Eşine serumlu fotoğraf attırmak için acile götürten arkadaş

Normalde boyle degildi ama 1 senedir taniyorum sadece, bu yonunu hic gorme firsatim olmamisti. Cok vakit gecirdik kisa surede, hatta tatile bile gittik beraber birkac ay once.

Bence birdaha görüşmeyin bu koşiyle

keşke gitmeseydiniz belli ki kırık biraz ne takılıp gidiyorsunuz peşine arkadaşlıkta bir yere kadar

hayatindan sil at bu gerizekali kadini ya
bencil pislik
boyle arkadasin olsa ne olmasa ne, sana bir yarari dokunmaz bugünkü gibi zarari dokunur

Her yerden engelle bu ne gerizekalılık

Ay eminim bide siz suclu olursunuz. Hastayken beni yalniz biraktin yhaaaaa ((( tribi yersiniz ajxj

Arkadaşınız hatayı saygısızca evinize dalarak yapmış en başta. Çok bencil bir arkadaşınız var. Ben olsam asla vicdan azabı çekmezdim çünkü onun gibi bi saygısızlık yapmazdım.

Hiç vicdan yapma , terbiyesiz.

Yaşı okuyana kadar benim için okey bir hikaye klasik liseli ergen hikayesi ama yaş eğitim vs çok acayip. Bilemedim ben görüşmezdim bir daha

Bir daha gorusmeme yorumlarina toplu cevap vereyim biz zaten onumuzdeki ay Turkiye'deki evimize geliyoruz, uzunca da bir sure kalacagiz cunku uzaktan calisma imkanimiz var. Cocugumuz okula baslamadan boyle bir firsatimiz varken degerlendirelim istedik, cunku kiz kardesim haric ailelerimiz kizimizi gormedi henuz, vakit gecirmek istiyoruz beraber. Biz dondugumuzde de o hala burada olur mu bilmiyorum cunku baska bir eyalete is basvurulari yapiyordu. O sebeple zaten kendiliginden azalip biten bir arkadaslik olur. Ben zaten cok sogudum bugunku mesajina cevap vermedim henuz, icimden gelmiyor. Bana da damar yolu acilmis fotografini atmis bugun vitamin terapisi almaya geldim diye. Tekrar hastaneye mi gitti sormadim

Size de gecmis olsun cocukla hastane ortami cok zor

Valla direk aklıma bu geldi. Benim bu konuda düşündüklerim kesin çıkar. Çünkü normal değil düşündüğünüzde. Eşi endişelensin istiyorsa aceleye ne gerek var değil mi?

Yazık.
Kocasından sadece hasta olunca mı ilgi görüyormuş

dün geceki fotoğrafı tekrar yollamış olabilir. bu sefer de sizin nabzınızı ölçmeye çalışıyor. cevap hızınızdan ve tonunuzdan ne kadar kızdığınızı ölçüyor aklınca. ghostlayın.

En mantıklısı ne kadar uzak o kadar iyi

Başı döndüğü halde size kadar gelebilmişse size gelmeden taksiye binip direkt hastaneye de gidebilirdi, ilgi çekmek için mi saçmalamış anlamadım. Hastaneye kadar götürmeniz bile fazla olmuş, ordabırakıp gittmenizi de fazlasıyla hak etmiş, ben olsam arkadaşlığıma da son verirdim.

Hic bu acidan bakmamistim haklisiniz. Kendisi bunu soyleyene kadar ben gercekten rahatsiz saniyordum, o yuzden sanirim cok sinirlendim bir anda durumu itiraf edince.

Cevap yazmadim, aradi, onu da acmadim isteyim diye. Simdi eve geldim, tekrar kapiya dayanir diye de cekinmiyor degilim cunku evde haftasonu ince temizlik icin sirketten insanlar gelecek. O sebeple esya ayikliyoruz asla misafir agirlamaya uygun degilim, cok da yorgunum acikcasi.

Zaten taksiyle gidebilecekken size o zor durumunza rağmen sen götür demesi cok garipti demek ki fotoğraf çektirmek için birisi lazımmış. Bir de Fotoğraf çektirirken üzgün falan mı baktı, gerçekten çok ilginç

Kabul etmek zorunda degilsiniz, net!

Öncelkle iyi niyetinizi kullanığı için o kadınla asgari seviyede iletişimde bulunmanızı tavsiye ederim, bu tip kadınları size anlatayım , hayatındaki erkeğe takıntılı derecede bağımlılar ve gözleri hiçbir şey görmez, kendi evladını bile o adam için yok sayarlar , arkadaşmış onun bebeğiymiş hiç umurlarında olmaz o şema yok beyinlerinde, benim halam böyleydi kendisine şiddet uygulayan adamdan ayrılmış hala adamın peşinde dolanıyor görüşmek için adam redettğinde bize sinirleniyordu surat asıyordu, o kadından size arkadaş dost olmaz, siz ince düşünceli iyi niyetli insanları hak ediyorsunuz lütfen n kendinize kızmayın insanları malesef bu şekilde tanıyarak tecrübe ediyoruz sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…