- 8 Mart 2020
- 2.541
- 7.495
- 158
- Konu Sahibi filizceseyler
-
Tabii ki herkes sizin gibi değil. Çok iyi kayın aileler de var, berbat olanları da. Bazen kendiliğinden akar gider güzel ilişkiler, bazen ne yapsan da olmaz. Kişilere göre değişir bu durum.Merhabalar hanımlar, eşimin ailesi çok tuhaf ve anormal insanlar saygı sevgi aidiyet hissi hiç yok alışamadım hiç onlara yıllar geçmesine rağmen. Merak ediyorum bi ben mi böyleyim yoksa herkes benim gibi mi? Yorum yazarsanız sevinirim...
10 senelık evliyim hiç bir şey değişmedi. Bazen olmayınca olmuyor. Sevilmiyorsunuz istenmiyorsunuz. Ve sonunda kabulleniyorsunuz. Benim kabulleniş şeklim onları hayatımdan tamamen silmek oldu. Şu kısacık dünyada artık birilerini memnun etmek idare etmek için yaşamamam gerektiğinin farkındalığı var artık bende. Ne ölüme ne dirime misali :) eşim de destekliyor çünkü savunulacak bir tarafları kalmadı. Şimdi ise gayette mutluyuz hayatımızda bir eksikliklerini hissetmiyoruz.Merhabalar hanımlar, eşimin ailesi çok tuhaf ve anormal insanlar saygı sevgi aidiyet hissi hiç yok alışamadım hiç onlara yıllar geçmesine rağmen. Merak ediyorum bi ben mi böyleyim yoksa herkes benim gibi mi? Yorum yazarsanız sevinirim...
Merhabalar hanımlar, eşimin ailesi çok tuhaf ve anormal insanlar saygı sevgi aidiyet hissi hiç yok alışamadım hiç onlara yıllar geçmesine rağmen. Merak ediyorum bi ben mi böyleyim yoksa herkes benim gibi mi? Yorum yazarsanız sevinirim...
Ben tanıştığımdan itibaren aradaki saygı ve mesafeyi hep korumuşumdur. Birbirimize bayılmak zorunda değiliz, ben genelde oğullarına davranış şekillerine göre tavır alıyorum. İnanın oğlunu seven saygı duyan gelini el üstünde tutar kıymet verir, zamanla sizde bu saygıya sevgiye karşılık vermeye başlarsınız. Aranızdaki ilişki tam nasıl bilemeyiz ama sevmek zorunda değilsiniz, sadece aradaki saygıyı korusanız yeterli olur diye düşünüyorum. 7 senelik evliyim bu şekilde davranarak tüm tartışmaların sürtüşmelerin önüne geçmiş oldum. Asla sorunlarına kendimi dahil etmedim, kendi oğulları yla halletmelerini sağladım yıpranmadık ve karşılıklı sevgi zamanla oluştu bu şekilde.Merhabalar hanımlar, eşimin ailesi çok tuhaf ve anormal insanlar saygı sevgi aidiyet hissi hiç yok alışamadım hiç onlara yıllar geçmesine rağmen. Merak ediyorum bi ben mi böyleyim yoksa herkes benim gibi mi? Yorum yazarsanız sevinirim...
Kayın ailenin iyisi de kötüsü de vardır.Bunun evliliğinizi ne kadar etkileyeceği size ve eşinize bağlı.Merhabalar hanımlar, eşimin ailesi çok tuhaf ve anormal insanlar saygı sevgi aidiyet hissi hiç yok alışamadım hiç onlara yıllar geçmesine rağmen. Merak ediyorum bi ben mi böyleyim yoksa herkes benim gibi mi? Yorum yazarsanız sevinirim...
Aramız aşırı iyiydi diyebilirim.
Ancak hep birlikte kayınvalide,görümce,elti aynı anda doğurunca lohusa depresyonlarımız çarpıştı galiba. Hepimiz de çok ağır geçirdik bu dönemi:
Şimdi de küs değiliz de eski samimiyetimiz kalmadı.
20 yıldır hala anormal ve tuhaf buldugum insanlardır kendileri.Merhabalar hanımlar, eşimin ailesi çok tuhaf ve anormal insanlar saygı sevgi aidiyet hissi hiç yok alışamadım hiç onlara yıllar geçmesine rağmen. Merak ediyorum bi ben mi böyleyim yoksa herkes benim gibi mi? Yorum yazarsanız sevinirim...
İnsan insanin aynasıdırMerhabalar hanımlar, eşimin ailesi çok tuhaf ve anormal insanlar saygı sevgi aidiyet hissi hiç yok alışamadım hiç onlara yıllar geçmesine rağmen. Merak ediyorum bi ben mi böyleyim yoksa herkes benim gibi mi? Yorum yazarsanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?