- 4 Mayıs 2022
- 1.520
- 1.990
- 83
- Konu Sahibi kardelenlerinsesi01
-
boxerini kokluyodu mu ??Bence bunlarda garanti vardı. Adamın boxerini kokluyo. Abo. Ben kocamınkileri koklamadım.
Ayy demin bu geçti aklımdan . Kesin annesi ya da oğlu birbirlerini de yikiyorlardir diye. Bunu da normallestirebilirler çünkü. Geriden gelerek okuyorum yüzüm sinirden ısındı yemin ederim. Allah bildiği gibi yapsın bunları .Bunu bilemem yalnız bunu taciz olarak görmüyorlar ailecek. Mesela eski eşim duş alırken kayınvalidem pat diye banyoya dalar tuvalet kağıdı alırdı. Bazen tuvalet ihtiyacını giderirdi. Duş kabinin camı şeffaftı eski eşimin vücut hatları gözükürdü.
" Onu ben doğurdum ne mahremi, bacak kadar boyunla ne anlatıyorsun sen evladım o benim kes sesini " diye bağırdı kayınvalidem
bunu mahkemede anlattım
hakim buna inanmadı şahit gösteremedim çünkü ve kıpkırmızı oldu hakim bey ve yazman kız sürekli bana acıyarak baktı
Bu kadın sizin bile psikolojini bozacakmış tebrik ederim güçlü birisiniz ki bu mahlukları kendi bok çukurlarına göndermişsiniz.
Kadın komşularından da utanmamış kobra kobra diye kafayı bozmuş. Kadının Kardeşleri falan bişey demiyor muydu ? Ay film olsa ağzım açık 2 saat izlerim skandal dolu resmen .
Sapık kadın tipini çok merak ettim
Claire eğer bunlar doğruysa sen peygamber sayılırsın. Kaç ordan kaç deli bunlar. Ayrıca kobra ne yaaaa.Kayınvalidemin karşı komşusu lokma pişiroyordu. Yaz günüydü kapı açıktı.
Eski eşim de işten gelmişti. Kapıda kayınvalidem komşusuna dedi ki " Ahmetime versene lokma özenince kobrası şişiyor yavrumun"
Ahmet diye değiştirdim adını..
Pat diye odaya dalar gecenin bir yarısı çarşaf alma bahanesiyle ışığı yakardı
Benim evim benim oğlum deyişi kulaklarımda hala yankılanıyor
Bir gün eski eşimin kulağına fısıldadım bana orkid alır mısın eve gelirken diye
Vay sen misin onun oğluşuyla fısıldayarak gizli konuşan
Biz bir aileyiz oğlunuzla aile cüzdanım var sizin resminiz yok X hanım dedim kayınvalideme.
Çıldırdı.
Ben Ahmet'imle bir aileyim sen bir eklentisin dedi
Claire eğer bunlar doğruysa sen peygamber sayılırsın. Kaç ordan kaç deli bunlar. Ayrıca kobra ne yaaaa.kadın ne istiyor. Başına vurmuş adamsızlık
Kardeşi uzakta yaşıyor ama bir telefonla evimizin içinde. Genelde istekleri maddi. Bebeğine oyuncak kıyafet, kendine harçlık gibi şeyler. Günlük annemle konuştun mu? Bak haftasonu git şuyu bitmiş filancası kalmamış hemen onu al. Bi gezdir. Ama hergün konuşurlar birde hergün doğurduğu çocugun fotosunu atıyor,atmadığı gğn yokAy inşallah onlarda böyle değillerdir . Bebekle kv arasına mesafe koyun ya o kadın kesin sizin sinirlerinizi bozacak doğumdan sonra. Kocanız hevesli bebek konusunda tavrı basıl? Bu arada kardeşiyle durumlar basıl aşırı düşkün yazmışsınız ya merak ettim
Seninki en azından sapık değil yav. Oğlum kocam oldu ne demek? Kolay kolay herkesin ağzına alabileceği laflar değil bunlar.Okurken midem bulandı, Allahın cezası herif ve Allahın cezası anası. Seks de yapıyorlar mıymış bari? İğrenç insanlar. Bunlardan kurtulmaktan başka çaren yok konu sahibi benden söylemesi.
Benim rahmetli kayınpederim eşim 13 yaşındayken ölmüş. Annesinin böyle beklentileri oldu hep. “Ben senin kocan değilim” diye isyan etmiş eşim sürekli. Hala da böyle söyler “beni evin erkeği yapmak istedi ama ben evin çocuğuydum” diye.
Bunlar ana oğul ruh hastası, sağlıklı değiller. Kendini de o yavruyu da kurtar bunlardan.
Keşke kocanız olacak şahıs birazda kendi bebegiyle ilgilense. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?Kardeşi uzakta yaşıyor ama bir telefonla evimizin içinde. Genelde istekleri maddi. Bebeğine oyuncak kıyafet, kendine harçlık gibi şeyler. Günlük annemle konuştun mu? Bak haftasonu git şuyu bitmiş filancası kalmamış hemen onu al. Bi gezdir. Ama hergün konuşurlar birde hergün doğurduğu çocugun fotosunu atıyor,atmadığı gğn yok
Ben işe başlar başlamaz boşanmayı düşünüyorumKeşke kocanız olacak şahıs birazda kendi bebegiyle ilgilense. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Hakkınızda hayırlısı olsun . Ben bu adamın ailesinden kopacağını düzeleceğini sanmıyorum boşanmak en doğru karar olabilirBen işe başlar başlamaz boşanmayı düşünüyorum
Kendi ahlak anlayışımız doğrultusunda münasebet olmamıştır diyoruz ki bu bizim safligimiz . Bunu düşünüp dile getiren insanlar o raddeye varmış olabilir. Çünkü sesli dile getirdiklerinde gayet laf oraya kadar gidiyor.
Eşimin annesi de küçük oğluna düğün hazırlığı yaptıkları dönemde , cocugumu uyuturken fırsat bilip, oğluna bı babalık yap diyerek agladigina şahit oldum. Çok irite olmuştum. Kardeşinin babası olmak ne demek...
Burda bu utanmaz arlanmazlar kari - koca iliskisini aleni ilan ederken daha masum nasıl düşünebiliriz ki . İnsanoglu çiğ süt emmiş . Artık herkesten herşeyi beklerim. Valla tam koyu feminist oldum. Henüz boşanmam gerçekleşmedi ama erkek cinsi evlilik falan artık çok saçma geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?