Eşinin anne ve kardeşine aşırı düşkünlüğünden boşanan var mı?

Adam da bazı şeylere şahit olmuş demek ki. Eski eşinizde hiç mi kız arkadaşı olmamış gerçi bence kadın oğlunun psikolojisini bozmuş o yüzden belki erken boşalma sorunu vardı.
Yanlış anlamazsanız evlenmeden hiç mi belli etmediler kendilerini ? O zamanda kadın böyle değil miydi
 
Rezil oldular çünkü, ne dedikoduları dönmüştür, başka bulamıyodur. Kolunu kanadını kırıp eline verince kuzu olmuşlar.
 
Yalnız kalacağım korkusu sarmıştır. Annesi yaşlıysa öldüğünde tek kalacak yani.
Biliyor ki o ruh hastası ana ile kim gelse kaçacak. Gelmeden de kaçacak, azbuz olaylar değil çünkü, millete dedikodu lazım, altın bulmuş gibi aylarca konuşulmuştur marifetleri. Kısmet açılmamak üzere kapanmış
 
Tövbe yarabbim
 
Claire Fraser . Malesef kendi elleriyle kendi çocuklarının hayatlarını mahvettiler yuvalarını yıktılar farkında değiller

Evet aynen öyle. Kayınvalidemi uzaktan görürseniz ne kadar modern, bakımlı, narin, hoş sohbet hanımefendi dersiniz. Oysa oğluna aşık bir kadın var ortada.

Kayınvalidemin tek dünyası eski eşim olmuş. Tek dostu, dert ortağı, eğlencesi eşim.

Eşim olmadan alışverişe, manava, restorana gidemez. Sağlık sorunları değil mesele.

Benim annem bana inanmıyordu. Başlarda kanullenemedi. Gizli kamera koymak için çok uğraştım.

Kayınvalidem bir gün annem ve eşimin halasının yanında dedi ki " oğlum olmadan uykuya dalamıyorum kokusu yastığına sinmiş yıkayamıyorum alışamıyorum yokluğuna " deyince annem bana inandı.


Ki evlerimiz karşılıklıydı.

Anne bir eş çok, sözü asla kulağımdan çıkmaz
kayınvalidemi asla unutamam
hayatımda hiç öyle bir kadın görmedim ve erkek çocuklarından tiksindirdi beni
 
Bu sebepten mi boşandınız eşimde bana sen psikolojik hastasın bunları taktığın için diyor.
BU da onlarin en buyuk silahi. Kesinlikle inanmayib acaba hakli mi diye.dusunmeyin bile. Ben de ilk evlendigim zaman neleri normallestirmisim esim yuzunden. Dugun gecesi sirf anasi oyle istiyor diye beni 500 km yol goturdu saat 11 12de biten dugunden sonra. Tabi silah zoruyla degil ama kendime yaptigim bu kotulugu asla affedemiyorum. O kadar masum o kadar melek gosteriyorlar ki kendilerini insan hep hatayi kendinde ariyor. Maymun gozunu aciyor bir yerden sonra. Cocugum olacak aman diye de dusunmeyin, zira babasi pek oyle dusunmuyor. Zaten tek bakacaksiniz, kvnizin de cocuga ipotek koymasina torun bahanesiyle evinize yerlesmesine simdiden engel olabilirsiniz.
 
Aşkımın kobrası şişmiş yine mi???
 
Oha benim kayınvalide ve eşimde hep biz zorlukları beraber aştık. İşte babam annemi döverdi küçükken ama büyüyünce ben elinden aldım bidaha höt diyemedi. Büyün sıkıntıları zorlukları beraber aştık diyip karşımda aşk yaşıyorlar.
 
Annesinin kocası mi? Bu lafı duyduğum anda eski eş olurdu(hem de iki cocugumla)...
 
Ay inşallah onlarda böyle değillerdir . Bebekle kv arasına mesafe koyun ya o kadın kesin sizin sinirlerinizi bozacak doğumdan sonra. Kocanız hevesli bebek konusunda tavrı basıl? Bu arada kardeşiyle durumlar basıl aşırı düşkün yazmışsınız ya merak ettim
 
Bacım senin dilin ne söylir. Yeminle kafamdan kaynar su döküldü

Kayınvalidemin karşı komşusu lokma pişiroyordu. Yaz günüydü kapı açıktı.

Eski eşim de işten gelmişti. Kapıda kayınvalidem komşusuna dedi ki " Ahmetime versene lokma özenince kobrası şişiyor yavrumun"

Ahmet diye değiştirdim adını..

Pat diye odaya dalar gecenin bir yarısı çarşaf alma bahanesiyle ışığı yakardı

Benim evim benim oğlum deyişi kulaklarımda hala yankılanıyor

Bir gün eski eşimin kulağına fısıldadım bana orkid alır mısın eve gelirken diye

Vay sen misin onun oğluşuyla fısıldayarak gizli konuşan

Biz bir aileyiz oğlunuzla aile cüzdanım var sizin resminiz yok X hanım dedim kayınvalideme.

Çıldırdı.

Ben Ahmet'imle bir aileyim sen bir eklentisin dedi
 
Ana oğul ilişkisinden midem bulandı. Öyk! Kusura bakma. " O benim kocam" ne demek!?

Ayrıl bence, çözümü yok çünkü. Zaten şu anda sen onların hayatına uzaktan bakan yabancı biri gibisin, ayrıl da kurtul. Can sıkmaya değmez, yakında bebeğin doğar. Onunla ilgilenmekten başka bir şey düşünemez olursun zaten.
 
Yazdiklariniza.cok uzuldum, cogu duygunuzu icten hissettim zira ben sizi cok iyi anliyorum. Sizinki kadar ileri boyut olmasa da benim esimle annesi arasinda da boyle bir durum var. Ben de uzun uzun anlatmak isterdim suan ama sonra okuyunca kendi aptaligima cok uzuluyorum. Zamanin kadinlari baska sebeplerden neler cekmis. Bu zamanin kadinlarina da cekmek icin bu dusmus. Bunu cekmeyen, hayatini kurtaran her kadina sonsuz saygi duyuyorum. Siz de onca yara bereye ragmen bir sekilde kurtarmissiniz kendinizi. Insallah hepsini unutup kabustu uyandim gecti gitti seviyesinde hatirlayacaginiz gunleriniz de olur.
 
Küçük kardeşin düğününü abiye yaptırmak istemek hiç şaşırmadım benzerini yaşadım kp niz yok muydu
Kayınpeder kredi çekemiyordu. Oğullarına babalık yap demesi kredi çekip düğün yaptırmak istemelerinden. Cepte para yok ama düğün elzem sanki. O dönemde de biz ev bakıyoruz kredi çekme ihtimalimiz yüksek yani.

Kadın bildiğin beni rakip gormus. Oğlunun benimle gezmesi , beni araması hep zoruna gitmiş. Amaaan ne halleri varsa görsünler .
 
Pes doğrusu ... İyi ki kardesimin de kocasiyim dememiş babası demiş tövbe tövbe ... Yemin ederim çok dahasini yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Olan olmuş artık siz WhatsApp üzerinden bu konuyu kayınvalide ve yeni kocası ile mesajlasip ekran resimleri alın . Sonra hemen avukat yolu tutun ve o evden ayrılın. Çünkü siz uyduruyorsunuz hastasın diyecekler utanmadan .



Valla bu konu sizin vesilenizle başa tutturulsun. Yeni evlilik yoluna gireceklere büyük ders niteliğinde. Bu işaretleri gören kaçsın o kişiden.
 
Bu kadın sizin bile psikolojini bozacakmış tebrik ederim güçlü birisiniz ki bu mahlukları kendi bok çukurlarına göndermişsiniz.

Kadın komşularından da utanmamış kobra kobra diye kafayı bozmuş. Kadının Kardeşleri falan bişey demiyor muydu ? Ay film olsa ağzım açık 2 saat izlerim skandal dolu resmen .
Sapık kadın tipini çok merak ettim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…