Eşinin anne ve kardeşine aşırı düşkünlüğünden boşanan var mı?

İnanmıyorum şok oldum. Eşimin babası vefat ettikten sonra kız kardeşinin babası oldugunu iddia ediyor.hatta onu okuttum diyor hatta tüm çeyizini yaptım evlendirdim diyor. Kayınvalidemde dünürleri ara ihmal etme sen kardeşinin babasısın dünür sensin diye baskı yapıyor hatta ve hatta kız katdeşinin bebeği oldu herşeyini aldırttılar bebeğin. Ben kendim hamile kaldığımda, baba olucaksın dediğimde ben zaten babayım dedi, babam öldükten sonra bu evin babasıda erkeğide been oldum zaten diyip hevesimi kursağımda bıraktı.
Boşan Boşan boşaaaaaannnnnnnn, ilk defa bu kadar katı olarak Boşan diyorum bir kadına...

Duygusal ensest, birebir cinsellik yok duygusal orgazm var anne oğul arasında, bu evlilik asla sürmemeli, Konu sahibi çocuğunu doğurup yolunu ayırmalı en acilinden, hiçbir terapi ise yaramaz , duygusal ensest çok berbat igrenc bişey...
Ben simdi burdaki seyleri okuyunca kendi yasadigim seyi hafife almisim onu anladim..farkinda degilmisim olayin o derece demekki o zamanlar...yillar oldu ama mesela bi keresinde erkek arkadasim bana gelmisti, annesi de bu ertesi gun eve donunce aglamis, demis beni panik atak tutuyor seni merak ettim teli acmadin diye...ben o zamanlar bunu allah allah demekki annesinde panik atak var olabilir yani gec saatti demistim...megersem olay baskaymis yani...sonra arkadas bi daha asla bende kalmadi...her sabah 40 kusur yasindaki ogluna ise giderken sut isitiyormus bunu da bi gun tesadufen ogrenmistim...ben hepsini anne davranisi olarak gormustum baska turlusunu bilmedigimden

Bir tanıdığın oğluna aşık olan kayınvalidesi demiş ki; düşünüyorum da oğlum doğarken cinsel organlarımız birbirine değmiş. Ve bunu mutlulukla ve gülümseyerek söylüyor.

Kadına baksanız hani olur ya, anne gibi anne dersiniz. Masum görünüşlü ne sapıklarla yaşıyoruz.

İkiside çok iğrenç bence hayatımda böyle bi ilişki görmedim . Annesi o benim kocam diyo oğlu ben kocasıyım diyo Allahım sizi kurtarsın bu ruh hastsalarından.

Bir tanıdığın oğluna aşık olan kayınvalidesi demiş ki; düşünüyorum da oğlum doğarken cinsel organlarımız birbirine değmiş. Ve bunu mutlulukla ve gülümseyerek söylüyor.

Kadına baksanız hani olur ya, anne gibi anne dersiniz. Masum görünüşlü ne sapıklarla yaşıyoruz.
Tobe estg gerçekten midem bulandı

Bu toplumdaki kadın ve kızlarımıza çok üzülüyorum, kaliteli , psikolojisi sağlam eş adayı çok az , %90 nı anasına bağımlı ve duygusal ensest, benim eşimde de anne bağımlılığı vardı çok şükür daha en başlarda psikologları dinlete dinlete düzelttim, benim eşimin çok ileri vaka değildi sadece farkına varamamıştı, benle beraber bir aydınlanma yaşadı, benim kv de sürekli eşimle beni taciz etti, nereye gittiniz, kim geldi , kim gitti vs , tatile gidince kıskandı, sürekli eşimi didikledi durdu taki ben patlayana kadar devam etti , zaten eşime annen yüzünden senden boşanıyorum dedim , ve eşime sen bağımlısın ben bağımlı bir insanla olamam dedim , çok şükür beni anladı ve evliliğimizi esim kurtardı, ailesine öyle bir set çekti ki kv hiçbir şeye karışamadı , benim kayınvalidemin böyle olmasının en büyük nedeni Kayinbabamdı, kadınla ne düğüne gider ne cenazelere ne de akraba ziyaretine, kv surekli eşimle doldurmuş kocasının boşluğunu, ben evlenince de kv baya psikolojik bunalıma girdi, suanda panik atak , tansiyon ve kaygı bozukluğu ile savaşıyor, bizi bıraktı ama hep hasta , kv me kızamıyorum hatta acıyorum, kayinbabama da kızgınım...

Kardes senin eski esle anasi TLC'deki anasinin kuzusu programina ciksa reyting rekorlari kirar yeminle sollar gecer digerlerini..Bu nedir arkadas yaw saka gibi...

Zor bir kadindi derken artik zor degil miymis?
TAbi seni unutamaz, anami kimse 1dk cekemez sen benle evlendin demek istemis herhalde..Niye o herifi engellemiyorsun msj atabiliyor anlamadim yalniz

Senin bu yasadiklarin burda ayri konu olmaya layik yani...Yok oglunun boklu donlarini koklamalar, yok sabah sabah kobrasi sisti oglumun demeler...Sen iyi kafayi siyirmamissin bunlarin arasinda..Allah dusman basina vermesin

Ben burada ayrı bir konu açtım. Bana çok kötü şeyler yazdı erkek anneleri hakaret ettiler. Benimle dalga geçti sitenin koğuş ağası gibi davranan erkek anneleri. Konuyu kapatmasını rica ettim site yöneticisinden.

Tekrar buraya yazdım çünkü konu sahibine belki inanmazsınız abartıyor dememeniz için .
Bir de konu sahibi yalnız değil benim iş hayatımda da çalışma arkadaşlarımın arasında oğullarına saplantılı düşkün kadınlar var.

Eski eşim ve tüm sülalesi telefonumda engelli. Ancak eski eşim farklı telefon numaralarından pişmanlık dolu mesajlar atıyor. Hattımı değiştireceğim.

Baba-kız arasında böyle bir bağımlılık yok. Ana-oğul arasında var ve bu bizim coğrafyamıza özgü.

Rus, Alman, isveçli, Bulgar annelerle konuştum. Hepsi bu durumu mide bulandırıcı ensestlik olarak adlandırdı. Zaten Türk erkekleri ciddi anlamda sıkıntılı diyorlar.

Türk kayınvalidesi yüzünden boşanan Litvanyalı ve İsviçreli iki kadın tanıyorum. Çalıştığım firma dolayısıyla. İkisi de benimkine benzer şeyler yaşamışlar.

Türk kadınlarının kocaları kendileri ile ilgilenmediği için oğullarını kocalarının yerine koyuyorlar.

İngiltere'de eğitim görmüş psikiyatrist doktorum da aynı şeyi söyledi. Türk kadını oğluyla evli ve eğitim, sosyal statü, çevre bunu asla değiştirmiyor.

Bana inanmayan kişilere dava dilekçelerimi v.s ekran görüntüsü gönderebilirim ama buradan herkese açık şekilde değil.

İyi haftasonları kk. Geçen hafta bir konu açmıştım sizleri dinledim ve memlekete 3 saat uzaklıkta olan şehire atandım. Ama o günden beri varolan problemler biraz dahada büyüdü. Öncelikle eşim buraya atandığım için kin kustu. Babası öldüğü için annesininde kocası olduğunu o evin ve annesinin büyün ihtiyaçlarını onun karşılaması gerektiğini bağırarak anlattı. Bende hamileyim bu süreçte en iyisi senin yanında olmamdı dedim. Babası zamanında annesinin saçını okşamamış,hep dövmüş ,gezdirmemiş gün yüzü göstermemiş bu yüzden benim bu hayattaki önceliğim annem diyor. Kendimden bile önde gelir diyor. Memlekete gidince eşim beni anneme bıraktıktan sonra hiç aramıyor gitme vaktine kadar. Ama bakıyorum annesini yemeğe çıkarıyor, hediyeler alıyor evinin alışverişini yapıyor beraber mutlu storyler atıyorlar.Mesela bu haftasonu geldik benim kuaför ve bazı yerlerde randevum vardı. Bana sen işlerini kendin hallet ben annemin işlerini hallederim anca dedi. Bende otobüse böyle karnın burnunda binmek istemediğimi söyledim oralı bile olmadı. Bu konuyu kayınvalide ile konuştum. Kocam varkende oğlum benim kocamdı. Tabiki bana bakıcak benim geçimimi sağlayacak bir tane annesi var dedi ve bu durumdan memnun oldu sende bir oğlan doğur inşallah dedi. Hafta içi eşim işe gidiyor akşam gelip tv izliyor uyuyakalıyor. Haftasonu he rhaftasonu istisnasız memlekete geliyoruz ve ayrı takılmaya başlıyoruz üstelik hamileyim ve çok bunaldım. Her haftasonu gitmeyelim biraz gezelim birbirimize vakit ayıralım diyorum annemi memnun etmem lazım diyip gidiyoruz. Evet neler tavsiye edersiniz?
Miğdem bulandı rahat rahat annemin kocasıyım yok annesi de aynı bildiğin ensest bunlar cinsellik hariç. Kaç kurtar kendini..annesi çekmiş babasın da . E tamam da o da size yapıyor aynı kötülüğü..babasından kötü kendisi..boşan geç yaa düzelmez bunlar hasta

Çok iyi bilinen bir kolejde Fen bilgisi öğretmenliği yapan çocukluk arkadaşım var. Uzun süre önce boşandı. 9-10 yaşlarında bir oğlu var.

Eski eşi kök ailesine özellikle de annesine düşkün olduğu için boşanmıştı ve maddi manevi sömürülüyordu.

Yaklaşık bir ay kadar önce sohbetimiz esnasında bana şöyle dedi " oğlum ile sıfırdan taze bir hayat kurduk. Aramıza kimse giremez. Hayatımın merkezinde oğlum var. Oğlum ileride evlenecek olursa aynı evde oturacağız. Aksi takdirde benim emeklerim ne olacak ? Bak senin çocuğun yok erkek evladın ne kadar değerli olduğunu algılayamıyorsun. Bunu kabul etmeyecek kız da gelmesin bana. "

Kuşaklar değişse de zihniyet değişmiyor.
Kayınvalidesini eleşiren ve boşanan arkadaşım aynı tutumları oğluna uyguluyor uygulayacak da.

Yani bu coğrafyanın erkek anneleri bizim kültürel kodlarımız dnamız da bir sıkıntı var.

Boşanan, eşi vefat etmiş, kocası yurtdışına gitmiş kadınlar hayatlarına başka bir erkek alamıyor. Toplum müsade etmiyor. Böylelikle kendi evlatlarıyla iğrenç yakınlaşmalar oluyor.

Ben burada ayrı bir konu açtım. Bana çok kötü şeyler yazdı erkek anneleri hakaret ettiler. Benimle dalga geçti sitenin koğuş ağası gibi davranan erkek anneleri. Konuyu kapatmasını rica ettim site yöneticisinden.

Tekrar buraya yazdım çünkü konu sahibine belki inanmazsınız abartıyor dememeniz için .
Bir de konu sahibi yalnız değil benim iş hayatımda da çalışma arkadaşlarımın arasında oğullarına saplantılı düşkün kadınlar var.

Eski eşim ve tüm sülalesi telefonumda engelli. Ancak eski eşim farklı telefon numaralarından pişmanlık dolu mesajlar atıyor. Hattımı değiştireceğim.

Baba-kız arasında böyle bir bağımlılık yok. Ana-oğul arasında var ve bu bizim coğrafyamıza özgü.

Rus, Alman, isveçli, Bulgar annelerle konuştum. Hepsi bu durumu mide bulandırıcı ensestlik olarak adlandırdı. Zaten Türk erkekleri ciddi anlamda sıkıntılı diyorlar.

Türk kayınvalidesi yüzünden boşanan Litvanyalı ve İsviçreli iki kadın tanıyorum. Çalıştığım firma dolayısıyla. İkisi de benimkine benzer şeyler yaşamışlar.

Türk kadınlarının kocaları kendileri ile ilgilenmediği için oğullarını kocalarının yerine koyuyorlar.

İngiltere'de eğitim görmüş psikiyatrist doktorum da aynı şeyi söyledi. Türk kadını oğluyla evli ve eğitim, sosyal statü, çevre bunu asla değiştirmiyor.

Bana inanmayan kişilere dava dilekçelerimi v.s ekran görüntüsü gönderebilirim ama buradan herkese açık şekilde değil.
Yaşadıklarınizı okuduğumda kanım cekildi sanki nasıl igrencliktir bu şükür kurtulmussunuz böyle insanların çevresi bilse keske bu sapkinliklarini

Çok iyi bilinen bir kolejde Fen bilgisi öğretmenliği yapan çocukluk arkadaşım var. Uzun süre önce boşandı. 9-10 yaşlarında bir oğlu var.

Eski eşi kök ailesine özellikle de annesine düşkün olduğu için boşanmıştı ve maddi manevi sömürülüyordu.

Yaklaşık bir ay kadar önce sohbetimiz esnasında bana şöyle dedi " oğlum ile sıfırdan taze bir hayat kurduk. Aramıza kimse giremez. Hayatımın merkezinde oğlum var. Oğlum ileride evlenecek olursa aynı evde oturacağız. Aksi takdirde benim emeklerim ne olacak ? Bak senin çocuğun yok erkek evladın ne kadar değerli olduğunu algılayamıyorsun. Bunu kabul etmeyecek kız da gelmesin bana. "

Kuşaklar değişse de zihniyet değişmiyor.
Kayınvalidesini eleşiren ve boşanan arkadaşım aynı tutumları oğluna uyguluyor uygulayacak da.

Yani bu coğrafyanın erkek anneleri bizim kültürel kodlarımız dnamız da bir sıkıntı var.

Boşanan, eşi vefat etmiş, kocası yurtdışına gitmiş kadınlar hayatlarına başka bir erkek alamıyor. Toplum müsade etmiyor. Böylelikle kendi evlatlarıyla iğrenç yakınlaşmalar oluyor.
Bende boşanmış bi anneyim. Ama asla çocuğumun bana bu denli bağımlı olmasını istemen. Tek isteğim mutlu olması olur. Şimdiden derim hatta ilerde evlenince karına hediye al onu hiç üzme falan diye. Daha 8 yaşında. Onun evleneceği kız da benim kızım gibi olur.

Yaşadıklarınizı okuduğumda kanım cekildi sanki nasıl igrencliktir bu şükür kurtulmussunuz böyle insanların çevresi bilse keske bu sapkinliklarini

Çevresi biliyor. Benden önce de biliyorlarmış.
Kayınvalidemin kızkardeşleri defalarca uyarmış. Eşimin teyzeleri, benim yanında ablalarının tutumumun sapkınlık derecesinde olduğunu, asla yuva kuramayacağını, hayatını ziyan ettiğini eşime söylediler.

Eski eşim de dedi ki " Ne yapayım anamı döveyim mi ? Sokağa mı atayım ? "

Kayınpederim yabancı uyruklu kadınlarla yaşamış yurtdışında 27 yıl !

Kayınvalidemin boşanmasına bile müsade edilmemiş. Kayınvalidem büyük zorluklarla büyütmüş çocuklarını ancak görümcelerimin suratına bakmaz. Görümcelerim de bunu itiraf ediyor zaten.

LIncleyecek ne varmis allah allah ya..

Sizin yasadiklariniz cok zor ama kendinizi toplayin ilac kullaniyorum demistiniz..yani degmez 2 tane kafadan sakat icin...daha gencsiniz yani onunuze bakin hayat kisa...2 tane kafadan sakat bunlari yasatti diye hayata kusmeyin, herkes boyle degil..erkek cocuklarini sevin herkes oyle yetistirilmiyor inanin...

Bende boşanmış bi anneyim. Ama asla çocuğumun bana bu denli bağımlı olmasını istemen. Tek isteğim mutlu olması olur. Şimdiden derim hatta ilerde evlenince karına hediye al onu hiç üzme falan diye. Daha 8 yaşında. Onun evleneceği kız da benim kızım gibi olur.

Oğlunuzun farklı bir mahallede / şehirde / ülkede sizden ayrılıp eşiyle hayat kurmasına müsade eder miydiniz ?

Çüşşş oha yuh Allahın cezası kadın ay şok oldum tövbeler olsun tövbeler :KK57:

Çüşşş oha yuh Allahın cezası kadın ay şok oldum tövbeler olsun tövbeler :KK57:

Bence bunlar hic evlenmesinler...bazi gayler gibi paravan evlilik yapiyorlar hakketen sanirim..hic evlenmeyip analariyla yasasinlar cunku zaten evlenseler de bosaniyorlar...benim yasadigim durumda da karsimdaki kiso bosanmisti meger sebep annesiymis ki oglunu bana karsi l soguttu sonradan...esiyle evliyken odalarina daliyormus gece ayni burda anlatilanlar gibi..bu konuyu okuyunca baglanti kurdum simdi yeminle

Back
X