Bu toplumdaki kadın ve kızlarımıza çok üzülüyorum, kaliteli , psikolojisi sağlam eş adayı çok az , %90 nı anasına bağımlı ve duygusal ensest, benim eşimde de anne bağımlılığı vardı çok şükür daha en başlarda psikologları dinlete dinlete düzelttim, benim eşimin çok ileri vaka değildi sadece farkına varamamıştı, benle beraber bir aydınlanma yaşadı, benim kv de sürekli eşimle beni taciz etti, nereye gittiniz, kim geldi , kim gitti vs , tatile gidince kıskandı, sürekli eşimi didikledi durdu taki ben patlayana kadar devam etti , zaten eşime annen yüzünden senden boşanıyorum dedim , ve eşime sen bağımlısın ben bağımlı bir insanla olamam dedim , çok şükür beni anladı ve evliliğimizi esim kurtardı, ailesine öyle bir set çekti ki kv hiçbir şeye karışamadı , benim kayınvalidemin böyle olmasının en büyük nedeni Kayinbabamdı, kadınla ne düğüne gider ne cenazelere ne de akraba ziyaretine, kv surekli eşimle doldurmuş kocasının boşluğunu, ben evlenince de kv baya psikolojik bunalıma girdi, suanda panik atak , tansiyon ve kaygı bozukluğu ile savaşıyor, bizi bıraktı ama hep hasta , kv me kızamıyorum hatta acıyorum, kayinbabama da kızgınım...