- 10 Haziran 2012
- 1.388
- 3.259
- 333
- Konu Sahibi kardelenlerinsesi01
-
Küçüklükten beri eski eşiniz annesinin tacizleriyle büyümüş bence normalleştirmişler bunu anlattıklarınız çok uç şeyler. Uzatmadan bitirmenize çok sevindim o ortamda olmak sizi de hasta etmiş, etkilemiştir eminim.Eve kamera yerleştirmeye çalıştım. Temizlikçi kadın yalaka bulmuş.
Emin değilim sadece midem almıyor.
Çocuk olmadan bitirdim ben.
Evlenmeden önce farkettim bazı şeyleri ama tipik kayınvalide yaşlı zaten tatil sahil kıyısına yerleşeceği için kurtulurum ondan dedim
Bunu duydu mu eşiniz ve annesi keşke mahkemeden sonra direkt hastaneye kapatılsalarmış.
Bu iğrenç mahluklardan sonra inşallah karşınıza Jemie fraser gibi biri çıkar
Belli olmaz ya ben de 32 yaşındayım ümit etmekten zarar gelmezEvet duydu mahkemede. Hiçbirşey demedi yere baktı.
jamie fraser'ı bana yedirmezler o da bana bakmaz yaş 34 oldu
Aman Jamie yüzünden de Claire'in başına ne işler geldi boş verin.Evet duydu mahkemede. Hiçbirşey demedi yere baktı.
jamie fraser'ı bana yedirmezler o da bana bakmaz yaş 34 oldu
Ay korkunç, Palu ailesi gibiymişler.Ben görmedim. Şahit olmadım. Ama o sınıra ramak kalmıştı.
Eski eşimin kucağına kek kırıntısı döküldü pantolonuna. Kayınvalidem eşimin cinsel organının olduğu yere bile dokundu kırıntıları aldı " hihihi kobraya çay dökülmedi ya " dedi görümcem de vardı
Anaoğul arasına girme böyle şeyler olur normaldir dedi görümcem
Ayy keşke kobra şeklinde bir cinsel oyuncak alıp hediye etseydiniz anne senin canın kobra çekiyor heralde oğlununkini rahat bırak diye tövbe tövbe.
Aklıma şey geldi ne zamandan beri bu durumdalar acaba küçükken eşinizi taciz istismar ediyor muydu annesi
Her şey kadında bitiyor işte küçüklükten beri ben sizin annenizin anneyle bunlar normal ayıp değil diye yetiştirdiyse hastalıklı çocuklarda bunu normal görüyor olabilirler .Bunu bilemem yalnız bunu taciz olarak görmüyorlar ailecek. Mesela eski eşim duş alırken kayınvalidem pat diye banyoya dalar tuvalet kağıdı alırdı. Bazen tuvalet ihtiyacını giderirdi. Duş kabinin camı şeffaftı eski eşimin vücut hatları gözükürdü.
" Onu ben doğurdum ne mahremi, bacak kadar boyunla ne anlatıyorsun sen evladım o benim kes sesini " diye bağırdı kayınvalidem
bunu mahkemede anlattım
hakim buna inanmadı şahit gösteremedim çünkü ve kıpkırmızı oldu hakim bey ve yazman kız sürekli bana acıyarak baktı
Bence bunlarda garanti vardı. Adamın boxerini kokluyo. Abo. Ben kocamınkileri koklamadım.
Evet anne sapık anne alıştırmış çocukları. Çocuklarında ıqsu düşükmüş hiç sorgulamamışlar hiçbiri biz napıyoruz demiyor şaka gibi.Her şey kadında bitiyor işte küçüklükten beri ben sizin annenizin anneyle bunlar normal ayıp değil diye yetiştirdiyse hastalıklı çocuklarda bunu normal görüyor olabilirler .
Allah sizi ateşlerin içinden almış iyi ki çocuk olmadan boşanmışsınız bu ucubelerden. Korku kapanı diye bir film vardı nedense gözümde anne oğul o tipte canlandılar
Size burdan kocaman sarılıyorum bunları keşke yaşamadaydınız. Onlar da tabi ki kızarmışlardır. Benim eşim uykudan boxerla kalkıp annesine kapıyı açtığında kayınvalidem kızdı git çabuk şortunu giy annen var karşında diye. Eşim uyku sersemi diye öyle olmuştu zaten bilinçli yapmadı. Ama ebeveynler karşı cins çocuklarına karşı bu çizgiyi aynen böyle sertçe çekmesi gerekir. Olması gereken bu.Bunu bilemem yalnız bunu taciz olarak görmüyorlar ailecek. Mesela eski eşim duş alırken kayınvalidem pat diye banyoya dalar tuvalet kağıdı alırdı. Bazen tuvalet ihtiyacını giderirdi. Duş kabinin camı şeffaftı eski eşimin vücut hatları gözükürdü.
" Onu ben doğurdum ne mahremi, bacak kadar boyunla ne anlatıyorsun sen evladım o benim kes sesini " diye bağırdı kayınvalidem
bunu mahkemede anlattım
hakim buna inanmadı şahit gösteremedim çünkü ve kıpkırmızı oldu hakim bey ve yazman kız sürekli bana acıyarak baktı
Bunlar bildiğin karı kocaymış.Peki bana yine inanmayacaksınız ama eski eşimin sünnet derisini ve ilk kesilen saçlarını fotoğraf albümünde saklıyor desem ve onlara bakarak ağlıyor
eski eşimin oyuncakları duruyor
eski eşimin yatağında uyuyor onun yastıĝına sarılıp ağlamış evlendiğimiz gece görümcelerim söyledi
Eski eşimin resmi, kayınvalidemin whatsup profil fotoğrafıydı ve ekran görüntüsü
Çok güzel tango ve çaça yaparlardı
Balayının 3.günü eski eşimi görüntülü arayarak yanımıza gelmek istedi uçak bileti ayarlayamadı çok sinirlendi
Pembe Ünal?Peki bana yine inanmayacaksınız ama eski eşimin sünnet derisini ve ilk kesilen saçlarını fotoğraf albümünde saklıyor desem ve onlara bakarak ağlıyor
Kadın ağır psikolojik vakaymış ya kızlarından biri hiç mi bişey demiyordu hiç mi aklı başında biri yoktu.Peki bana yine inanmayacaksınız ama eski eşimin sünnet derisini ve ilk kesilen saçlarını fotoğraf albümünde saklıyor desem ve onlara bakarak ağlıyor
eski eşimin yatağında uyuyor onun yastıĝına sarılıp ağlamış evlendiğimiz gece görümcelerim söyledi
Eski eşimin resmi, kayınvalidemin whatsup profil fotoğrafıydı ve ekran görüntüsü
Çok güzel tango ve çaça yaparlardı
Balayının 3.günü eski eşimi görüntülü arayarak yanımıza gelmek istedi uçak bileti ayarlayamadı çok sinirlendi
Çaçaronlukları ile etrafındaki herkesi bi güzel sindirmişler. İyi olmuş mahkemeye taşındığı, millet de cesaret bulmuş biraz, ses çıkarmaya başlamışlar. Öyle olunca kuzuya dönmüşler, o deli karının da sesi içine kaçmış.Kadın ağır psikolojik vakaymış ya kızlarından biri hiç mi bişey demiyordu hiç mi aklı başında biri yoktu.
Kadın ağır psikolojik vakaymış ya kızlarından biri hiç mi bişey demiyordu hiç mi aklı başında biri yoktu.
Çaçaronlukları ile etrafındaki herkesi bi güzel sindirmişler. İyi olmuş mahkemeye taşındığı, millet de cesaret bulmuş biraz, ses çıkarmaya başlamışlar. Öyle olunca kuzuya dönmüşler, o deli karının da sesi içine kaçmış.
E şimdi napıyorlar, biliyor mu oğlunun sizi rahatsız ettiğini arada?Hayır. Eski eşimin halası, iki teyzesi, iki dayısı, yengeleri kayınvalidemle didiştiler. Nikah akşamı oğlunun evinde elinde kurabiye ne işin var diye kıyameti kopardılar.
Dünya yansa oğlumla arama kimse giremez.Biz hep yalnızdık zorlukları atlattık dedi
Benim eski eşim yurtdışına üniv.okumak için gitmiş 6 yıl ve kv de onunla gitmiş. 6 yıl boyunca görümcelerime teyzeleri bakmış.
E şimdi napıyorlar, biliyor mu oğlunun sizi rahatsız ettiğini arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?