Esinin ailesiyle gorusmeyenler buraya

Defalarca eşimle sorun yaşayan kv ile eşimi barıştırma gafletinde bulundum. 8 yıl kv ye tahammül ettim onun o laf cambazi halleri. Oğlu yan odadayken bana laf sokup ben tam cevabını verirken oğlunun sadece beni duyması. En son ay lanet olsun ne derse desin cvp vermeyeceğim demem üzerine artık çizmeyi hergün aşması ve benim kendimi kullandırtmayacagımı anlayınca. Görümce ve kaynımın da bizi maddi olarak sömürme çabalarına karşı eşimin uyanması üzerine kV cikom u bize getirme demesi üzerine eşimin tamam gelmeyiz demesiyle kV sen seçimini yaptın diyerek ne acayip bir karakter olduğunu bikere daha kanıtlamış tır. Böylece bana büyük bir iyilik yapmıştır. Daha önce 1 sene eşimle konuşmadı ben barıştırdım. Eşime yapma etme annendir dedim. Bidaha mı tövbe.

Adını çok anarsam geleceğinden korktuğum için buraya bile ürkerek yazdığım kişi

Aranızda hiç görümce ya da annesi kv olan yok mu?

Ben görümce adayıyım korktum açıkçası

Katılıyorum bu dediklerine,teyze amca diyorum ben

Sık görmüyorsa özlüyodur
önceleri her hafta görüyordu. ben lohusaydım gelirlerdi bebeğe biz bakalım sen git işlerini yap derlerdi. yahu zaten ameliyatlıyım bebeğe ben bakayım sen işleri yap.. goğsünde uyuturdu orda kalırdı indirmezdi 1-2 saat öyle. ben uzaktan bakardım o oğlumu kokladıkça

Herkesin acı eşigi farkli oldugu gibi, kirilma eşigi de farkli oluyor demekki. Belki bi ozur bekliyordur gelin hanim da. "Kusura bakma oyle demek istemedim, agzimdan oyle cikiverdi, bizim cocuklara soyluyorum da boyle ondan." diyerseydi kv. Agzi asinmazdi. Ki bence demeliydi.

2 kap yemek getirseler iyi olurmuş aslında ama iş yapmaya gelse bebeği sevemez ki

Annem diyebilir kv ayrı diyorsak bizi kızı gibi sevmesini beklememeliyiz diyorum ben,ama anlatamadım sanırım düşüncelerimi

Yorumlarini cok seviyorum biliyorsun di mi.
Cok mantiklisin.

Benim kvde de hep der "Yeri geliyor annenle kavga ediyorsun, yeri geliyor kizimla kavga ediyorum. Belki 50 sene yuzyuze bakicaz seninle ben de kavga edebiliriz. Eger sen kavga cikarirsan ben uzatmicam, ben cikarirsam sen uzatma" ki hic kavga etmedik. Alttan alma ihtiyaci da hissetmedim.

O corba konusuna ben de kirilmazdim mesela. "Yine yap yine yiyelim sekerim" derdim. Benim yapamadigim ama kvnin yaptigi yemekler var. Canim istiyor bazen, kp oldugu icin gitmedigimi bildigi icin yapip yolluyor. Bazisi bunu bile laf sokmak zanneder mesela.

Benim ex elti adayim en yakin arkadasimdi. Kismet degildi olmadi. Ona gore kv cadidir. Kadin ayni kadin. Benim kocam ogulsa kaynim da ogluydu. Anlasamadilar. Boyle durumlar da var.

inatlaşmayın bence benim elimden almaları komple bi alıştı yani onlar bakacakmış bundan sonra çocuğa ben zehirliyor muşum felan filan

bırakın sevsinler ne yapmaları gerekiyorsa yapsınlar bende görümcem ile konuşmuyorum bana or.spu demişti özür de dilemiyo 7 yıldır konuşmam
ama çocuğumu alır gezdirir gerçi toplasan üc kere gördü ama olsun halası sonuçta

Kız anne babaları daha sakince kalıyorlar galiba. Benim eşim keşke senin baban benim babam olsaydı der durur :)

Evet görüşüyor çünkü benim ailem bize zarar vermedi vermiyor.

yani beni yanlış anlamayın görüşmeyenlerin muhakkak haklı sebepleri vardır.
ben mesela eşimin ailesi ile sorunum yokken görüşmek istemesem o da sorun çıkarır ben de ailenle görüşmem der diye düşünüyorum
ama haklı sebepleriniz varken eşlerinizde arkanızdaysa bence de en iyisi uzak durmak
acembuselik Allah sabır versin görüşmemekte sonuna kadar haklısın ben olsam ben de görüşmek istemezdim.

Benim kv de de bana mantı tarifi veriyodu dedim çalışıyorum ben yapamam nasılsa sen yapıyorsun dedim güldüm geçtim daha da evine gitmem denecek şey değil yani bu, ben korkarım o kadar alınfan olmaya, ya bir gün benim annem de eşime şunu surdan al şuraya koy derse, eşimde başlasa vay bunu dedi daha da gitmem diye, araya kan girmiş gibi davranmanın manası yok ki

İnşallah benim de iyi olur,bolca altın takarım kardeşimi sadece işteyken ararım yiğenim olursa az severim şimdilik bunlar var aklımda
Benimde bir gorumcem var. Kv ye olan hislerimin aksine, cok seviyorum gorumcemi. Daha kucuk gerci liseye gidiyor. Haftasonu cagiririm, laflariz. Oyle ki, kv kizini benden kiskanmaya basladi.
Abinizden ayirmaya calismazsaniz, bisi olmaz. Zira burdaki gorumce konularinin hemen hepsi, gorumcem, esimden ayirmaya calisiyor seklinde.

bizde altüst oturuyoruz görüşmüyorum soğuttular beni kendilerinden çok uğraştılar evlendiğimizden beri ..
eşimde benim yanımda çok şükür yoksa çoktan gitmiştim sabredemezdim bukadar

aman Allahım.. bende olsam konuşmam o ne yaa. ben de eşimin telefonuna bakmıştım bana dediki başkasının telefonu karıştırılmaz bende de kocam o dedim. bu yaptığını unutma eda tamam mı diye tehdit etti

Bence kırılacak bir laf. Belkide bu kv nin başka böyle lafları da olunca bu bayan bu tepkiyi koymuştur. Benim annemde yeri gelir bana iğneleyici konuşur. Başlarda eşime de yapmaya kalktı. Ve hep Uyarırım o senin çocuğun değil damadın. Birbirinizi sevmeniz her istediğinizi soyleyebileceğiniz anlamına gelmez. Ben 5 dk sonra unuturum ama o unutmaz derim. Eşim hep der ben annenle çok iyi geciniyorum. Bana hiç ters konuşmuyor. Tabi hazırladığım alt yapıdan habersiz. Ben ki annem gibi dominant bir karakteri bu şekilde eşime karşı davranışlarında ikaz ettim ve annem dikkate aldı. Bu kv ler gelinlere böyle davranıyor ise tek sorumlu kocalar diye düşünüyorum. Ki annem artık öyle bir hal aldiki eskiden gelinden damat tan anneme dert yakınanlar yanına uğramaz. Çünkü annemin lafı. Büyütüp evlendirdiniz rahat bırakın gençleri. 2 gun kavga eder 3. Gün barışır onlar. Ama sizden doğarsa kavga bitmek bilmez der. Yani tek çözüm iyi koca iyi koca.

Yok canım niye ayırıcam ayşe olmasa fatma fatma olmasa Selma illa ki olacak evlenecek, herkes yerini bilsin

Desenize o zaman kadın kendi oğlunu emzirirken de sütü mikropluymuş !
Hangi kafayı yaşıyorlar acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…