MaşaAllah daim olsun canım ne mutlu sanaBen kayınvalidem ile birlikte yaşıyorum. Allah bozmasın oh mis gibi geçiniyoruz.Çok genc ve çok modern zaten, kimse kimsenin alanına müdahale etmiyor. Herkes kendi keyfine bakıyor, sohbet ediyoruz, kahve keyfi yapıyoruz, alış verişe gidiyoruz, eşimi çekiştiriyoruz .. Hiç şikayetimiz yok çok şükür.
MaşaAllah daim olsun canım ne mutlu sana
Bizde sohbet muhabbet falan ediyoruz geziyoruz hatta çoğu zaman beraber dışarı çıkıyoruz ama dil önemli olan düşüncesi tavrı herşeye karışması ve rahat olsak zaten kimse şikayet etmez allah bozmasın ne diyimBen kayınvalidem ile birlikte yaşıyorum. Allah bozmasın oh mis gibi geçiniyoruz.Çok genc ve çok modern zaten, kimse kimsenin alanına müdahale etmiyor. Herkes kendi keyfine bakıyor, sohbet ediyoruz, kahve keyfi yapıyoruz, alış verişe gidiyoruz, eşimi çekiştiriyoruz .. Hiç şikayetimiz yok çok şükür.
NE KADAR ŞANSLISİİİİİİİİİİİİİN. ALLAH BOZMASINBen kayınvalidem ile birlikte yaşıyorum. Allah bozmasın oh mis gibi geçiniyoruz.Çok genc ve çok modern zaten, kimse kimsenin alanına müdahale etmiyor. Herkes kendi keyfine bakıyor, sohbet ediyoruz, kahve keyfi yapıyoruz, alış verişe gidiyoruz, eşimi çekiştiriyoruz .. Hiç şikayetimiz yok çok şükür.
Bizde sohbet muhabbet falan ediyoruz geziyoruz hatta çoğu zaman beraber dışarı çıkıyoruz ama dil önemli olan düşüncesi tavrı herşeye karışması ve rahat olsak zaten kimse şikayet etmez allah bozmasın ne diyim
NE KADAR ŞANSLISİİİİİİİİİİİİİN. ALLAH BOZMASIN
BOYLE ONLAR İŞTE. HER ŞEY ONLARA BATİORBen de bu sene yazın başımdan geçen olayı anlatıyım kızlar.. Çok iyidir beni de sever saolsun ben de onu severdim bi zamanlar..
Kv.demin yazlığı var tatile gittik eşim ben ve kız kardeşim tatilin ikinci günündeyiz ve alışveriş yapıcaz kardeşim bu paketlerde satılan nagıtları hazır şeyleri çok sever ben de severim biz alışverişe çıkmadan önce annem kızlar ne istiyosa alsın ben alıcam demiş eşime tamam dedim pazar alışverişi sonrası bime gittik ben de bi araba aldım çok şibişey alıcağımdan değil sepeti taşımamak için neyse ben almaya başlayınca böle arabanın içine bakmalar bi suratlar falan ben de safım markette hiç bişey anlamadım.. Alışveriş bitti kasaya geldik sıra bekliyoruz e dedi bunları evde de yapardık hiç sesimi çıkarmadım aldıklarımızı kasadan geçtiler tam 30 tl 50 kr tuttu ödedik çıktık tabi eve geldikk bomba kendini koltuğa bi attı tansiyonum çıktı tansiyonum çıktı diye tabi ben anladım . Eşime söledim yok canım saçmalama kendisi dedi zaten dedi akşam oldu yemek bulaşık faslından sonra odama geçtim eşimle annesi oturuyodu balkonda meğersem hissettiklerim de haklıymışım arkamdan eşime bi kilo et parasına gitti neler aldı demiş allahtan eşim anneci değil de ağzının payını vermiş şuan nefret ediyorum kaynanamdan gerçekten hiç beklemezdim ve sadece bana yapması sorun etmezdim bu kadar kardeşim olmasaydı aklıma geldikçe sinir oluyorum
Aynen öyle bide aynı evde otursak düşünemiyorum arkamdan daha neler söylicek o yüzden soğan ekmek ye ama asla kv. OturmaBOYLE ONLAR İŞTE. HER ŞEY ONLARA BATİOR
OOOOOH NELER SOLUYOR BENİM Kİ, HEM DE GÖZ KIRPIYOR ARKAMDA, YAKALADIM ONU. ALLAH ONLARA CEZA VERİRİ. VE BİZİ KURTARSIN ALLAHIMAynen öyle bide aynı evde otursak düşünemiyorum arkamdan daha neler söylicek o yüzden soğan ekmek ye ama asla kv. Oturma
Bide öyleleri var dimi allahım hiç utanmıyolar da ya sonra kötü gelin oluyosun arayıp sormyınca daOOOOOH NELER SOLUYOR BENİM Kİ, HEM DE GÖZ KIRPIYOR ARKAMDA, YAKALADIM ONU. ALLAH ONLARA CEZA VERİRİ. VE BİZİ KURTARSIN ALLAHIM
Kv ile mi oturuyosun canım senOOOOOH NELER SOLUYOR BENİM Kİ, HEM DE GÖZ KIRPIYOR ARKAMDA, YAKALADIM ONU. ALLAH ONLARA CEZA VERİRİ. VE BİZİ KURTARSIN ALLAHIM
Çok zor çokk bana 1 haftalık tatil ölüm gibi gelmişti allah yardımcın olsun yaEVET5 SENEDEN BERİ
Biz de ayrı bina da fakat karşılıklıyız malesef ki haklısın bu bile zorSelam kızlar biz aynı binadayız, evlerimiz ayrı ama yine de zor oluyor.
Kimseye tavsiye etmem..
EN ÇOK BENİ UMUTSUZ EDEN ŞU: KV HERKESDEN BENİ ACİZ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOR, EŞİM ÇOCUKLARIM DAHİL.Çok zor çokk bana 1 haftalık tatil ölüm gibi gelmişti allah yardımcın olsun ya
taşınma gibi bi imkanınız yok mu ? Eşin nasıl peki sana karşı annesinin ağzına bakan biri miEN ÇOK BENİ UMUTSUZ EDEN ŞU: KV HERKESDEN BENİ ACİZ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOR, EŞİM ÇOCUKLARIM DAHİL.
Biz de ayrı bina da fakat karşılıklıyız malesef ki haklısın bu bile zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?