Eşinin ailesiyle beraber yaşayanlar

Benim ki 73 yaşında kızlar

İki adım ötede olsun ama ayrı olsun
Merhaba böyle yazmışsınız benim kayınpedergil evlerinin üstüne ev yaptırıp bizi oraya oturtmayı düşünüyorlardı bende nişanlım a istemediğini apartman istediğimi söyledim çok pahalı olduğu için işin içinden çıkılmaz demişle mustakil ev bakmaya başladık kv nin karşısında sokak gidiyor 3. Evden sonraki bizim tutacagimiz ev biran düşündüm onların evinin üstünde oturmaktansa galiba bir kac ev uzakta oturmak daha iyi gibi

Kesinlikle akraban gelir kim gelmiş demez görmediği daha iyi

Esin ailesiyle yaklasik 11 aydir birlikte yasiyorum.(11 aylik da evliyim.) o kadar zor ki. Ne kadar iyi olurlarsa olsunlar. evliligin ne oldugunu bile anlayamadim. Esinle tartisiyorsun ozelin yok sevmek sarilmak istiyorsun yine ozelin yok cunku kv dem bizle ayni saatte yatar. Kavga ediyorsun esinle haliyle moralin bozuk oluyor kaynanam benim suratim asik diye o da suratini asiyor. O anda suratinin ortasina patlatmak istiyorum. Esim ailesinden cekinir ise giderken bile sarilmaz bana bu huyundan da nefret ediyorum. Dun gece de bu yuzden kavga ettik esimle ayri yattik. Evi ayiralim diyorum 11 aydir ama annecigi izin vermiyor ya korkak kocam agzini bile acamiyor. Bende artik restimi cektim dun gece senden uzaklasacagim eskisi gibi olmayacagim diye. Hic bir tepki vermedi sessizce dinledi ben agladim o sustu. Ne olur bilemiyorum bundan sonra. Ama buraya yazmak bile biraz olsun rahatlatti beni. Kimseye birsey anlatamamak cok kotu bir duygu maalesef

Allah kolaylik versin tez vakitte ayrilmayi nasip etsin canım birde hamilesin hormonlar tavan sekilde zaten simdi iyice rahatsiz eder seni uzacik birsey bile dahada zor olur Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin birde en kötüsü sürekli dipdibe oldugunuzdan bebekle ilgili herseye karisicak sen baska birsey yapmak istiyrceksin mudahale edicrk falan lohusalikta ayri bir stres eklenicek yani bu şekilde

Ahh ahhh canim hic sorma hic. Canimdan bezdim. Ailemlede aram maalesef cok iyi degil babamla yaptigim bir hatadan dolayi küstük. Hani gidecek yerim de yok ki kafami dinleyim. Ama biliyorum oyle birsey yapsam kocam, kv, kp diyecek ki biz bu kiza ne yaptik. Kocam af dilemeye bile gelmez oyle bir durumda. Cildiracagim cildiracagim.

Esini ikna etmeye çalış ona tekken yapilabilicek guzel seylerden bahset falan elinden geleni yap canım degism olmazsa sonuçta kendi kaybeder seni kaybeder ama sen yeterki elinden geleni yap bol bol dua ederk insaAllah nasip olur zor birsey gerçekten heleki destek veren bir es olmazsa dahada cekilmez bir hal alıyor

Aynen oyle canim. Esime o kadar kizginim ve kirginim ki konusmuyoruz zaten birbirimizle. Acikcasi konusmakta gelmiyor icimden yoruldum ikna etmeye calismaktan. Sen naptin canim bu arada sende mi kv magdurusun hala

Aynen oyle canim. Esime o kadar kizginim ve kirginim ki konusmuyoruz zaten birbirimizle. Acikcasi konusmakta gelmiyor icimden yoruldum ikna etmeye calismaktan. Sen naptin canim bu arada sende mi kv magdurusun hala
Ben artik mesafe koydum canim yani en azından labalilik kalkti sakalasma falan kalmadi o yüzden hemde ben artik takmiyorum belki yakin zamanda ayri eve cikma ihtimalimiz var kötü kalmak istemiyorum son gunlerimde akisina bıraktım onlarda gidicez modundalar

tam benim durumum gebi. çok korkaklar bu erkekler. mesuliyet almaktan korkuyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…