Eşinin anne ve kardeşine aşırı düşkünlüğünden boşanan var mı?

Neeeee...cidden bu gercek mi...harbiden biz safiz yaa bu kadari olmaz diye dusunurdum aklima gelse ...gercek yani..ayyyy insallah kurtulmussundur..."ana bir es cok" ne demek?

Siz evli miydiniz ?

İş sahibi ve özellikle devlette memur olan kadınların böyle adamları neden çektiğini hiç anlamıyorum ve anlamayacağım.
Ben annemin de kocasıyım dese iyi bari bir de çocuk yapın tam aile olun derim çeker giderim.
Ne iğrenç bir muhabbet.

Eşim demek istemediğim için cümle karışık olmuş haklısınız Annesi eski eşime habire düğün arifesinde erkek kardeşine maddi manevi destek olsun diye "Kardeşine babalık yap !" diyerek ağlardı . Kadının eşi hayatta; ama büyük oğluna gelip baba vasfiyla sömürmeye çalışması irite edici.
Diyorum ya biz yapamayacağımız için akıl tutulması yaşıyoruz . Mantık kabul etmiyor es..k kadar adamın annesiyle uyumasını . Günaha gireriz diyoruz o kadar ileri gitmemiştir diyoruz. Karşı taraf gayet sapkinca kelimeye vurgu yapıyorsa , neden olmasın artık .

Şu da var , malum öz babaları tarafından tacize v.b uğrayan kızlarımız varken, anneleri tarafından da istismara uğramış duygusal olarak da sömürüye açık erkekler de mevcut; fakat erkek çocukları evin reisi sıfatına büründüğüden sanırım durumun vehametinin farkında değil. Gerçekten beynim yandı.

Bunu uzun süre aklımdan çıkaramam artık

Kardes senin eski esle anasi TLC'deki anasinin kuzusu programina ciksa reyting rekorlari kirar yeminle sollar gecer digerlerini..Bu nedir arkadas yaw saka gibi...

Zor bir kadindi derken artik zor degil miymis?
TAbi seni unutamaz, anami kimse 1dk cekemez sen benle evlendin demek istemis herhalde..Niye o herifi engellemiyorsun msj atabiliyor anlamadim yalniz

Senin bu yasadiklarin burda ayri konu olmaya layik yani...Yok oglunun boklu donlarini koklamalar, yok sabah sabah kobrasi sisti oglumun demeler...Sen iyi kafayi siyirmamissin bunlarin arasinda..Allah dusman basina vermesin

Kaynananız kumanız olmuş, açıkça esin annem benim karım gibi demiş, annesi de o benim kocam demiş, bu evlilikten hayır gelmez, Boşanın kurtulun , bu ensest hastalıklı ilişkinin içinde olan size ve çocuğunuza olur ...

Oha bunu da yeni okudum simdi ve emin oldum kesin bu ogluna kendi eliyle elizabet etmistir...tovbe bismillah

Ya annemin kocasiyim diyorsa her ihtiyacini mi karsiliyor? Bunlar sapik ya ikiside. Bunu asla baba yapmamaliydiniz. Ama olan olmus. Sahsen davami ona göre ikisini de rezil ederek acardim.
Duygusal ensest, birebir cinsellik yok duygusal orgazm var anne oğul arasında, bu evlilik asla sürmemeli, Konu sahibi çocuğunu doğurup yolunu ayırmalı en acilinden, hiçbir terapi ise yaramaz , duygusal ensest çok berbat igrenc bişey...

Bence ülkedeki birçok ana oğul ilişkisi duygusal ensest

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…