- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi kardelenlerinsesi01
-
Benim eski eşim annesi ile aynı koltukta sarılıp uyuyakalıyorlardı.
Kayınvalidem bana sürekli " sen yokken ben vardım bunu kafandan çıkarma. Ana bir eş çok " diyordu.
Evlerimiz aynı mahallede karşılıklı caddede olduğu halde eşimin iç çamaşırlarını vermedi. Bize gelip kirli kutusunu karıştırdı ve eşimin kirli boxerlarını koklayarak iniltili sesler çıkardı ağladı ve hepsini aldı gitti.
Oğlumu elimden alamayacaksın diye bağırdı tüm apartmana rezil olduk.
Eski eşimle tango yapardı. Eski eşimle annesi yolda el ele parmaklarını geçirerek yürürlerdi.
Ben arkalarından giderdim.
Bana salona ayrı yatak yapardı kayınvalidem
" Bir akşam oğlumu bırak da rahat rahat uyusun " diyerek eşimi bekarlıktan kalma odasına yatırırdı
Siz evli miydiniz ?Aynen biz saf dusunuyoruz...
Benim yasadigim iliskide ana-ogul o kadar bos oda varken ayni odada uyuyorlardi ama bunu garip bulsam da ihtimal vermemistim..dalga gecmistim sadece ama kimbilir...aslinda insan bi erkegin anasina uc derecelerde bagimli oldugunu anlamlandiramio o yuzden belki de acaba mi diyoruz yatak konusunda..bi mantiga oturmuo cunku bu bagimlilik
Sizdeki ornegi anlamadim yalniz cumle dusuk olmus
Siz evli miydiniz ?
Ay iyi bari. Ne kadar çok varmış böyle ana oğul ilişkisi ağzım açık kaldı valla
Ay iyi bari. Ne kadar çok varmış böyle ana oğul ilişkisi ağzım açık kaldı valla
İyi haftasonları kk. Geçen hafta bir konu açmıştım sizleri dinledim ve memlekete 3 saat uzaklıkta olan şehire atandım. Ama o günden beri varolan problemler biraz dahada büyüdü. Öncelikle eşim buraya atandığım için kin kustu. Babası öldüğü için annesininde kocası olduğunu o evin ve annesinin büyün ihtiyaçlarını onun karşılaması gerektiğini bağırarak anlattı. Bende hamileyim bu süreçte en iyisi senin yanında olmamdı dedim. Babası zamanında annesinin saçını okşamamış,hep dövmüş ,gezdirmemiş gün yüzü göstermemiş bu yüzden benim bu hayattaki önceliğim annem diyor. Kendimden bile önde gelir diyor. Memlekete gidince eşim beni anneme bıraktıktan sonra hiç aramıyor gitme vaktine kadar. Ama bakıyorum annesini yemeğe çıkarıyor, hediyeler alıyor evinin alışverişini yapıyor beraber mutlu storyler atıyorlar.Mesela bu haftasonu geldik benim kuaför ve bazı yerlerde randevum vardı. Bana sen işlerini kendin hallet ben annemin işlerini hallederim anca dedi. Bende otobüse böyle karnın burnunda binmek istemediğimi söyledim oralı bile olmadı. Bu konuyu kayınvalide ile konuştum. Kocam varkende oğlum benim kocamdı. Tabiki bana bakıcak benim geçimimi sağlayacak bir tane annesi var dedi ve bu durumdan memnun oldu sende bir oğlan doğur inşallah dedi. Hafta içi eşim işe gidiyor akşam gelip tv izliyor uyuyakalıyor. Haftasonu he rhaftasonu istisnasız memlekete geliyoruz ve ayrı takılmaya başlıyoruz üstelik hamileyim ve çok bunaldım. Her haftasonu gitmeyelim biraz gezelim birbirimize vakit ayıralım diyorum annemi memnun etmem lazım diyip gidiyoruz. Evet neler tavsiye edersiniz?
Eşim demek istemediğim için cümle karışık olmuş haklısınızAynen biz saf dusunuyoruz...
Benim yasadigim iliskide ana-ogul o kadar bos oda varken ayni odada uyuyorlardi ama bunu garip bulsam da ihtimal vermemistim..dalga gecmistim sadece ama kimbilir...aslinda insan bi erkegin anasina uc derecelerde bagimli oldugunu anlamlandiramio o yuzden belki de acaba mi diyoruz yatak konusunda..bi mantiga oturmuo cunku bu bagimlilik
Sizdeki ornegi anlamadim yalniz cumle dusuk olmus
Onlar zaten evlenmek istemiyorlar.
Yaşı geldi millete hava atmak için paravan evlilik
Belki eski kayınvalidem ile eski eşim cinsel temasta bulunmuyordu ama ona çok yakındı. O sınır var ya inanılmaz yakındı ensestliğe
Pazar sabahları kayınvalideme kahvaltıya gitmezsek kıyameti koparırdı. Evlerimiz karşılıklı olduğu halde eşimi görüntülü arardı.
Eşim yazın evde boxer giydiğinde " ah aşkımın kobrası yine şişmiş " derdi eşim de gülerdi.
Kayınvalidem külodunu bir gün eşime gösterdi. Bu leke nedir diye. Şok oldum.
Başlarda annem bile bana inanmadı !
Allah bu kadının belasını versinClaire eğer bunlar doğruysa sen peygamber sayılırsın. Kaç ordan kaç deli bunlar. Ayrıca kobra ne yaaaa.kadın ne istiyor. Başına vurmuş adamsızlık
Savcılığa suç duyurusunda bulunduk avukatımla. Biz boşandık ama eski eşim bir yıldır farkı telefon numaraları üzerinden benimle iletişime geçmeye çalışıyor.
" Hakkını helal et annem zor bir kadındı. Seni unutamıyorum. Bence arkadaş kalmamamız için sebep yok " yazdı bana çıldırdım
Ya dostum senin dürüstlük başa bela yaBu hale bi günde gelmedi bu adam. Niye çocuk yapıyosunuz? Nasıl normal gibi devam edebiliyosunuz hayatınıza? Ben anlamıyorum.
Bunu uzun süre aklımdan çıkaramam artık
Kaynananız kumanız olmuş, açıkça esin annem benim karım gibi demiş, annesi de o benim kocam demiş, bu evlilikten hayır gelmez, Boşanın kurtulun , bu ensest hastalıklı ilişkinin içinde olan size ve çocuğunuza olur ...İyi haftasonları kk. Geçen hafta bir konu açmıştım sizleri dinledim ve memlekete 3 saat uzaklıkta olan şehire atandım. Ama o günden beri varolan problemler biraz dahada büyüdü. Öncelikle eşim buraya atandığım için kin kustu. Babası öldüğü için annesininde kocası olduğunu o evin ve annesinin büyün ihtiyaçlarını onun karşılaması gerektiğini bağırarak anlattı. Bende hamileyim bu süreçte en iyisi senin yanında olmamdı dedim. Babası zamanında annesinin saçını okşamamış,hep dövmüş ,gezdirmemiş gün yüzü göstermemiş bu yüzden benim bu hayattaki önceliğim annem diyor. Kendimden bile önde gelir diyor. Memlekete gidince eşim beni anneme bıraktıktan sonra hiç aramıyor gitme vaktine kadar. Ama bakıyorum annesini yemeğe çıkarıyor, hediyeler alıyor evinin alışverişini yapıyor beraber mutlu storyler atıyorlar.Mesela bu haftasonu geldik benim kuaför ve bazı yerlerde randevum vardı. Bana sen işlerini kendin hallet ben annemin işlerini hallederim anca dedi. Bende otobüse böyle karnın burnunda binmek istemediğimi söyledim oralı bile olmadı. Bu konuyu kayınvalide ile konuştum. Kocam varkende oğlum benim kocamdı. Tabiki bana bakıcak benim geçimimi sağlayacak bir tane annesi var dedi ve bu durumdan memnun oldu sende bir oğlan doğur inşallah dedi. Hafta içi eşim işe gidiyor akşam gelip tv izliyor uyuyakalıyor. Haftasonu he rhaftasonu istisnasız memlekete geliyoruz ve ayrı takılmaya başlıyoruz üstelik hamileyim ve çok bunaldım. Her haftasonu gitmeyelim biraz gezelim birbirimize vakit ayıralım diyorum annemi memnun etmem lazım diyip gidiyoruz. Evet neler tavsiye edersiniz?
Ben görmedim. Şahit olmadım. Ama o sınıra ramak kalmıştı.
Eski eşimin kucağına kek kırıntısı döküldü pantolonuna. Kayınvalidem eşimin cinsel organının olduğu yere bile dokundu kırıntıları aldı " hihihi kobraya çay dökülmedi ya " dedi görümcem de vardı
Anaoğul arasına girme böyle şeyler olur normaldir dedi görümcem
Duygusal ensest, birebir cinsellik yok duygusal orgazm var anne oğul arasında, bu evlilik asla sürmemeli, Konu sahibi çocuğunu doğurup yolunu ayırmalı en acilinden, hiçbir terapi ise yaramaz , duygusal ensest çok berbat igrenc bişey...Ya annemin kocasiyim diyorsa her ihtiyacini mi karsiliyor? Bunlar sapik ya ikiside. Bunu asla baba yapmamaliydiniz. Ama olan olmus. Sahsen davami ona göre ikisini de rezil ederek acardim.
Bence ülkedeki birçok ana oğul ilişkisi duygusal ensestBen bu delicesine ana-ogul iliskilerinde -ki basima da geldi- yatak haric ayni kari koca gibi yasadiklarini gormustum...ama simdi dusunmeye basladim da, acaba yatak da dahil mi ya...cunku direkt kocam demis ya...yatak haric oyleler diyordum da nerden gordum ki yatak olmadigini
Bence ülkedeki birçok ana oğul ilişkisi duygusal ensest
Hani duygusal ensest diyorlar ya, işte ondan.Kocam varkende oğlum benim kocamdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?