- 9 Ekim 2013
- 6.171
- 7.925
- 448
- Konu Sahibi kardelenlerinsesi01
-
Adam da bazı şeylere şahit olmuş demek ki. Eski eşinizde hiç mi kız arkadaşı olmamış gerçi bence kadın oğlunun psikolojisini bozmuş o yüzden belki erken boşalma sorunu vardı.Benim eski eşim yurtdışına üniv.okumak için gitmiş 6 yıl ve kv de onunla gitmiş. 6 yıl boyunca görümcelerime teyzeleri bakmış.
Kayınpederim kayınvalidemden boşanmamış ama Avusturalyalı bir kadınla nikahsız hayatını geçirmiş ondan çocukları olmuş. Kayınvalidemden nefret ettiğini ve onun hakkında hiçbirşey duymak istemediğini söyledi nikah günü
Ben oğlumu bu yaşa kadar koynumda yatırdım el kızına pat diye yâr mı edeceğim dedi bana
Ben erkek çocuk istemiyorum. Erkek çocukları önceden sevimli gelirdi bana otobüste metroda kendileri gelir kucağıma otururlardı mıncırırdım. Artık ittiriyorum. Elimde değil.
Rezil oldular çünkü, ne dedikoduları dönmüştür, başka bulamıyodur. Kolunu kanadını kırıp eline verince kuzu olmuşlar.Savcılığa suç duyurusunda bulunduk avukatımla. Biz boşandık ama eski eşim bir yıldır farkı telefon numaraları üzerinden benimle iletişime geçmeye çalışıyor.
" Hakkını helal et annem zor bir kadındı. Seni unutamıyorum. Bence arkadaş kalmamamız için sebep yok " yazdı bana çıldırdım
Yalnız kalacağım korkusu sarmıştır. Annesi yaşlıysa öldüğünde tek kalacak yani.Rezil oldular çünkü, ne dedikoduları dönmüştür, başka bulamıyodur. Kolunu kanadını kırıp eline verince kuzu olmuşlar.
Biliyor ki o ruh hastası ana ile kim gelse kaçacak. Gelmeden de kaçacak, azbuz olaylar değil çünkü, millete dedikodu lazım, altın bulmuş gibi aylarca konuşulmuştur marifetleri. Kısmet açılmamak üzere kapanmışYalnız kalacağım korkusu sarmıştır. Annesi yaşlıysa öldüğünde tek kalacak yani.
Tövbe yarabbimOnlar zaten evlenmek istemiyorlar.
Yaşı geldi millete hava atmak için paravan evlilik
Belki eski kayınvalidem ile eski eşim cinsel temasta bulunmuyordu ama ona çok yakındı. O sınır var ya inanılmaz yakındı ensestliğe
Pazar sabahları kayınvalideme kahvaltıya gitmezsek kıyameti koparırdı. Evlerimiz karşılıklı olduğu halde eşimi görüntülü arardı.
Eşim yazın evde boxer giydiğinde " ah aşkımın kobrası yine şişmiş " derdi eşim de gülerdi.
Kayınvalidem külodunu bir gün eşime gösterdi. Bu leke nedir diye. Şok oldum.
Başlarda annem bile bana inanmadı !
Claire Fraser . Malesef kendi elleriyle kendi çocuklarının hayatlarını mahvettiler yuvalarını yıktılar farkında değiller
BU da onlarin en buyuk silahi. Kesinlikle inanmayib acaba hakli mi diye.dusunmeyin bile. Ben de ilk evlendigim zaman neleri normallestirmisim esim yuzunden. Dugun gecesi sirf anasi oyle istiyor diye beni 500 km yol goturdu saat 11 12de biten dugunden sonra. Tabi silah zoruyla degil ama kendime yaptigim bu kotulugu asla affedemiyorum. O kadar masum o kadar melek gosteriyorlar ki kendilerini insan hep hatayi kendinde ariyor. Maymun gozunu aciyor bir yerden sonra. Cocugum olacak aman diye de dusunmeyin, zira babasi pek oyle dusunmuyor. Zaten tek bakacaksiniz, kvnizin de cocuga ipotek koymasina torun bahanesiyle evinize yerlesmesine simdiden engel olabilirsiniz.Bu sebepten mi boşandınız eşimde bana sen psikolojik hastasın bunları taktığın için diyor.
Aşkımın kobrası şişmiş yine mi???Onlar zaten evlenmek istemiyorlar.
Yaşı geldi millete hava atmak için paravan evlilik
Belki eski kayınvalidem ile eski eşim cinsel temasta bulunmuyordu ama ona çok yakındı. O sınır var ya inanılmaz yakındı ensestliğe
Pazar sabahları kayınvalideme kahvaltıya gitmezsek kıyameti koparırdı. Evlerimiz karşılıklı olduğu halde eşimi görüntülü arardı.
Eşim yazın evde boxer giydiğinde " ah aşkımın kobrası yine şişmiş " derdi eşim de gülerdi.
Kayınvalidem külodunu bir gün eşime gösterdi. Bu leke nedir diye. Şok oldum.
Başlarda annem bile bana inanmadı !
Bacım senin dilin ne söylir. Yeminle kafamdan kaynar su döküldüAşkımın kobrası şişmiş yine mi???
Oha benim kayınvalide ve eşimde hep biz zorlukları beraber aştık. İşte babam annemi döverdi küçükken ama büyüyünce ben elinden aldım bidaha höt diyemedi. Büyün sıkıntıları zorlukları beraber aştık diyip karşımda aşk yaşıyorlar.Hayır. Eski eşimin halası, iki teyzesi, iki dayısı, yengeleri kayınvalidemle didiştiler. Nikah akşamı oğlunun evinde elinde kurabiye ne işin var diye kıyameti kopardılar.
Dünya yansa oğlumla arama kimse giremez.Biz hep yalnızdık zorlukları atlattık dedi
Annesinin kocası mi? Bu lafı duyduğum anda eski eş olurdu(hem de iki cocugumla)...İyi haftasonları kk. Geçen hafta bir konu açmıştım sizleri dinledim ve memlekete 3 saat uzaklıkta olan şehire atandım. Ama o günden beri varolan problemler biraz dahada büyüdü. Öncelikle eşim buraya atandığım için kin kustu. Babası öldüğü için annesininde kocası olduğunu o evin ve annesinin büyün ihtiyaçlarını onun karşılaması gerektiğini bağırarak anlattı. Bende hamileyim bu süreçte en iyisi senin yanında olmamdı dedim. Babası zamanında annesinin saçını okşamamış,hep dövmüş ,gezdirmemiş gün yüzü göstermemiş bu yüzden benim bu hayattaki önceliğim annem diyor. Kendimden bile önde gelir diyor. Memlekete gidince eşim beni anneme bıraktıktan sonra hiç aramıyor gitme vaktine kadar. Ama bakıyorum annesini yemeğe çıkarıyor, hediyeler alıyor evinin alışverişini yapıyor beraber mutlu storyler atıyorlar.Mesela bu haftasonu geldik benim kuaför ve bazı yerlerde randevum vardı. Bana sen işlerini kendin hallet ben annemin işlerini hallederim anca dedi. Bende otobüse böyle karnın burnunda binmek istemediğimi söyledim oralı bile olmadı. Bu konuyu kayınvalide ile konuştum. Kocam varkende oğlum benim kocamdı. Tabiki bana bakıcak benim geçimimi sağlayacak bir tane annesi var dedi ve bu durumdan memnun oldu sende bir oğlan doğur inşallah dedi. Hafta içi eşim işe gidiyor akşam gelip tv izliyor uyuyakalıyor. Haftasonu he rhaftasonu istisnasız memlekete geliyoruz ve ayrı takılmaya başlıyoruz üstelik hamileyim ve çok bunaldım. Her haftasonu gitmeyelim biraz gezelim birbirimize vakit ayıralım diyorum annemi memnun etmem lazım diyip gidiyoruz. Evet neler tavsiye edersiniz?
Ay inşallah onlarda böyle değillerdir . Bebekle kv arasına mesafe koyun ya o kadın kesin sizin sinirlerinizi bozacak doğumdan sonra. Kocanız hevesli bebek konusunda tavrı basıl? Bu arada kardeşiyle durumlar basıl aşırı düşkün yazmışsınız ya merak ettimOha benim kayınvalide ve eşimde hep biz zorlukları beraber aştık. İşte babam annemi döverdi küçükken ama büyüyünce ben elinden aldım bidaha höt diyemedi. Büyün sıkıntıları zorlukları beraber aştık diyip karşımda aşk yaşıyorlar.
Bacım senin dilin ne söylir. Yeminle kafamdan kaynar su döküldü
Ana oğul ilişkisinden midem bulandı. Öyk! Kusura bakma. " O benim kocam" ne demek!?İyi haftasonları kk. Geçen hafta bir konu açmıştım sizleri dinledim ve memlekete 3 saat uzaklıkta olan şehire atandım. Ama o günden beri varolan problemler biraz dahada büyüdü. Öncelikle eşim buraya atandığım için kin kustu. Babası öldüğü için annesininde kocası olduğunu o evin ve annesinin büyün ihtiyaçlarını onun karşılaması gerektiğini bağırarak anlattı. Bende hamileyim bu süreçte en iyisi senin yanında olmamdı dedim. Babası zamanında annesinin saçını okşamamış,hep dövmüş ,gezdirmemiş gün yüzü göstermemiş bu yüzden benim bu hayattaki önceliğim annem diyor. Kendimden bile önde gelir diyor. Memlekete gidince eşim beni anneme bıraktıktan sonra hiç aramıyor gitme vaktine kadar. Ama bakıyorum annesini yemeğe çıkarıyor, hediyeler alıyor evinin alışverişini yapıyor beraber mutlu storyler atıyorlar.Mesela bu haftasonu geldik benim kuaför ve bazı yerlerde randevum vardı. Bana sen işlerini kendin hallet ben annemin işlerini hallederim anca dedi. Bende otobüse böyle karnın burnunda binmek istemediğimi söyledim oralı bile olmadı. Bu konuyu kayınvalide ile konuştum. Kocam varkende oğlum benim kocamdı. Tabiki bana bakıcak benim geçimimi sağlayacak bir tane annesi var dedi ve bu durumdan memnun oldu sende bir oğlan doğur inşallah dedi. Hafta içi eşim işe gidiyor akşam gelip tv izliyor uyuyakalıyor. Haftasonu he rhaftasonu istisnasız memlekete geliyoruz ve ayrı takılmaya başlıyoruz üstelik hamileyim ve çok bunaldım. Her haftasonu gitmeyelim biraz gezelim birbirimize vakit ayıralım diyorum annemi memnun etmem lazım diyip gidiyoruz. Evet neler tavsiye edersiniz?
Yazdiklariniza.cok uzuldum, cogu duygunuzu icten hissettim zira ben sizi cok iyi anliyorum. Sizinki kadar ileri boyut olmasa da benim esimle annesi arasinda da boyle bir durum var. Ben de uzun uzun anlatmak isterdim suan ama sonra okuyunca kendi aptaligima cok uzuluyorum. Zamanin kadinlari baska sebeplerden neler cekmis. Bu zamanin kadinlarina da cekmek icin bu dusmus. Bunu cekmeyen, hayatini kurtaran her kadina sonsuz saygi duyuyorum. Siz de onca yara bereye ragmen bir sekilde kurtarmissiniz kendinizi. Insallah hepsini unutup kabustu uyandim gecti gitti seviyesinde hatirlayacaginiz gunleriniz de olur.Evet aynen öyle. Kayınvalidemi uzaktan görürseniz ne kadar modern, bakımlı, narin, hoş sohbet hanımefendi dersiniz. Oysa oğluna aşık bir kadın var ortada.
Kayınvalidemin tek dünyası eski eşim olmuş. Tek dostu, dert ortağı, eğlencesi eşim.
Eşim olmadan alışverişe, manava, restorana gidemez. Sağlık sorunları değil mesele.
Benim annem bana inanmıyordu. Başlarda kanullenemedi. Gizli kamera koymak için çok uğraştım.
Kayınvalidem bir gün annem ve eşimin halasının yanında dedi ki " oğlum olmadan uykuya dalamıyorum kokusu yastığına sinmiş yıkayamıyorum alışamıyorum yokluğuna " deyince annem bana inandı.
Ki evlerimiz karşılıklıydı.
Anne bir eş çok, sözü asla kulağımdan çıkmaz
kayınvalidemi asla unutamam
hayatımda hiç öyle bir kadın görmedim ve erkek çocuklarından tiksindirdi beni
Kayınpeder kredi çekemiyordu. Oğullarına babalık yap demesi kredi çekip düğün yaptırmak istemelerinden. Cepte para yok ama düğün elzem sanki. O dönemde de biz ev bakıyoruz kredi çekme ihtimalimiz yüksek yani.Küçük kardeşin düğününü abiye yaptırmak istemek hiç şaşırmadım benzerini yaşadımkp niz yok muydu
Pes doğrusu ... İyi ki kardesimin de kocasiyim dememiş babası demiş tövbe tövbe ... Yemin ederim çok dahasini yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Olan olmuş artık siz WhatsApp üzerinden bu konuyu kayınvalide ve yeni kocası ile mesajlasip ekran resimleri alın . Sonra hemen avukat yolu tutun ve o evden ayrılın. Çünkü siz uyduruyorsunuz hastasın diyecekler utanmadan .İnanmıyorum şok oldum. Eşimin babası vefat ettikten sonra kız kardeşinin babası oldugunu iddia ediyor.hatta onu okuttum diyor hatta tüm çeyizini yaptım evlendirdim diyor. Kayınvalidemde dünürleri ara ihmal etme sen kardeşinin babasısın dünür sensin diye baskı yapıyor hatta ve hatta kız katdeşinin bebeği oldu herşeyini aldırttılar bebeğin. Ben kendim hamile kaldığımda, baba olucaksın dediğimde ben zaten babayım dedi, babam öldükten sonra bu evin babasıda erkeğide been oldum zaten diyip hevesimi kursağımda bıraktı.
Bu kadın sizin bile psikolojini bozacakmış tebrik ederim güçlü birisiniz ki bu mahlukları kendi bok çukurlarına göndermişsiniz.Kayınvalidemin karşı komşusu lokma pişiroyordu. Yaz günüydü kapı açıktı.
Eski eşim de işten gelmişti. Kapıda kayınvalidem komşusuna dedi ki " Ahmetime versene lokma özenince kobrası şişiyor yavrumun"
Ahmet diye değiştirdim adını..
Pat diye odaya dalar gecenin bir yarısı çarşaf alma bahanesiyle ışığı yakardı
Benim evim benim oğlum deyişi kulaklarımda hala yankılanıyor
Bir gün eski eşimin kulağına fısıldadım bana orkid alır mısın eve gelirken diye
Vay sen misin onun oğluşuyla fısıldayarak gizli konuşan
Biz bir aileyiz oğlunuzla aile cüzdanım var sizin resminiz yok X hanım dedim kayınvalideme.
Çıldırdı.
Ben Ahmet'imle bir aileyim sen bir eklentisin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?