EN AZ EVİNİZDE RAHAT HAREKET EDEBİİRSİNİZ. MUZİK DİNLEYEBİLİRSINIZ OYNAYABILIRSINIZ ÇOCUKLARIN ILE. O VARKEN ÇOK SİNİRLİ OLUYORUM, ERKEN YATMAYA ÇALIŞIYORUM ÇOCUKLAR ILE . AYYYYYYYYYY ALLAHIM YOĞRULDUM VALLAH HASTA OLDUM. KENDI KENDIME KONUŞUYORUM. KENDI KENDIME AĞLIYORUMBiz de ayrı bina da fakat karşılıklıyız malesef ki haklısın bu bile zor
ALLAH AŞIKNA NE EŞ. ANNEMI BIRAKMAM Bİ EŞ BOYLE DERSE NE BEKLİCEKSIN KItaşınma gibi bi imkanınız yok mu ? Eşin nasıl peki sana karşı annesinin ağzına bakan biri mi
Kendi evinizin olması iyi mi kötü mü bilemedim şu durum da canım allah sabır versin hepimize inşallah biz kiradayız ama şuan taşınmak bile bi ton masraf bebekte olucak inşallah onun masrafı da derken taşınmaya fırsat kalmadıAynen canım eve girmene çıkmana
marketten ne aldığına
hepsine karışırlar..
Bizim kendi evimiz olduğu içinde
çıkamıyoruz..
Öyle bir durum var..
Kendi evinizin olması iyi mi kötü mü bilemedim şu durum da canım allah sabır versin hepimize inşallah biz kiradayız ama şuan taşınmak bile bi ton masraf bebekte olucak inşallah onun masrafı da derken taşınmaya fırsat kalmadı
En kötü tarafıda bu sanırım eşinin desteğinin olmaması belki bi derece katlanabilirsin kv. Ye eşin destek olsaALLAH AŞIKNA NE EŞ. ANNEMI BIRAKMAM Bİ EŞ BOYLE DERSE NE BEKLİCEKSIN KI
Bende bazen keşke kayınbabamın evi olmasaydı diyorum. Aynı evde oturmamıza gerek yok eşimin binada akrabaları var evime kim gelmiş gitmiş rapor ediyorlar kaynanama.
Ve kesinlikle ayni evde yaşamaya karşıyım hatta aynı apartman ayni şehir:)))
Aynen canım bu durumda zor olur taşınman..
Bir de benim eşim burada d
kesinlikle katılıyorum aynı şehir bile olmasın mümkünseBende bazen keşke kayınbabamın evi olmasaydı diyorum. Aynı evde oturmamıza gerek yok eşimin binada akrabaları var evime kim gelmiş gitmiş rapor ediyorlar kaynanama.
Ve kesinlikle ayni evde yaşamaya karşıyım hatta aynı apartman ayni şehir:)))
Dile kolay 5 sene geçmiş canım olan sana oluyo artık az çok huyunu bilirsin sen takma kafana kendini üzmekten başka bişey geçmiyo elineEN AZ EVİNİZDE RAHAT HAREKET EDEBİİRSİNİZ. MUZİK DİNLEYEBİLİRSINIZ OYNAYABILIRSINIZ ÇOCUKLARIN ILE. O VARKEN ÇOK SİNİRLİ OLUYORUM, ERKEN YATMAYA ÇALIŞIYORUM ÇOCUKLAR ILE . AYYYYYYYYYY ALLAHIM YOĞRULDUM VALLAH HASTA OLDUM. KENDI KENDIME KONUŞUYORUM. KENDI KENDIME AĞLIYORUM
Aynen öyle canım yüz verince tepene çıkıyolar vermiyceksin benim kv. Aramadan gelirdi hep bize ilk başlarda nasıl olsa yakın bigün hiç unutmuyorum ayıptır sölemesi duşa gircem tam baktım kapı çalyo bi kere çalsa gene iyi alacaklı gibi zır zır duştan çıktım düşün baktım olcak gibi değil bi iki kere açmadım kapıyı sonra bi gün evde değilim gelmiş tabi nerdesin ben dedim evde değilim e bende kapıdayım dedi bende aramadan gelirsen öyle kapıda kalırsın dedim bi daha o oldu aramadan gelmedi :)Sonra niye gelinler kötü niye hazır cevap şunları bi okusalar kendilerinden utanırlar baştan kırmamaya çalışıyordum ama baktım kendimi kırıyorum bıraktım onlar kırılsın
Benimki de sabah odama girmiş uyandım karşımda. Kocam yoktu ama yinede girmemesi lazım sinir oldum yaAynen öyle canım yüz verince tepene çıkıyolar vermiyceksin benim kv. Aramadan gelirdi hep bize ilk başlarda nasıl olsa yakın bigün hiç unutmuyorum ayıptır sölemesi duşa gircem tam baktım kapı çalyo bi kere çalsa gene iyi alacaklı gibi zır zır duştan çıktım düşün baktım olcak gibi değil bi iki kere açmadım kapıyı sonra bi gün evde değilim gelmiş tabi nerdesin ben dedim evde değilim e bende kapıdayım dedi bende aramadan gelirsen öyle kapıda kalırsın dedim bi daha o oldu aramadan gelmedi :)
İnanmıyorum ya kapını kiltleyip yat bence bunedir böyleBenimki de sabah odama girmiş uyandım karşımda. Kocam yoktu ama yinede girmemesi lazım sinir oldum ya
Bazen eşim varken de yapıyor kapıyı vurup gel demeden geliyor oğlum bizim odamızda uyuyor ona bakmaya geliyor ama ben daha 1.5 senelik evliyim belki müsait değilim belki görmeni istemediğim bir şey var dalıp dalıp giriyor bi ara eşim kızdı yapmıyordu yine başladıİnanmıyorum ya kapını kiltleyip yat bence bunedir böyle
Olmaz öyle canım ne olursa olsun odana pat diye girmeye hakkı yok hiç özeliniz kalmamış valla ayıpBazen eşim varken de yapıyor kapıyı vurup gel demeden geliyor oğlum bizim odamızda uyuyor ona bakmaya geliyor ama ben daha 1.5 senelik evliyim belki müsait değilim belki görmeni istemediğim bir şey var dalıp dalıp giriyor bi ara eşim kızdı yapmıyordu yine başladı
aynan oyle canım.doğruSonra niye gelinler kötü niye hazır cevap şunları bi okusalar kendilerinden utanırlar baştan kırmamaya çalışıyordum ama baktım kendimi kırıyorum bıraktım onlar kırılsın
hhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok ıyı yaptın. hak ederler boyle hhhhhhAynen öyle canım yüz verince tepene çıkıyolar vermiyceksin benim kv. Aramadan gelirdi hep bize ilk başlarda nasıl olsa yakın bigün hiç unutmuyorum ayıptır sölemesi duşa gircem tam baktım kapı çalyo bi kere çalsa gene iyi alacaklı gibi zır zır duştan çıktım düşün baktım olcak gibi değil bi iki kere açmadım kapıyı sonra bi gün evde değilim gelmiş tabi nerdesin ben dedim evde değilim e bende kapıdayım dedi bende aramadan gelirsen öyle kapıda kalırsın dedim bi daha o oldu aramadan gelmedi :)
BENİM Kİ 69 . AMA 18 YAŞİNDA HİSSEDIYORUM DER.Aynen zaten alttan alınca iyice üste çıkıyolar,lafı pat diye söyleyince iyisin bişey yapamiyolar,çok şükür odama girmez kvdem pencere açmaya falan girersede söyler haberin olsun diye, kvdeleriniz kaç yaşında kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?