- Konu Sahibi pembebegonvil
merak ediyorum hep kadınlar mı şiddet görür, siz hiç eşinize şiddet uyguladınız mı? veya kavga ederken onu itip kaktınız mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dayanamayıp küfür edeni duydum da şiddet uygulayana denk gelmedim hiçç
birde geçen gazetede okudum izmirde erkek sığınma evi açılmışş
var demekki şiddet görenlerr
hımmm kem küm :)) ben şiddet gösterdim tartısıoduk daha dorusu tartısıyodum o cevap vermıodu sinirlendım vurdum bı tane kafasına :)) ma yıne cevap vermedı bende oyle kalakaldım kavga da edemedım artık eşimle tartısmaya yeltenmıorum bıle
vurmak konusu için değil ama cevap vermeyince insan daha bi sinirlenir yahuuu ağız tadıyla kavga bile edemiyoruz diye
![]()
çıktı bitane kral çıplak mı diyen:)
ama tamamen cıplak dememiş...
valla ben kickbox egitimi aldım ünide, o bilmiyor dövüş tekniği. birbirimize hıncımızı paldır kuldur tekme tokat cıkarıyoruz. hem antreman oluyo hem deşarj oluyoz. ama ciddi anlamda olmadı daha o kadar yüz göz olmadık:)
ama ufak kızgınlığımda hemen o ringe cağırıyo... sonrada diyo: bi erkek kadar hatta daha fazla güçlü ve dayanıklısın...
gözünü korkutmak iyidir. .. yerine göre kontes yerine göre cazgır:) ee erkek hatasının bedelini nasıl ödeyecegini bilmeli ki hata yapmasın. dayak anlamında değil demek istediğim rezalet cıkmasın maksat...
ayyy anlatamam ne kadar sinir bozucu bı durum ben kızıyorum adam kitap okuyor düşün ne kadar sinirrlendim kı vurdum dönup bı baktı aha şimdii dövecek benı dedım hiç istifini bozmadı ben erkekliğini kadına el kaldırarak gösterenlerden değilim dedi :)))))) şükürler olsun ki böyle bi eşim var ama şiddet şeytanın ve cahıllerın işi kesınlıkle hiç bi canlı şiddet görmeyı haketmıor erkek olsa da :)))
bi seferde ben yaptım ama beni sinirimden deliye çevirdi...
inanılmaz kıskançlık krizine girdi ve dehşet şekilde tahrik ederek konuştu.
defalarca uyardım yapma söleme etme diye ama yok
iş başka boyutlara geldi kendimi tutamadım çok destekli bi tokat patlattım.
hak ettiğini kendiside söledi çok kaşımıştım alnından dedi.
ne geçti eline kulak zarı delindi hala damla kullanıyo denize giremiyo duş alırken kulağını kapamak zorunda kalıyor.
ne yalan söleyeyim haketmişti...
merak ediyorum hep kadınlar mı şiddet görür, siz hiç eşinize şiddet uyguladınız mı? veya kavga ederken onu itip kaktınız mı?
ne geçti eline kulak zarı delindi hala damla kullanıyo denize giremiyo duş alırken kulağını kapamak zorunda kalıyor.
elin ne kadar agirmiş maşallah![]()
Arkadaşım ne güç varmış sende![]()
hadi kral çıplak diyeyim o zaman, azıcık cesartim geldı, ben cok cazgırım maalesefyanı sımdı burada esını dovuyormus gıbı etıketlenmelere de yol acmakıstemıyorum ama elım kolum durmuyor işte
aksam basıt bı tartısma yasanırken esımın klunu ısrdım, o da can havlıyle burnuma carptı ve burnum cok kanadı, oyle korktum kı ılk defa burnum kanıyor hayatımda, neyse adamcagız hemen banyayo goturdu yıkadık ettık ama ben sımdı tabııı onun basınınn etını yıyorum burnumu kanattın dıye, napıcam ben bu vahsı halımle, elım kolum durmuyır cok ofkelendıgımı baska turlu gosteremıyorum gercekten, oturup konusmak bagırmak cagırmak yetmıyor bazen..
lutfen elestırmeden kalp kırmadan onerılerınızı beklıyorum