- 17 Temmuz 2018
- 4.192
- 19.406
- 208
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
Ben farklı bir yerden bakacağım
Bu arkadaşınız normalde iyi anlaştığınız,sevdiğiniz, aranızın çok yakın olduğu biri mi ve normal biri mi günlük hayatında böyle şeyleri var mı
Eğer yoksa bence bu yakın arkadaşlar arasında acı tatlı tatlı bir anı olur sonra gülersiniz
Herkesin çocuklaştığı saçmaladığı bir dönem oluyor biraz kızarsınız o da gönlünüzü alır
Eğer normal karakteri böyleyse hep böyle abartılı absürt şeylere sizi sürüklüyor düşünmeden davranıyorsa ben görüşmezdim
Bence birdaha görüşmeyin bu koşiyle
keşke gitmeseydiniz belli ki kırık biraz ne takılıp gidiyorsunuz peşine arkadaşlıkta bir yere kadar
Arkadaşınız istediği herhangi bir şeyi elde etmek için yalan söylemekten, dostlarını kullanmaktan ve sinsi planlar yapmaktan çekinmeyen biri. Üstelik manipülatif. Sevgilisini bu şekilde manipüle etmeye çalışan biri, emin olun ki ailesine ve arkadaşlarına da buna benzer şeyler yapacaktır. Ben sizin yerinizde olsam, bu arkadaşım artık arkadaşım olmazdı.
Sizin gibi hassas ve düşünceli insanların etrafında böyle insan kullanan kişilerin olduğunu bilmek çok üzücü. Her insan aynı derecede kibar ve anlayışlı olmayı haketmez. Eşitlik çoğu zaman aynılıktan değil denge gözetmekten gelir.
Yani hem çok tatlı ve kibar bir insana hem de bu kadar bencil bir insana eşit derecede ince yaklaşım göstermek, size de, özveri hak eden gerçek güzel insanlara da haksizlik oluyor bence.
Kendinizi daha fazla üzmeyin.Vicdan yapmanizi da o değil aileniz hak ediyor. Ama sonuçta insanlik hali olur böyle şeyler. Bugün bütün akşamı ailenize ayırırsiniz gönüllerini yaparsınız olur biter.
Yuh artık,altına da" Senin Yüzünden" yazmış mı??? Kocaya serumlu göndermeler yapacak diye sizi düşürdüğü duruma bak.Hiç pişman olmayın.O kadar hasta olsam serumlu foto aklıma gelmez, canımın derdine düşerim.Mesafe koyun,çokta arkadas değilmiş.Kendi çıkarı için herkesi kullanan tiplerden...
hayatindan sil at bu gerizekali kadini ya
bencil pislik
boyle arkadasin olsa ne olmasa ne, sana bir yarari dokunmaz bugünkü gibi zarari dokunur
Her yerden engelle bu ne gerizekalılık
Ay eminim bide siz suclu olursunuz. Hastayken beni yalniz biraktin yhaaaaa((( tribi yersiniz ajxj
Senin evine gelene kadar taksiyle gitseymis hastaneye kendisi cekseymis show fotolarini. Ben bunun gibi gereksiz biriyle arkadaslik etmeyi birakirim. Kendi bencilligi yuzunden el kadar bebeyi acile sokacakti bosu bosuna. Haklisin ve gorusme. Ne vicdan azabi birak ne hali varsa gorsun gercekten hasta degil ki?
Otu b.ku paylaşmayı zaten saçma bulan insanım ama serumla fotoğraf paylaşmak ekstra gerizekalılık göstergesi kesinlikle. Kimse de yemiyor bu fotoğrafları zaten her gören dalga geçiyor. Yaklaşık bir sene önce serum taktıracak seviyede rahatsızlandım değil fotoğraf çekmek çektirmek gözümü açamıyordum zor nefes alıyordum o yüzden böyle fotoğraf paylaşanların asla hasta olduğunu düşünmüyorum. Kafadan hastalar o ayrı ve asla geçmiş olsun bile demem. İyi dayanmışsınız. Aramayın sormayın
Bu forumdan önce kendimi çok kibar ve sabırlı biri olarak görürdüm. Ama sanırım gayet kaba ve sinirli biriymişim.
Şu hareketi benim arkadaşım yapsa geber deyip ağzıma geleni sayıp hastanede bırakır giderdim. Yapar mıydın demeyin vallahi yaparım.
Çünkü hastaneler ciddi yerlerdir, gerçekten oralara düşmeyen anlamaz. Saçma sapan toksik ilişkileri kurtarmak için kullanılamaz, asla!
Ya hastaneler ölüm kalım yerleridir, kadın bildiğin dalga geçmiş ya. Sabrınıza hayran kaldım Rosalind. Ama bence görüşmeyin bu kadınla artık. Hastaya, çaresize saygısı olmayan birinin kimseye saygısı olmaz.
Arkadaşınız hatayı saygısızca evinize dalarak yapmış en başta. Çok bencil bir arkadaşınız var. Ben olsam asla vicdan azabı çekmezdim çünkü onun gibi bi saygısızlık yapmazdım.
Hiç vicdan yapma , terbiyesiz.
Yaşı okuyana kadar benim için okey bir hikaye klasik liseli ergen hikayesi ama yaş eğitim vs çok acayip. Bilemedim ben görüşmezdim bir daha
Ben kızınızı inatla götürmemenizi taktir ettim ya. Helal olsun. Geçen eşimin cidden bası döndüğü için acile gittik 8 saat sürdü ve vertigo denip eve gönderildik. Tek basımıza bebek bizle. Ben bahçede bebekle duruyorum, içerde eşim yalnız. Bu bencilliği görmeniz iyi olmuş temkinli olursunuz
Hangi milletten bu hatun?
Serumlu fotoları kız yurdunda yapıyorlardı en son. Sakın vicdan azabı çekmeyin iyi yapmışsınız.
Valla direk aklıma bu geldi. Benim bu konuda düşündüklerim kesin çıkar. Çünkü normal değil düşündüğünüzde. Eşi endişelensin istiyorsa aceleye ne gerek var değil mi?Yorumlari okuyarak gidiyordum sizinki dikkatimi cekti cunku hic bu acidan dusunmemistim. Iliskilerini hic bilmiyorum cunku esiyle hic tanismadim. Esi buraya oturum alamiyor gencliginde yasadisi bir takim durumlara karistigindan dolayi. Ama hayatta her sey olur, boyle bir duruma alet olduysam daha cok uzulurum.
Yazık.Arkadaslar eve geldim ama burnumdan soluyorum o yuzden yazmak istedim ben mi abartiyorum diye. Bugun aksamustu saatlerinde is cikisi kizimla ilgileniyorken arkadasim aramis. Bu arada ben 33 yasindayim, arkadasim 40 yasinda yaslar bence onemli ergen degiliz o yuzden belirtiyorum. Ben telefonu duymadim, 10dk sonra kapi caldi cok sasirdim cunku evde 1 bebek 1 kopek oldugu icin bahce giris kapisindan on kapiya kadar 3 tane uyari var kocaman zili calmayin yazan. Neyse baktim bu arkadasim acillll basim donuyor duramiyorum acile gitmemiz lazim diyor. Ne oldugunu anlamaya calisirken iceri aldim cunku esim yoldaydi ve o gelmeden cocugu birakip gidemem. Bekleyemem cocugu da al gidelim dedi arkadas ama asla kizimi bos yere acil ortamina sokmayacagim icin sana taksi cagirayim istersen, babasi gelmeden kizimi birakamam dedim. Yok illa sen gotur arabayla beklerim dedi bu sefer. Neyse esim geldi kapidan kizimi verdim kucagina atladik arabaya geldik acile. Girdigimiz andan itibaren serum takin, daha once de basima geldi serum takilinca duzelir diyip duruyor. Dedim sen karisma ne ihtiyacin varsa yaparlar, yok illa serum diyor. Bu arada beklerken acil giriste takilan bilekligi (yurtdisindayiz Turkiye'deki adini tam cikaramadim) fotograf ceker misin dedi. Neden dedim, kocama gonderecegim dedi. Kocasi ile ayri ulkelerde yasiyorlar bu arada esine oturum cikmiyor bir takim sebeplerden dolayi. Neyse dedim cektim ama 2 saat falan bekledik bu arada esim hem kizi doyurup uyutmakla, hem kopegimizi yuruyuse cikartip mamasini vermekle kendi ilgileniyor yazik bana da diyor ki ben hallediyorum sen arkadasinla ilgilen. Bu arada kan aldilar, idrar tahlili, ekg cektiler falan hala diyor ki serum taksaniz gecer serum istiyorum. 2 gundur yemek yemiyorum deyince o zaman sivi verelim dedi sonunda doktor. Damar yolu actilar bana hemen dedi ki boyle fotografimi ceker misin. Serumlu fotograf cektirenlerden mi olacaksin dedim, dalga geciyor sandim. HAYIR KOCAMLA KAVGA ETTIK O YUZDEN ONA BAK UZUNTUDEN SERUM YEDIM DIYE GONDERECEGIM dedi.
Arkadaslar resmen beynimden ates fiskirdi. Kendisinin cocugu yok ama benim evimde sorumlu oldugum 1.5 yasinda bir bebegim ve minik bir kopegim var, 2.5 saattir bu sacmalik yuzunden butun aksamimi mahvetmisim, ustune butun gun calistigim halde yemek yemeden dinlenemeden kendimi acilde buldum, gercekten ihtiyaci olsa basimla beraber ama bu sacmalik icin haftaici bir gun yasadigima bakar misiniz?
Dedim kizim artik beni istiyormus ben simdi gidip hemsireye acil durumda beni aramasi icin numarami verip eve gidecegim, serum 1 saat surecekmis daha fazla bekleyemem. Ciktim geldim, taksiyle donersin dedim. Simdi kendimi kotu hissediyorum arabayla geri getirse miydim diye ama 40 yasinda kadinin serumlu fotograf cektirmek icin beni acile suruklemesine hala burnumdan soluyorum, inanamiyorum ki ilk defa boyle bir davranisini gordum. Hic boyle bir insan olarak tanimamistim.
Sakinlesmeden esime de anlatmak istemedim o yuzden buraya yazdim ama ben mi abartiyorum? Arabayla getirdigim icin geri gelene kadar beklemem mi gerekirdi diye icim icimi de yiyor bir yandan. Geldigimde kizim uyumustu, aniden ciktim diye huzursuz oldu ona da ayrica uzgunum. Ve bos yere saglik hizmetlerini mesgul etmis olmayi da asiri utanc verici buluyorum, en hoslanmadigim seylerden biridir resmen alet oldum bugun. Bu arkadas bir de doktorasi olan bir akademisyen, daha iyi kararlar vermesini beklerdim sanirim o yuzden de inanamiyorum bir turlu yaptigina.
Bir daha gorusmeme yorumlarina toplu cevap vereyim biz zaten onumuzdeki ay Turkiye'deki evimize geliyoruz, uzunca da bir sure kalacagiz cunku uzaktan calisma imkanimiz var. Cocugumuz okula baslamadan boyle bir firsatimiz varken degerlendirelim istedik, cunku kiz kardesim haric ailelerimiz kizimizi gormedi henuz, vakit gecirmek istiyoruz beraber. Biz dondugumuzde de o hala burada olur mu bilmiyorum cunku baska bir eyalete is basvurulari yapiyordu. O sebeple zaten kendiliginden azalip biten bir arkadaslik olur. Ben zaten cok sogudum bugunku mesajina cevap vermedim henuz, icimden gelmiyor. Bana da damar yolu acilmis fotografini atmis bugun vitamin terapisi almaya geldim diye. Tekrar hastaneye mi gitti sormadim
En mantıklısı ne kadar uzak o kadar iyiBir daha gorusmeme yorumlarina toplu cevap vereyim biz zaten onumuzdeki ay Turkiye'deki evimize geliyoruz, uzunca da bir sure kalacagiz cunku uzaktan calisma imkanimiz var. Cocugumuz okula baslamadan boyle bir firsatimiz varken degerlendirelim istedik, cunku kiz kardesim haric ailelerimiz kizimizi gormedi henuz, vakit gecirmek istiyoruz beraber. Biz dondugumuzde de o hala burada olur mu bilmiyorum cunku baska bir eyalete is basvurulari yapiyordu. O sebeple zaten kendiliginden azalip biten bir arkadaslik olur. Ben zaten cok sogudum bugunku mesajina cevap vermedim henuz, icimden gelmiyor. Bana da damar yolu acilmis fotografini atmis bugun vitamin terapisi almaya geldim diye. Tekrar hastaneye mi gitti sormadim
Başı döndüğü halde size kadar gelebilmişse size gelmeden taksiye binip direkt hastaneye de gidebilirdi, ilgi çekmek için mi saçmalamış anlamadım. Hastaneye kadar götürmeniz bile fazla olmuş, ordabırakıp gittmenizi de fazlasıyla hak etmiş, ben olsam arkadaşlığıma da son verirdim.Arkadaslar eve geldim ama burnumdan soluyorum o yuzden yazmak istedim ben mi abartiyorum diye. Bugun aksamustu saatlerinde is cikisi kizimla ilgileniyorken arkadasim aramis. Bu arada ben 33 yasindayim, arkadasim 40 yasinda yaslar bence onemli ergen degiliz o yuzden belirtiyorum. Ben telefonu duymadim, 10dk sonra kapi caldi cok sasirdim cunku evde 1 bebek 1 kopek oldugu icin bahce giris kapisindan on kapiya kadar 3 tane uyari var kocaman zili calmayin yazan. Neyse baktim bu arkadasim acillll basim donuyor duramiyorum acile gitmemiz lazim diyor. Ne oldugunu anlamaya calisirken iceri aldim cunku esim yoldaydi ve o gelmeden cocugu birakip gidemem. Bekleyemem cocugu da al gidelim dedi arkadas ama asla kizimi bos yere acil ortamina sokmayacagim icin sana taksi cagirayim istersen, babasi gelmeden kizimi birakamam dedim. Yok illa sen gotur arabayla beklerim dedi bu sefer. Neyse esim geldi kapidan kizimi verdim kucagina atladik arabaya geldik acile. Girdigimiz andan itibaren serum takin, daha once de basima geldi serum takilinca duzelir diyip duruyor. Dedim sen karisma ne ihtiyacin varsa yaparlar, yok illa serum diyor. Bu arada beklerken acil giriste takilan bilekligi (yurtdisindayiz Turkiye'deki adini tam cikaramadim) fotograf ceker misin dedi. Neden dedim, kocama gonderecegim dedi. Kocasi ile ayri ulkelerde yasiyorlar bu arada esine oturum cikmiyor bir takim sebeplerden dolayi. Neyse dedim cektim ama 2 saat falan bekledik bu arada esim hem kizi doyurup uyutmakla, hem kopegimizi yuruyuse cikartip mamasini vermekle kendi ilgileniyor yazik bana da diyor ki ben hallediyorum sen arkadasinla ilgilen. Bu arada kan aldilar, idrar tahlili, ekg cektiler falan hala diyor ki serum taksaniz gecer serum istiyorum. 2 gundur yemek yemiyorum deyince o zaman sivi verelim dedi sonunda doktor. Damar yolu actilar bana hemen dedi ki boyle fotografimi ceker misin. Serumlu fotograf cektirenlerden mi olacaksin dedim, dalga geciyor sandim. HAYIR KOCAMLA KAVGA ETTIK O YUZDEN ONA BAK UZUNTUDEN SERUM YEDIM DIYE GONDERECEGIM dedi.
Arkadaslar resmen beynimden ates fiskirdi. Kendisinin cocugu yok ama benim evimde sorumlu oldugum 1.5 yasinda bir bebegim ve minik bir kopegim var, 2.5 saattir bu sacmalik yuzunden butun aksamimi mahvetmisim, ustune butun gun calistigim halde yemek yemeden dinlenemeden kendimi acilde buldum, gercekten ihtiyaci olsa basimla beraber ama bu sacmalik icin haftaici bir gun yasadigima bakar misiniz?
Dedim kizim artik beni istiyormus ben simdi gidip hemsireye acil durumda beni aramasi icin numarami verip eve gidecegim, serum 1 saat surecekmis daha fazla bekleyemem. Ciktim geldim, taksiyle donersin dedim. Simdi kendimi kotu hissediyorum arabayla geri getirse miydim diye ama 40 yasinda kadinin serumlu fotograf cektirmek icin beni acile suruklemesine hala burnumdan soluyorum, inanamiyorum ki ilk defa boyle bir davranisini gordum. Hic boyle bir insan olarak tanimamistim.
Sakinlesmeden esime de anlatmak istemedim o yuzden buraya yazdim ama ben mi abartiyorum? Arabayla getirdigim icin geri gelene kadar beklemem mi gerekirdi diye icim icimi de yiyor bir yandan. Geldigimde kizim uyumustu, aniden ciktim diye huzursuz oldu ona da ayrica uzgunum. Ve bos yere saglik hizmetlerini mesgul etmis olmayi da asiri utanc verici buluyorum, en hoslanmadigim seylerden biridir resmen alet oldum bugun. Bu arkadas bir de doktorasi olan bir akademisyen, daha iyi kararlar vermesini beklerdim sanirim o yuzden de inanamiyorum bir turlu yaptigina.
Başı döndüğü halde size kadar gelebilmişse size gelmeden taksiye binip direkt hastaneye de gidebilirdi, ilgi çekmek için mi saçmalamış anlamadım. Hastaneye kadar götürmeniz bile fazla olmuş, ordabırakıp gittmenizi de fazlasıyla hak etmiş, ben olsam arkadaşlığıma da son verirdim.
dün geceki fotoğrafı tekrar yollamış olabilir. bu sefer de sizin nabzınızı ölçmeye çalışıyor. cevap hızınızdan ve tonunuzdan ne kadar kızdığınızı ölçüyor aklınca. ghostlayın.
Zaten taksiyle gidebilecekken size o zor durumunza rağmen sen götür demesi cok garipti demek ki fotoğraf çektirmek için birisi lazımmış. Bir de Fotoğraf çektirirken üzgün falan mı baktı, gerçekten çok ilginçArkadaslar eve geldim ama burnumdan soluyorum o yuzden yazmak istedim ben mi abartiyorum diye. Bugun aksamustu saatlerinde is cikisi kizimla ilgileniyorken arkadasim aramis. Bu arada ben 33 yasindayim, arkadasim 40 yasinda yaslar bence onemli ergen degiliz o yuzden belirtiyorum. Ben telefonu duymadim, 10dk sonra kapi caldi cok sasirdim cunku evde 1 bebek 1 kopek oldugu icin bahce giris kapisindan on kapiya kadar 3 tane uyari var kocaman zili calmayin yazan. Neyse baktim bu arkadasim acillll basim donuyor duramiyorum acile gitmemiz lazim diyor. Ne oldugunu anlamaya calisirken iceri aldim cunku esim yoldaydi ve o gelmeden cocugu birakip gidemem. Bekleyemem cocugu da al gidelim dedi arkadas ama asla kizimi bos yere acil ortamina sokmayacagim icin sana taksi cagirayim istersen, babasi gelmeden kizimi birakamam dedim. Yok illa sen gotur arabayla beklerim dedi bu sefer. Neyse esim geldi kapidan kizimi verdim kucagina atladik arabaya geldik acile. Girdigimiz andan itibaren serum takin, daha once de basima geldi serum takilinca duzelir diyip duruyor. Dedim sen karisma ne ihtiyacin varsa yaparlar, yok illa serum diyor. Bu arada beklerken acil giriste takilan bilekligi (yurtdisindayiz Turkiye'deki adini tam cikaramadim) fotograf ceker misin dedi. Neden dedim, kocama gonderecegim dedi. Kocasi ile ayri ulkelerde yasiyorlar bu arada esine oturum cikmiyor bir takim sebeplerden dolayi. Neyse dedim cektim ama 2 saat falan bekledik bu arada esim hem kizi doyurup uyutmakla, hem kopegimizi yuruyuse cikartip mamasini vermekle kendi ilgileniyor yazik bana da diyor ki ben hallediyorum sen arkadasinla ilgilen. Bu arada kan aldilar, idrar tahlili, ekg cektiler falan hala diyor ki serum taksaniz gecer serum istiyorum. 2 gundur yemek yemiyorum deyince o zaman sivi verelim dedi sonunda doktor. Damar yolu actilar bana hemen dedi ki boyle fotografimi ceker misin. Serumlu fotograf cektirenlerden mi olacaksin dedim, dalga geciyor sandim. HAYIR KOCAMLA KAVGA ETTIK O YUZDEN ONA BAK UZUNTUDEN SERUM YEDIM DIYE GONDERECEGIM dedi.
Kabul etmek zorunda degilsiniz, net!Cevap yazmadim, aradi, onu da acmadim isteyim diye. Simdi eve geldim, tekrar kapiya dayanir diye de cekinmiyor degilim cunku evde haftasonu ince temizlik icin sirketten insanlar gelecek. O sebeple esya ayikliyoruz asla misafir agirlamaya uygun degilim, cok da yorgunum acikcasi.
Öncelkle iyi niyetinizi kullanığı için o kadınla asgari seviyede iletişimde bulunmanızı tavsiye ederim, bu tip kadınları size anlatayım , hayatındaki erkeğe takıntılı derecede bağımlılar ve gözleri hiçbir şey görmez, kendi evladını bile o adam için yok sayarlar , arkadaşmış onun bebeğiymiş hiç umurlarında olmaz o şema yok beyinlerinde, benim halam böyleydi kendisine şiddet uygulayan adamdan ayrılmış hala adamın peşinde dolanıyor görüşmek için adam redettğinde bize sinirleniyordu surat asıyordu, o kadından size arkadaş dost olmaz, siz ince düşünceli iyi niyetli insanları hak ediyorsunuz lütfen n kendinize kızmayın insanları malesef bu şekilde tanıyarak tecrübe ediyoruz sevgilerArkadaslar eve geldim ama burnumdan soluyorum o yuzden yazmak istedim ben mi abartiyorum diye. Bugun aksamustu saatlerinde is cikisi kizimla ilgileniyorken arkadasim aramis. Bu arada ben 33 yasindayim, arkadasim 40 yasinda yaslar bence onemli ergen degiliz o yuzden belirtiyorum. Ben telefonu duymadim, 10dk sonra kapi caldi cok sasirdim cunku evde 1 bebek 1 kopek oldugu icin bahce giris kapisindan on kapiya kadar 3 tane uyari var kocaman zili calmayin yazan. Neyse baktim bu arkadasim acillll basim donuyor duramiyorum acile gitmemiz lazim diyor. Ne oldugunu anlamaya calisirken iceri aldim cunku esim yoldaydi ve o gelmeden cocugu birakip gidemem. Bekleyemem cocugu da al gidelim dedi arkadas ama asla kizimi bos yere acil ortamina sokmayacagim icin sana taksi cagirayim istersen, babasi gelmeden kizimi birakamam dedim. Yok illa sen gotur arabayla beklerim dedi bu sefer. Neyse esim geldi kapidan kizimi verdim kucagina atladik arabaya geldik acile. Girdigimiz andan itibaren serum takin, daha once de basima geldi serum takilinca duzelir diyip duruyor. Dedim sen karisma ne ihtiyacin varsa yaparlar, yok illa serum diyor. Bu arada beklerken acil giriste takilan bilekligi (yurtdisindayiz Turkiye'deki adini tam cikaramadim) fotograf ceker misin dedi. Neden dedim, kocama gonderecegim dedi. Kocasi ile ayri ulkelerde yasiyorlar bu arada esine oturum cikmiyor bir takim sebeplerden dolayi. Neyse dedim cektim ama 2 saat falan bekledik bu arada esim hem kizi doyurup uyutmakla, hem kopegimizi yuruyuse cikartip mamasini vermekle kendi ilgileniyor yazik bana da diyor ki ben hallediyorum sen arkadasinla ilgilen. Bu arada kan aldilar, idrar tahlili, ekg cektiler falan hala diyor ki serum taksaniz gecer serum istiyorum. 2 gundur yemek yemiyorum deyince o zaman sivi verelim dedi sonunda doktor. Damar yolu actilar bana hemen dedi ki boyle fotografimi ceker misin. Serumlu fotograf cektirenlerden mi olacaksin dedim, dalga geciyor sandim. HAYIR KOCAMLA KAVGA ETTIK O YUZDEN ONA BAK UZUNTUDEN SERUM YEDIM DIYE GONDERECEGIM dedi.
Şaşırmadım Avrupalı olmadığına desem…Ortadogu ulkelerinden biri ama Amerika'da yasiyoruz ikimiz de
Ben de... tam bir Ortadoğu vizyonu..Şaşırmadım Avrupalı olmadığına desem…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?