Eşine serumlu fotoğraf attırmak için acile götürten arkadaş

Hayir bir de evden oyle bir cikmis ki, kimligi bile yaninda degil, sadece saglik sigorta kartini almis, giriste bir de insanlar kayit icin ekstra ugrasti acilden giris yaptigi icin red edemiyorlar da. Baskasi adina utandim yine bugun.
Bence arkadaşınız başka bir şey çeviriyordu, kocası şüphelendi, sorunca hastanedeyim dedi ve hastaneden foto istedi. O da alelacele bunu yaptı.
Diğer türlüsü değil bu kesin sebep.
Ben olsam bir daha görüşmem. Nefret ederim böylelerinden

Ben kızınızı inatla götürmemenizi taktir ettim ya. Helal olsun. Geçen eşimin cidden bası döndüğü için acile gittik 8 saat sürdü ve vertigo denip eve gönderildik. Tek basımıza bebek bizle. Ben bahçede bebekle duruyorum, içerde eşim yalnız. Bu bencilliği görmeniz iyi olmuş temkinli olursunuz

Kocama serumlu fotoğrafimi atacagim dediginiz noktada ben arkadaşınıza si*p sivamaya baslamistim, bu ne sabir, bu ne gereksiz bi hanimefendilik yahu?

Ay bir de vicdan azabi cekiyorsunuz! Ay suraya bayilazaamm serumsuz ayilirim merak etmeyin

Senin evine gelene kadar taksiyle gitseymis hastaneye kendisi cekseymis show fotolarini. Ben bunun gibi gereksiz biriyle arkadaslik etmeyi birakirim. Kendi bencilligi yuzunden el kadar bebeyi acile sokacakti bosu bosuna. Haklisin ve gorusme. Ne vicdan azabi birak ne hali varsa gorsun gercekten hasta degil ki?

Otu b.ku paylaşmayı zaten saçma bulan insanım ama serumla fotoğraf paylaşmak ekstra gerizekalılık göstergesi kesinlikle. Kimse de yemiyor bu fotoğrafları zaten her gören dalga geçiyor. Yaklaşık bir sene önce serum taktıracak seviyede rahatsızlandım değil fotoğraf çekmek çektirmek gözümü açamıyordum zor nefes alıyordum o yüzden böyle fotoğraf paylaşanların asla hasta olduğunu düşünmüyorum. Kafadan hastalar o ayrı ve asla geçmiş olsun bile demem. İyi dayanmışsınız. Aramayın sormayın

Bu forumdan önce kendimi çok kibar ve sabırlı biri olarak görürdüm. Ama sanırım gayet kaba ve sinirli biriymişim.
Şu hareketi benim arkadaşım yapsa geber deyip ağzıma geleni sayıp hastanede bırakır giderdim. Yapar mıydın demeyin vallahi yaparım.
Çünkü hastaneler ciddi yerlerdir, gerçekten oralara düşmeyen anlamaz. Saçma sapan toksik ilişkileri kurtarmak için kullanılamaz, asla!
Ya hastaneler ölüm kalım yerleridir, kadın bildiğin dalga geçmiş ya. Sabrınıza hayran kaldım Rosalind. Ama bence görüşmeyin bu kadınla artık. Hastaya, çaresize saygısı olmayan birinin kimseye saygısı olmaz.

Yani, dikkat cekeceksen kendi kendine taksiyle git hastaneye ne serumu yiyeceksen ye bu ne bencillik yahu! El kadar bebesi olan kadindan cidden hasta dahi olsan yardim istenmez.

Vallahi bende sabrina hayran kaldim cidden, umarim karsima Rosalin gibiler cikarda, benim gibi insanlarla arkadaslik edince gecmiste yasadiklari sacma arkadaşlıkları idrak ederler.

Cok uzuluyorum boyle insanlara yapılanlara.

Hiç vicdan yapma , terbiyesiz.

Yaşı okuyana kadar benim için okey bir hikaye klasik liseli ergen hikayesi ama yaş eğitim vs çok acayip. Bilemedim ben görüşmezdim bir daha

Yorumlari okuyarak gidiyordum sizinki dikkatimi cekti cunku hic bu acidan dusunmemistim. Iliskilerini hic bilmiyorum cunku esiyle hic tanismadim. Esi buraya oturum alamiyor gencliginde yasadisi bir takim durumlara karistigindan dolayi. Ama hayatta her sey olur, boyle bir duruma alet olduysam daha cok uzulurum.

Aynen oyle yaptilar EKG cektiler, ayakta, otururken, hareket ederken tansiyon olcumu yaptilar, kan aldilar, idrar testi yaptilar, midem bulaniyor dedigi icin yok yere bi de Zofran ictiler, damar yolu acip sivi verdiler. Hala diyor ki cok beklettiler cok test yapiyorlar serum verseler iyilesirdim. Ben o ara hic anlamadim gercekten son anda kendi diyene kadar, kendime de kiziyorum. Parasini fazlasiyla odesin tabii ama personelin zaman, emek ve kaynak kullanimina yazik.

Biz de her isimizi donusumlu yapmaya calisiyoruz esimle cunku ailelerden uzaktayiz. Beraber cikmak istiyorsak da bakici ablasi var saatlik ucretle calisan onu cagiriyoruz. Tam bir tirnagin varsa basini kasirsin ailesi oldugumuz icin ben de bu durumu hic anlayamiyorum.

Ne biçim insanlar var. O an acil bir durum diye bebekle çıksanız bebek hem acil ortamında bulunacaktır saatlerce hem uyku saati geçecekti perişan olacaktınız. Acil servisi meşgul etmesine hiç girmiyorum zaten.

Evet duruma uzaktan bakip dusununce beni de en cok rahatsiz eden, kizini da getir diye israr etmesi ve kaynaklari bosa kullanmasi oldu. Bebekle aniden disari cikabilen anneler varsa tebrik ediyorum ama ben oyle olamadim, cantasini, bebek arabasini, kendisini, kendimi hepsini hazirlamadan tak diye cikabilmem icin yangin deprem falan gibi olaganustu bir durum olmasi lazim. Kaldi ki kizimi acile sokacagim yok yere.

Dogru diyorsunuz ama annelik benim A tipi kisiligime hic iyi gelmedi, plansiz isler beni 100 kati geriyor artik. Yoksa esimle donusumlu bakiyoruz kizima islerimiz oldugunda, onceden planlasaydik boyle hissetmezdim, ikimiz beraber cikacaksak saatlik gelen bakici ablasi var onu ayarliyoruz falan. Normalde de oyle akisina yasayamayan biriydim anne olunca iyice her seyi saatle planlayan birine dondum, ekstra geriliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…