği için söz hakkımı kullandım. Size mi sormalıydım hangi konuya yazıp yazmacağımı ? Konu sahibinden hiç bir talebim olamaz. Başta benim yazdığım mesaja 3 kere üst üste kendisi cevap vermişkonu sahibinden talebiniz nedir tam olarak? bu konu, bu kadar kişinin bazı şeylerin aksini belirtmesine rağmen bilhassa sizin tarafınızdan neden uzadı?
aynı fikirde ğilsiniz konu sahibiyle. konu sahibinin fikrini değiştirebileceğinizi varsaymanızdan ötürü mü halen sündürüyorsunuz konuyu? yetişkin bireyler olarak birbirinizin fikrini değiştiremeyeceğinizin fakrında varıp kesmeniz lazım artık.
gerçi kesmezseniz de polemik yüzünden banlanırsınız.
B
Başta kendinizi bu şekilde ifade etmediniz. Konuyu şuan derinleştirdiniz. Ve ben ısrarla öncesindeki arkadaşlığınız çok iyiyse diye o yorumları yaptım. Sizede sordum ama siz evet iyiydi demediniz. Demek ki iyi bir sohbetiniz çok yokmuş o kişiyle. O zaman benim yorumlarım size geçerli değil. Zaten yakın görmediğiniz bir insanın hareketleriyle ilgili konu açmanızda ayrıca garip
Bana cevap verildiği için söz hakkımı kullandım. Size mi sormalıydım hangi konuya yazıp yazmacağımı ? Konu sahibinden hiç bir talebim olamaz. Başta benim yazdığım mesaja 3 kere üst üste kendisi cevap vermişcevap vermeseydi bir mesaj olarak kalırdı benimki
Bu kadar konuşacağımıza başta bana ne demek istediğinizi anladım ama sizin sandığınız gibi bir yakınlığımız yoktu öylesine alalede üç beş vakit geçirdik ayrıca bir gönül bağımız yok o yüzden kendisine karşı düşüncelerim böyle oldu deseniz anlaşmıştık. Ben önünüze gelene tuzlukla koşun kendinizi serin demedim zaten. Yakın bir arkadaşlığınız yoksa yol verin. yakın değiliz o kadar deseniz konu çoktan kapanmıştıHanimefendi daha once sordular cevap verdim 1 senedir taniyorum ama cok vakit gecirdik, beraber tatile bile gittik hic bu yonunu gormedim diye. 1 senede ne kadar yakin olabilirsek o kadar yakiniz, beni rahatsiz etmis ki konu acmisim, hesabini size mi verecegim? Ha en yakin arkadaslarim zaten bana boyle bir sey yapmazdi 15-20 senelik arkadaslarimdan cok sukur boyle bir sey gormedim. En fazla 'ben bir haltlar yiyecegim ama sana onceden haber veriyorum' derler, ben de sacmalama derim illa israr ederse ne yaparsan yap beni bulastirma derim yani beni kandirarak boyle sacma bir sebepten acile goturecek en yakin arkadasim yok, cok sukur ki bana bu kadar kolay yalan soyleyebilen yakinim yok. Nasil arkadasliklar kurdunuz daha once kafanizda nasil bir sema var bu konuda anlayamiyorum ki.
Zan altında bırakmanın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. Konuya yorum yapmak neden zan altında bırakılmak olsun. Asıl beni siz zan altında bıraktınız az öncehanımefendiyi temeli ve aslı olmayan varsayımlarla zan altında bıraktığınız ya da kendisini açıklamak zorunda bıraktığınız durumlar oluyor. herkesin iyi niyetini gözetiyorsunuz ama burada konu sahibinin iyi niyetini göremiyorsunuz. kendisi oldukça sabırlı bir kadınmış doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?