Eşinin ailesiyle beraber yaşayanlar

kaynana yanında ne muzik ne televizıyon ne hiç bi şey, hayatım kuru onun yanında, tad yok.
gerçekten televizıyon seyretmiyorum, bu en basit şey

Nasılsınız hanimlar nasil gidiyor hayat bende iyi cok şükür çünkü ayrilicaz havasina moduna girdim relax takiliyorum mutluyum hamd olsun kursagimda kalmaz insaAllah

Nasılsınız hanimlar nasil gidiyor hayat bende iyi cok şükür çünkü ayrilicaz havasina moduna girdim relax takiliyorum mutluyum hamd olsun kursagimda kalmaz insaAllah
tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer kardeş. çok sevindım. allah bize de nasip etsın.
ne olsun her şey ayna, stress sıkıntılar, ınsanlar onunde yalancı bı gulumse karşlaşıyorum onlara, içimdeki sıkıntı bı tek allah bilir

Canım Allah nasip etsin insaAllah hepimize ama bak benim kv şimdiden gitmeyin etmeyin falan diyor onun disinda herkes tamam dedi benim ailem esimin babasi falan sizde gidicek olsaniz gercekten kv nasil olur kimbilir anlar kiymetini insaAllah nasip olsunda pisman olsun kv yaptıklarından

Nasılsınız herkes iyi mi konusamadik bayadir kimsede sorun yoktur insaAllah bu arada baştan diyim hamis degilim henüz dua totem niyetine yaptım

Ben evli bile degilim ama evlencegim adam ailesyle yasamak istiyo. Ben istemyorm cnku ben onunla evde bas basa olmak isterim. Evin icinde kocama hos gorunmek isterim. Yemegmi kendim yapmak. Herseyimi kendim yapmak isterm.

istıryorsan ıstedıgını yap tavsıye etmıyorum zaten yasamanı nekadar ıyı bırısı olsada aılesı olmaz genede olmaz genede olmazzzzzz sımdı neden olmazkı acaba ya bekı olur dersın kı sekıl a ben evlendıkten sonra ulan ne dıye dınlememısım kımseyı dersın

Kayınvalidede, kayınbabada ne kadar iyi olursa olsun ,hiçbir yaptığına hiçbir şey demesin,olmuyor olmuyor,ev ev üstünde olmuyor,Rabbim geçim düzenliği içinde kendi evimizde bebişlerimize bakmayı nasip etsin

hiç acımayın kaynanaya valla. yok ayıpmış, mayıpmış öyle bir dünya yok. hangi çağda yaşıyorusunuz?
ben önüme geleni söylüyorum valla.

Selam kızlaaar ben geldim ve mutlu geldiiim. Kaynım evleniyor ayrı eve çıkıyor hemde bizim binada ve eltim benim tam tersim neyi beğenmezse neyi istemezse pat diye söylüyor bence kaynanam cezasını bulduuuuu
Sevindim canım gözünaydin simdi sizi rahat birakir ikinci baharini yasarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…