- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Çok mantıklı yazmıssın canım tam da benim şuanki durumum..Evlenme sürecinde, borç harç öderken hiçbir şeye karışmayıp sonra evli çift bir düzene girdiğinde onu al bunu al bilmem ne parası diye gereksiz masrafa sokup duygu sömürüsü yapanlar aklıma geldi. Durumun yoksa kesmek zorunda değil..
Canım benden önce de durum böyle imiş yani eşim her türlü ihtiyaçlarını gideriyor fazla ses çıkarmadım şimdi de aile üyelerinden biri lüks bir yere tatile gidiyor ne denir ki biz kiradayiz mesela. İstiyorlar her türlüBen de anlamıyorum canım parayı nereye harcıyolar
Sen nasıl kabullendin durumu
Kurban kesmek vacip olan bir ibadettir.
Kurban olmaz diyenler siz nerden biliyorsunuz da Allahin hukmune ortak oluyorsunuz ki kabul olmuyacagina kesin yorum yapiyorsunuz.
Benim dusundugum.. Bir kere evlat babaya kurban yardimi olarak para gonderiyor borc degil.
Senede bir defa gönderiyorsa bence ses etme huzurunu kaçırmaYa biz de borç ödüyoruz insan oğlunu hiç mi düşünmez gönderme oğlum ihtiyacınız vardır demez! Neymiş kurban bayramına kurban parası yollayacakmış eşim..ya her sene eşim yolluyor bir sene de kesmeyiversinler kurban nolcak..yok oğlunu düşünen aile böyle olmaz eşim de tutturuyor göndercem diye
Canım benden önce de durum böyle imiş yani eşim her türlü ihtiyaçlarını gideriyor fazla ses çıkarmadım şimdi de aile üyelerinden biri lüks bir yere tatile gidiyor ne denir ki biz kiradayiz mesela. İstiyorlar her türlü
Ailesiyle problemleriniz mi var tamam kurban için para göndermesi anormal destek olabilir ama genel olarak ailesine yardımda bulunmasından hiç rahatsız olmuyorum eşimin yeri geliyor onlar da bize yardımcı oluyorlarYa biz de borç ödüyoruz insan oğlunu hiç mi düşünmez gönderme oğlum ihtiyacınız vardır demez! Neymiş kurban bayramına kurban parası yollayacakmış eşim..ya her sene eşim yolluyor bir sene de kesmeyiversinler kurban nolcak..yok oğlunu düşünen aile böyle olmaz eşim de tutturuyor göndercem diye
Ben oluyor demedim kurbanlarin kabul olup olmadigini Allah bilir dedim.parayi borc olarak almiyor yardim amacli veriyor oglu dedim.iyi de kadının rızası yok.
ayrıca sen olur demişsin biz olmaz demişiz. biz allahın hukmune ortak oluyosak sen de oluyosun.
Ben oluyor demedim kurbanlarin kabul olup olmadigini Allah bilir dedim.parayi borc olarak almiyor yardim amacli veriyor oglu dedim.
Biz karşılamıyoruz ama evin masraflarını bize söylüyor kendisi tatile gidiyorTatilide mi siz karşılıyosunuz? E yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?