Eşine serumlu fotoğraf attırmak için acile götürten arkadaş

Amerika'dayiz ama iyi bir saglik sigortasi var ona mi guveniyor bilmiyorum ama cok islem yapildi birkac yuz dolar katki payi oder her sekilde. Bizim cok iyi bir saglik sigortamiz oldugu halde ben dogum icin 4 haneli bir ucret odedim simdi bir sey olacak da doktora gitmek zorunda kalacagiz diye aklimiz cikiyor. Ben gecenlerde bir vitamin ignesi vurulmak zorunda kaldim 100$'dan fazla odedim en basidinden, herhalde serumlu fotograf > hastaneden gelecek fatura diye dusundu.

Malesef son ana kadar anlayamadim anladigim anda da ayrildim zaten hastaneden. Ama kulagimla duymasam herhalde hala konduramazdim bendeki de bir cesit aptallik.

Yani bazı insanlar 40 yaşına da gelse böyle davranmaya devam ediyorlar. Bugün küçücük bebeğiniz varken size yapılıyor, daha önce 70 yaşında panik atak hastası anneye yapılıyor. Ne için? İlgi çekmek için.
Kendinizi hiç sorumlu hissetmeyin, bırakıp dönerek iyi yapmışsınız. Resmen insanları ellerinde oyuncak ediyorlar ve sağlık öyle hassas bir konu ki insanların kayıtsız kalamayacağını bildikleri için bunu sonuna kadar kullanıyorlar

Malesef son ana kadar anlayamadim anladigim anda da ayrildim zaten hastaneden. Ama kulagimla duymasam herhalde hala konduramazdim bendeki de bir cesit aptallik.
Kendinizi suçlamayın. O kişi çok bencil, düşüncesiz biriymiş. Mesafenizi koyun bence.

Evet ona güvenmiş. Acile yürüyerek gelip yhaa bana serum takın dese sedyede saatlerce beklerdi. Hatta kapsayıcı sigortası olmasaydı Amerika'da acile kabul bile edilmezdi. Güzel söğüşlemişlerdir aferin personele.

Evde bir oğlum var. Acillik bir işim olunca tek gidiyorum çünkü eşim oğlumla kalıyor onu hastaneye getirtmemek için. Bir şey olmuyor. Bu planda da kimseyi arayıp rahatsız etmiyorum. Kimsenin haberi olmuyor. Taksiyle gayet de gidebilirmiş acile. Ki bunu teklif etmişsiniz. Baştan saçma imiş konu.

Bence birdaha görüşmeyin bu koşiyle

Ya öncelikle baya hak verdim. Kesinlikle görüşmezdim ama bu olay sebebiyle değil de genel olarak bana boyle insan lazim değil diye. 18 yaşında olsak alttan alınacak bir şeydir belki güler geçerim de 40 yaşında kadın hem sizi hem sağlık çalışanlarını kullanmış. İnanılmaz gereksiz bir vakit ve kaynak israfı.
Yine de hayatta bazı şeyler olur yani zil de çalar, bir akşam vakti eş çocuğa ve köpeğe bakmak zorunda da kalır Olur yani o kadar dünyanın sonu hareketler değil. Şu an sinir de yüksek olduğu icin biraz fazla her şeye kizmissiniz. Yarin bir gün dedikodu ortamında dalga konunuz olacak bu olay güleceksiniz. Bebeği ısrar kıyamet hastaneye getir demesi dışında diğer konular olabilir şeyler. Kadın bencil, sağlıksız düşünen birisi. Ondan her şey beklenir. Uzak durmak lazim.

Ben farklı bir yerden bakacağım
Bu arkadaşınız normalde iyi anlaştığınız,sevdiğiniz, aranızın çok yakın olduğu biri mi ve normal biri mi günlük hayatında böyle şeyleri var mı
Eğer yoksa bence bu yakın arkadaşlar arasında acı tatlı tatlı bir anı olur sonra gülersiniz
Herkesin çocuklaştığı saçmaladığı bir dönem oluyor biraz kızarsınız o da gönlünüzü alır

Eğer normal karakteri böyleyse hep böyle abartılı absürt şeylere sizi sürüklüyor düşünmeden davranıyorsa ben görüşmezdim

keşke gitmeseydiniz belli ki kırık biraz ne takılıp gidiyorsunuz peşine arkadaşlıkta bir yere kadar

Arkadaşınız istediği herhangi bir şeyi elde etmek için yalan söylemekten, dostlarını kullanmaktan ve sinsi planlar yapmaktan çekinmeyen biri. Üstelik manipülatif. Sevgilisini bu şekilde manipüle etmeye çalışan biri, emin olun ki ailesine ve arkadaşlarına da buna benzer şeyler yapacaktır. Ben sizin yerinizde olsam, bu arkadaşım artık arkadaşım olmazdı.

Sizin gibi hassas ve düşünceli insanların etrafında böyle insan kullanan kişilerin olduğunu bilmek çok üzücü. Her insan aynı derecede kibar ve anlayışlı olmayı haketmez. Eşitlik çoğu zaman aynılıktan değil denge gözetmekten gelir.
Yani hem çok tatlı ve kibar bir insana hem de bu kadar bencil bir insana eşit derecede ince yaklaşım göstermek, size de, özveri hak eden gerçek güzel insanlara da haksizlik oluyor bence.
Kendinizi daha fazla üzmeyin.Vicdan yapmanizi da o değil aileniz hak ediyor. Ama sonuçta insanlik hali olur böyle şeyler. Bugün bütün akşamı ailenize ayırırsiniz gönüllerini yaparsınız olur biter.

Yuh artık,altına da" Senin Yüzünden" yazmış mı??? Kocaya serumlu göndermeler yapacak diye sizi düşürdüğü duruma bak.Hiç pişman olmayın.O kadar hasta olsam serumlu foto aklıma gelmez, canımın derdine düşerim.Mesafe koyun,çokta arkadas değilmiş.Kendi çıkarı için herkesi kullanan tiplerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…