- 17 Temmuz 2018
- 4.192
- 19.405
- 208
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
Bu kadar konuşacağımıza başta bana ne demek istediğinizi anladım ama sizin sandığınız gibi bir yakınlığımız yoktu öylesine alalede üç beş vakit geçirdik ayrıca bir gönül bağımız yok o yüzden kendisine karşı düşüncelerim böyle oldu deseniz anlaşmıştık. Ben önünüze gelene tuzlukla koşun kendinizi serin demedim zaten. Yakın bir arkadaşlığınız yoksa yol verin. yakın değiliz o kadar deseniz konu çoktan kapanmıştı
Yorumlarım bu kadardı zaten. Size hayatınızda çok çok düşünceli olan tökezlemeyen duygu durumları hep çok iyi olan kendi kötü bir ruh hali içinde olsa bile yinede sizin aile ilişkilerinize göre her durumda hareket edebilcek kadar oto kontrolü yüksek hatasız mükemmel insanlarla karşılaşmanızı diliyorum. Böyle birileri varsa hepimizi bulsunSiz bana bunu soyletemediginiz icin durmuyorsunuz ama ben size istediginizi vermeyecegim. Insan iliskilerinin belirli bir matematigi yok, evime soktugum beraber vakit gecirip tatile gittigim bir insan benim icin alelade degildir, ama tabii ki 20 senelik arkadasim gibi de degildir. Kaldi ki arkadaslik iki yonlu ilerler, o da canim burnumda oldugunu bildigi halde bana bunu yapmamayi secebilirdi. Duygulari onemli olan tek kisi o degil, ne benim ne bebegimin duygulari ikinci planda olmamali, tolere etmesi gereken tek kisi de ben degilim.
1 senedir fazlaca vakit gecirdigim, benim icin alealede bir insan olmayan ama bu yaptigi sacmaligi tolere etmeyecegim bir arkadaslikti. Alin bu bilgiyi ne yaparsaniz yapin, size daha fazla cevap vermeyecegim sıkıldım ve konu sahiplerinden istediginiz cevabi da duymak zorunda olmadiginizi bilin. Benim hayatim ve iliskilerim sizin kafanizdaki matematige uymak zorunda da degil, daha fazla uzatmasaniz iyi edersiniz.
Arkadaşlarınızı da böyle yormuyorsunuzdur inşallah.Yorumlarım bu kadardı zaten. Size hayatınızda çok çok düşünceli olan tökezlemeyen duygu durumları hep çok iyi olan kendi kötü bir ruh hali içinde olsa bile yinede sizin aile ilişkilerinize göre her durumda hareket edebilcek kadar oto kontrolü yüksek hatasız mükemmel insanlarla karşılaşmanızı diliyorum. Böyle birileri varsa hepimizi bulsun
İnsan ilişkilerinde son derece dikkatliyimdir merak etmeyin. Hatta çok luzumlu değilse birilerine yıkılmayı da hiç sevmem. Acaba sizin arkadaşlarınıza sorsak siz yoruyor musunuz diye ne derler ?Arkadaşlarınızı da böyle yormuyorsunuzdur inşallah.
Gerçekten acillik olmak ne demek kimsenin bir fikri yok Mirta.Instagrama ilgi çekmek için serumlu kol fotosu atanlardan biri siz misiniz? Bu kadar tetiklenme normal değil. O fotolarla herkes dalga geçiyor haberiniz olsun.
kartını hala almadiysa kırın gitsin yenisini almakla uğraşsın bencil kadin. o kadar zahmete sokmuş sizi daha bir de kart bekliyor ayağına.
Bence sorarsa aynen bize anlattığınız gibi cat cat söyleyin. Bencilce davrandın diye.
Ben olsam asla söyleyemezdim bu arada. Ama söylemek lazım. Bu tarz şeyleri bilmeleri lazım düşüncesiz insanların.
37 yaşındayım çocuğum yok ama bebekli çocuklu çok arkadaşım var. Çocuklarını buyuturlerken onlara nasıl yardımcı olabilirim diye düşünüyoruz yani mesela onlara yakin yerde bulusmaya calisirim evlerine giderimyiyecek bir sey götürürüm cocuga hediye alirim cocukla da oynarim filan. Çünkü günlük yaşamda benim baktığım hasta yok yaşlı yok o tarz bir yüküm yok. Tabi ki cocuksuzlar olarak bizim de sorumluluklarimiz var hayat bize de cok zor baska acilardan ama anne olmak bu devirde ekstra zor. 1 dakika boş vakti olmayan dostumdan olim kalım meselesi olmadıkça gerçekten ihtiyacım yoksa ekstra bir şey beklemem. Hele de böyle dandik bir meseleyse gerçekten aşırı şuursuz bir durum.
Ha, arkadaşınıza kendini açıklama özür dileme fırsatı susmalı misiniz? Canınız isterse ve sabriniz müsade ediyorsa. Belki de daha çok sinir bozar kart olayını düşününce.
Konuyu uzatmak icin yazmiyorum ama 40 yasindaki bir kadin tabiki kocisiyle kavga ettiginde kendi kendine acile gidip aradigi dikkati cekebilirdi ama kendi kendine gitse inandirici olmazdi o yuzden bence bebekli birini bilerek secti cunku bebekli biri kalkip gidiyorsa cidden acilliktir durum. Yani ben anlik sinir krizi haliyle aklina gelen ilk kisi oldugunuzu dusunmuyorum, ben bilerek sizin tercih edildiginizi dusunuyorum.
Hatta merak ediyorum ayni sirketten misiniz ve ast ust durumlariniz var mi? R Rosalind Franklin
Hic bu acidan dusunmemistim ama artik sasirmam. Yok ayni sirkette degiliz o bir universitede akademisyen ben global bir ilac sirketinde yoneticiyim.
Arkadaş başka mesele ama şuna takıldım. Kocam çocuğa bakmak zorunda kaldı demişsiniz. Herhalde bakacak, kendi çocuğu. Bunun için minnet duymanız çok tuhaf. Anne baba çocuğu yapıp birlikte yetiştirir, bu kuşlarda bile böyle, eşinize 2 saat çocuğa baktı diye mahcup olmanız olağan değil. Arkadaş konusunda ise katılıyorum, dengesizmiş.
Aman aman ben sizden önce baba bakmış güvenli ellerde dedim linç yedim hiç o konuya girmeyin sizArkadaş başka mesele ama şuna takıldım. Kocam çocuğa bakmak zorunda kaldı demişsiniz. Herhalde bakacak, kendi çocuğu. Bunun için minnet duymanız çok tuhaf. Anne baba çocuğu yapıp birlikte yetiştirir, bu kuşlarda bile böyle, eşinize 2 saat çocuğa baktı diye mahcup olmanız olağan değil. Arkadaş konusunda ise katılıyorum, dengesizmiş.
Aman aman ben sizden önce baba bakmış güvenli ellerde dedim linç yedim hiç o konuya girmeyin siz
Aa hayır. Yakın arkadaşım dediğiniz insana yalan söylemek, kandırmak, aptal yerine koymak gayet arkadaşlık sınırları içinde ve kabul edilebilir bir şey. Rica ederim düzeltin kendiniziHala dengesiz kadını savunanlar var hayret,!!!!!çevresinde başka kimse yokmuş gibi çocuklu kadının kapısına dayanıp al bebeği onuda yanımızda götürelim diyen vicdan yoksunu kadını savunmayın artık.Acil durumda olsam taksiye atlarım,yanımda birini istesem başka tercihleri düşünürüm,canımın derdindeysem serumlu foto atmak aklıma gelmez.
Aa hayır. Yakın arkadaşım dediğiniz insana yalan söylemek, kandırmak, aptal yerine koymak gayet arkadaşlık sınırları içinde ve kabul edilebilir bir şey. Rica ederim düzeltin kendinizi
İnsan yakın arkadaşına da yalan söylemeyecekse kime söyleyecek, aşkolsun
Ben yakin arkadaslarimla kufurlu konusurum. Şahsa yonelik degil tabii, ornegin (affedersiniz) sktigimin dolmuşu falan derim. Hoşlanmayan arkadasim varsa inat gibi surdurmem, sonucta her an agzimda kufur olmadigi icin otokontrolum varBazi insanlar bunu gercekten samimiyet olarak goruyor. Ben genel olarak kufurden hoslanmiyorun, agiz aliskanligim yok. Haliyle esimle konusurken de etmem, o da etmez. Bir sohbet ortaminda bundan bahsedince bana 'o zaman esinle samimi degilsin' diyen biri olmustuBazi insanlar icin kufur, yalan, hakaret = yakinlik gostergesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?