Eşine serumlu fotoğraf attırmak için acile götürten arkadaş

Siz bana bunu soyletemediginiz icin durmuyorsunuz ama ben size istediginizi vermeyecegim. Insan iliskilerinin belirli bir matematigi yok, evime soktugum beraber vakit gecirip tatile gittigim bir insan benim icin alelade degildir, ama tabii ki 20 senelik arkadasim gibi de degildir. Kaldi ki arkadaslik iki yonlu ilerler, o da canim burnumda oldugunu bildigi halde bana bunu yapmamayi secebilirdi. Duygulari onemli olan tek kisi o degil, ne benim ne bebegimin duygulari ikinci planda olmamali, tolere etmesi gereken tek kisi de ben degilim.

1 senedir fazlaca vakit gecirdigim, benim icin alealede bir insan olmayan ama bu yaptigi sacmaligi tolere etmeyecegim bir arkadaslikti. Alin bu bilgiyi ne yaparsaniz yapin, size daha fazla cevap vermeyecegim sıkıldım ve konu sahiplerinden istediginiz cevabi da duymak zorunda olmadiginizi bilin. Benim hayatim ve iliskilerim sizin kafanizdaki matematige uymak zorunda da degil, daha fazla uzatmasaniz iyi edersiniz.

Yorumlarım bu kadardı zaten. Size hayatınızda çok çok düşünceli olan tökezlemeyen duygu durumları hep çok iyi olan kendi kötü bir ruh hali içinde olsa bile yinede sizin aile ilişkilerinize göre her durumda hareket edebilcek kadar oto kontrolü yüksek hatasız mükemmel insanlarla karşılaşmanızı diliyorum. Böyle birileri varsa hepimizi bulsun

Arkadaşlarınızı da böyle yormuyorsunuzdur inşallah.

Instagrama ilgi çekmek için serumlu kol fotosu atanlardan biri siz misiniz? Bu kadar tetiklenme normal değil. O fotolarla herkes dalga geçiyor haberiniz olsun.
Gerçekten acillik olmak ne demek kimsenin bir fikri yok Mirta.
Grip olan acile koştuğu için malum, geçrekten acil olan ne kestiremiyor kimisi.
Geçen sene sabahın dördünde hayatımda ilk defa acillik oldum. O anda gözüm hiçbir şeyi görmedi, yattığım sedye hariç geri kalan her şey flu veya karanlıktı. Ne fotoğrafı ne kocası sevgilisi Allah aşkına? Ucuz romantik komedi dizisi mi çekiyoruz? Millet canıyla uğraşıyor orada, şahsen ben öyleydim. Hiç unutmam gencecik bir adamla aynı anda çıkış yapıyoruz sabahleyin. Adam dejeneratif bir hastalık sebebiyle acillik olmuş. Adam öleceğini biliyor düşünsene yani. Şu ortamda sen tutup kocişinin derdine düşünüyorsun, insan azıcık utanır.

Bence sorarsa aynen bize anlattığınız gibi cat cat söyleyin. Bencilce davrandın diye.

Ben olsam asla söyleyemezdim bu arada. Ama söylemek lazım. Bu tarz şeyleri bilmeleri lazım düşüncesiz insanların.

37 yaşındayım çocuğum yok ama bebekli çocuklu çok arkadaşım var. Çocuklarını buyuturlerken onlara nasıl yardımcı olabilirim diye düşünüyoruz yani mesela onlara yakin yerde bulusmaya calisirim evlerine giderimyiyecek bir sey götürürüm cocuga hediye alirim cocukla da oynarim filan. Çünkü günlük yaşamda benim baktığım hasta yok yaşlı yok o tarz bir yüküm yok. Tabi ki cocuksuzlar olarak bizim de sorumluluklarimiz var hayat bize de cok zor baska acilardan ama anne olmak bu devirde ekstra zor. 1 dakika boş vakti olmayan dostumdan olim kalım meselesi olmadıkça gerçekten ihtiyacım yoksa ekstra bir şey beklemem. Hele de böyle dandik bir meseleyse gerçekten aşırı şuursuz bir durum.

Ha, arkadaşınıza kendini açıklama özür dileme fırsatı susmalı misiniz? Canınız isterse ve sabriniz müsade ediyorsa. Belki de daha çok sinir bozar kart olayını düşününce.

Konuyu uzatmak icin yazmiyorum ama 40 yasindaki bir kadin tabiki kocisiyle kavga ettiginde kendi kendine acile gidip aradigi dikkati cekebilirdi ama kendi kendine gitse inandirici olmazdi o yuzden bence bebekli birini bilerek secti cunku bebekli biri kalkip gidiyorsa cidden acilliktir durum. Yani ben anlik sinir krizi haliyle aklina gelen ilk kisi oldugunuzu dusunmuyorum, ben bilerek sizin tercih edildiginizi dusunuyorum.

Hatta merak ediyorum ayni sirketten misiniz ve ast ust durumlariniz var mi? R Rosalind Franklin

kartını hala almadiysa kırın gitsin yenisini almakla uğraşsın bencil kadin. o kadar zahmete sokmuş sizi daha bir de kart bekliyor ayağına.

Ben goturmedim ama bana yakin oturan bir is arkadasi varmis ondan rica etmis sanirim o aldi kapidan. Saat sabah 7.15te dememe gerek var mi bilmiyorum

Ne guzel dusuncelisiniz. Benim de oldukca fazla cocuksuz hatta evli bile olmayan arkadasim var. Soyle diyeyim ben erken degil 27 yasinda evlendim ama en yakin cocukluk arkadasi grubumdan ilk evlenen bendim. Cocugu hemen yapmadigim icin sonra bana yetisenler oldu tabii.

Acikcasi bugun yasadigimiz diyalogdan sonra bir daha bu konuyu acmam hatta mumkun oldukca iletisim de kurmayacagim cunku gercekten bu hafta taniyamiyorum kendisini. Soyle diyeyim kendisi hep para biriktirme ve az harcama konusuna odakli biri, ama beraberken cimrilik yapmadigi surece beni ilgilendirmiyordu.

Gecen haftalarda biz Turkiye'ye gidecegiz ve uzun kaliyoruz diye bana hediye vermek istemis, 100$lik bir magaza hediye karti almis ve yemek yapmis getirdi. Ben hediye kartina gerek olmadigini soyledim, yemek icin tesekkur ettim, israr kiyamet al dedi. O zaman kizima hediye alip giydirip sana gosterecegim demistim.

Bugun oglen bir anda bana mesaj atti 'Rosalind, tasinirken paraya ihtiyacin olursa soyle' diye. Sok oldum cunku bunu kesinlikle ovunmek icin soylemiyorum ben de eskiden akademisyendim, o yuzden ortalama maaslari biliyorum, su an esim de ben de global ilac sirketlerinde yonetici konumunda calisiyoruz, ve kendimize ait bir sirketimiz var ek olarak evimize ortalama onun maasindan 10 kat kadar fazla maas giriyor toplamda. Su ana kadar para konusunda asla bir eksikligimi gormemistir aksine benim normal harcamalarima bile cok harciyorsun derdi hep.

Simdi kotu dusunmek istemesem de acaba diyorum o 100$lik hediye kartini verdigi icin borclu oldugumu falan mi dusundu de bunlar yasandi bu hafta. Para hassas noktasi cunku. Ya da ben bir kere rahatsiz oldugum icin bana her seyi batiyor. Ama aramizda bir kere bile para mevzusu gecmemistir cunku bizim cok sukur ki maddi zorlugumuz yok, gayet rahat yasadigimizi goruyor.

Gidip haftasonu 100$lik hediye karti alip ben de ona verecegim karsilik olarak bugunku mesajindan sonra.

Hic bu acidan dusunmemistim ama artik sasirmam. Yok ayni sirkette degiliz o bir universitede akademisyen ben global bir ilac sirketinde yoneticiyim.

Hic bu acidan dusunmemistim ama artik sasirmam. Yok ayni sirkette degiliz o bir universitede akademisyen ben global bir ilac sirketinde yoneticiyim.
sen git sinirlari as yurtdisinda akademisyen ol, sonra vizyonsuz vizyonsuz ilgi budalaligi yap. Sizi geciyorumda belli sizden utanmamis ama kendisi aynaya baktiginda su hareketinden utandi mi daha sonrasinda merak ediyorum

Arkadaş başka mesele ama şuna takıldım. Kocam çocuğa bakmak zorunda kaldı demişsiniz. Herhalde bakacak, kendi çocuğu. Bunun için minnet duymanız çok tuhaf. Anne baba çocuğu yapıp birlikte yetiştirir, bu kuşlarda bile böyle, eşinize 2 saat çocuğa baktı diye mahcup olmanız olağan değil. Arkadaş konusunda ise katılıyorum, dengesizmiş.

Mahcup olmak? Minnet duymak? Bunu nereden cikardiginizi gercekten anlayamadim. Ozellikle ben, esim ve iliskimiz hakkinda hicbir on bilginiz yokken:) Esiniz ya da erkeklerle olan tecrubeleriniz su ana kadar nasil oldu bilmiyorum ama benim esim klasik erkek onyargilarina sahip olacaginiz en son kisi bile degil, bebegimize ben dogum izni + 4 ay ucretsiz izinle baktim sonra sirket ici dinamikleri degistigi icin ise donmek zorunda kaldim. Esim bebegimiz biraz daha buyusun diye butun sartlarini zorladi 4 ay da o ucretsiz izin aldi benim arkamdan kizimiza bakti. Hep de donusumlu bakariz zaten ailelerimizden uzaktayiz. Benim orada kast ettigim isten gelir gelmez hicbir seyden haberi olmayan adamin kucagina cocugu birakip konusamadan ciktik o kadar acele ettirdi ki, haliyle plansiz programsiz esim de sasirdi ama beni rahatlatip destek olan da o oldu. Ben duzenli yasayan biriyim ve duzenim bozulunca huzursuz oluyorum, ani degisikliklerden hoslanmiyorum, bu esimin cocuga bakabilme kapasitesi ile alakali degil.

Takdir edersiniz ki cok fazla onyargilarla dolu bir yorum yapmissiniz. Kendimle alakali yorumlarda elestiri kabul edebilirim ama esimin babaligi ya da bizim iliskimizle alakali bir yorum kabul edemem cunku bu en basta haksizlik olur ve dogru da olmaz.

Aman aman ben sizden önce baba bakmış güvenli ellerde dedim linç yedim hiç o konuya girmeyin siz

Aman aman ben sizden önce baba bakmış güvenli ellerde dedim linç yedim hiç o konuya girmeyin siz

Ilk defa actigim bir konudan birini engelledim uzgunum zaten konuyu istediginiz cevabi almadikca uzattikca uzattiniz, daha fazla konumu sabote etmenize izin veremem. Yoruma cevap yazdiginiz arkadasa ben zaten cevap verip yanlis bir cikarim yaptigini anlattim. Konu benim esim ya da cocugum ile iliskim degil, kimsenin onlar hakkinda yorum yapmasina musade edemem ve benim esimin babaligi ya da esimle olan iliskim yoruma acik degil. Yorum istedigim bir konu olsaydi ona gore acardim konu.

Hakli cikmak ya da istediginiz cevabi almadikca bu kadar hirsla yazmaniz da hic normal degil. Size sabirla cevaplar verdim ama her seyin bir siniri var.

Hala dengesiz kadını savunanlar var hayret,!!!!!çevresinde başka kimse yokmuş gibi çocuklu kadının kapısına dayanıp al bebeği onuda yanımızda götürelim diyen vicdan yoksunu kadını savunmayın artık.Acil durumda olsam taksiye atlarım,yanımda birini istesem başka tercihleri düşünürüm,canımın derdindeysem serumlu foto atmak aklıma gelmez.

Aa hayır. Yakın arkadaşım dediğiniz insana yalan söylemek, kandırmak, aptal yerine koymak gayet arkadaşlık sınırları içinde ve kabul edilebilir bir şey. Rica ederim düzeltin kendinizi

İnsan yakın arkadaşına da yalan söylemeyecekse kime söyleyecek, aşkolsun

Bazi insanlar bunu gercekten samimiyet olarak goruyor. Ben genel olarak kufurden hoslanmiyorun, agiz aliskanligim yok. Haliyle esimle konusurken de etmem, o da etmez. Bir sohbet ortaminda bundan bahsedince bana 'o zaman esinle samimi degilsin' diyen biri olmustu Bazi insanlar icin kufur, yalan, hakaret = yakinlik gostergesi

Ben yakin arkadaslarimla kufurlu konusurum. Şahsa yonelik degil tabii, ornegin (affedersiniz) sktigimin dolmuşu falan derim. Hoşlanmayan arkadasim varsa inat gibi surdurmem, sonucta her an agzimda kufur olmadigi icin otokontrolum var
Yakin arkadaslarimdan birinin de esiyle kufure sifir tolerans iliskisi var. Arada dalga geciyorum cok sterilsiniz diye, ama geyigine.

Ben bara gittigimde öylesine laflamak disinda birileriyle tanismayi konuşmayi sevmem. Eski bir arkadasim masa masa gezerdi erkeklerle tanismak icin. Hic hoslanmazdim, o da bana kizardi.

O beni tek birakip adamla bardan cikmayi yakinlik goruyordu, "sen yabanci degilsin lya idare edersin beni" diye. Ben tam tersi, yakin arkadasinsam beraber gittigimiz yerde beni kek gibi birakip niye gidiyorsun derdim. Hadi bir iki kere insanlik hali denir idare edilir de, iki kisi gittigimiz yerden tek cikmaktan sıkıldım.

Noldu, bir sure sonra arkadasligimiz bitti. Çünkü sınırlarımız ayni degil, samimi arkadasliktan anladigimiz ayni degil.

Herkese her sey yapılmaz. En yakin arkadasimi "kuşum ya benimki mesaj atti, aksam planimizi ertelesek olur mu" der ekebilirim, o da bana yapabilir. Ama bundan hoslanmayacagini tahmin ettigim arkadasima yapmam. Bunlar tamamen kişilerin kendi sinirlariyla ilgili bence. Yakinlik ve samimiyet var diye her sey yapılmaz, herkes ayni seyi tolere etmek zorunda degil diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…