Eşinin anne ve kardeşine aşırı düşkünlüğünden boşanan var mı?

Ayy demin bu geçti aklımdan . Kesin annesi ya da oğlu birbirlerini de yikiyorlardir diye. Bunu da normallestirebilirler çünkü. Geriden gelerek okuyorum yüzüm sinirden ısındı yemin ederim. Allah bildiği gibi yapsın bunları .

Buradan ismini yazamam maalesef. Görümcelerim bu siteye üye ise başım yanar.

Eski eşimin 3 teyzesi, halaları, dayıları hepsi babama dedi ki senin evladın haklıdır.

Eski eşimle dayıları babası defalarca konuşmuş.

Teyzeleri kayınvalidemle iletişimi kesmiş.

Onlar ana oğul yıllarca kendi dünyalarında yaşamışlar. Kayınpederim sadece para göndermiş.

Kayınvalidem görümcelerimin yüzüne bakmamış.

Claire eğer bunlar doğruysa sen peygamber sayılırsın. Kaç ordan kaç deli bunlar. Ayrıca kobra ne yaaaa. kadın ne istiyor. Başına vurmuş adamsızlık

Ne demek annesinin kocasıymış. Çüşş yani. Hayatımda duyduğum en saçma ve bana iğrenç gelen şeylerden biri oldu. Ayrıca hamile bi kadın olarak eş desteğine ne derece ihtiyacın olduğunu biliyorum, babasının annesine yaptığından ne farkı var eşinin sana yaşattığının. Benim için boşanma sebebi olurdu şu yukarıdaki iğrenç cümle zaten başlıbaşına. Anne annedir, annenin kocası olmak tabiri iğrençtir.

Claire eğer bunlar doğruysa sen peygamber sayılırsın. Kaç ordan kaç deli bunlar. Ayrıca kobra ne yaaaa. kadın ne istiyor. Başına vurmuş adamsızlık

Dava dilekçeme de yazdırdım bunları. Eski eşim benim bilgim olmadan anahtar bastırmış fazladan.

Kayınvalide kafasına göre eve girip çıkıyordu.
Bir baktım banyomda kirli kutusu karıştırıyor şok oldum.

Oğlumun çamaşırlarını almaya geldim daha alışamadım evden ayrılışına dedi. Boxerını aldı poşete atarken koklayıp ağlamaya başladı.

Hıçkırarak ağladı. Sanki eski eşim vefat etmiş gibi davranıyordu.

Biz eski eşimle kafeye v.s oturmaya gitsek defalarca görüntülü arardı neredesiniz diye
rapor isterdi ve hava kararmadan evde olun derdi

Ben eski eşimle çalışırken hep derdi ki oğlum bu kız sana yardım etmek zorunda zaten niçin onun sigortasını ödüyorsun niçin maaş veriyorsun her ay ?!

Eski eşimin sünnet derisini saklıyordu diyorum ..

İntizar adlı şarkıda , annen bile okşasa benim bağrım taş olur cümlesi bana hep abartılı kıskançlığın fevkinde gelmişti. ama bundan sonra herşeyi 3 kere düşünmek lazım demek!

50 tane eş bulursun da 1 tane anne bulamazsın diye yetiştirilen eski eşime bunların anormal olduğunu anlatamadım saatlerce gecelerce dil döktüm olduramadım

Okurken midem bulandı, Allahın cezası herif ve Allahın cezası anası. Seks de yapıyorlar mıymış bari? İğrenç insanlar. Bunlardan kurtulmaktan başka çaren yok konu sahibi benden söylemesi.

Benim rahmetli kayınpederim eşim 13 yaşındayken ölmüş. Annesinin böyle beklentileri oldu hep. “Ben senin kocan değilim” diye isyan etmiş eşim sürekli. Hala da böyle söyler “beni evin erkeği yapmak istedi ama ben evin çocuğuydum” diye.

Bunlar ana oğul ruh hastası, sağlıklı değiller. Kendini de o yavruyu da kurtar bunlardan.

Kardeşi uzakta yaşıyor ama bir telefonla evimizin içinde. Genelde istekleri maddi. Bebeğine oyuncak kıyafet, kendine harçlık gibi şeyler. Günlük annemle konuştun mu? Bak haftasonu git şuyu bitmiş filancası kalmamış hemen onu al. Bi gezdir. Ama hergün konuşurlar birde hergün doğurduğu çocugun fotosunu atıyor,atmadığı gğn yok

Seninki en azından sapık değil yav. Oğlum kocam oldu ne demek? Kolay kolay herkesin ağzına alabileceği laflar değil bunlar.

Keşke kocanız olacak şahıs birazda kendi bebegiyle ilgilense. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Ben çocuksuz boşandım. Bende başka faktörler de vardı ,ama her haftasonu anneme gideceksin, mecbursun derdi. Valla ben bir yerden sonra pes ettim. Bir arkadaşım hep gitti, yetmedi kaynanasinin yaşadığı yere taşındı, ama anneci erkeğe yetmiyor. Ve arkadaşım bebeğiyle boşandı, bu boşanma sebebi. Umarım düzelir.

Aynen biz saf dusunuyoruz...
Benim yasadigim iliskide ana-ogul o kadar bos oda varken ayni odada uyuyorlardi ama bunu garip bulsam da ihtimal vermemistim..dalga gecmistim sadece ama kimbilir...aslinda insan bi erkegin anasina uc derecelerde bagimli oldugunu anlamlandiramio o yuzden belki de acaba mi diyoruz yatak konusunda..bi mantiga oturmuo cunku bu bagimlilik

Sizdeki ornegi anlamadim yalniz cumle dusuk olmus

Oldu olacak bide koynuna alsın kocam ne demek ya iğrenç insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…