Eşiniz ailesine para gönderiyor mu?

Sen kumbarada kurban için para biriktirirsen eşin de onlara gönderir. Sende bu sene büyükbaşa gitmek istiyorum de, benim ailemde kesemiyormuş de, tatile gitmek iste, eşya iste, altın iste birseyler iste işte. Borçtan çıkarma eşini. Acıma ayrıca. Anasıbabası acımıyor bak nasıl kıymetliler.

muhtaç olur düşkün olur amenna maddi manevi koşarsın
çocuklarının rıskıyla annesigilin kurbanını kesiyor
ki böyle birşey yok kesebilen keser
başkasının parasıyla kesilirmi

muhtaç olur düşkün olur amenna maddi manevi koşarsın
çocuklarının rıskıyla annesigilin kurbanını kesiyor
ki böyle birşey yok kesebilen keser
başkasının parasıyla kesilirmi
Ağzıyla istemişler eşim de diyor ki ben oğulları olarak görevim diyo

Ağzıyla istemişler eşim de diyor ki ben oğulları olarak görevim diyo

yeni bir aile olduktan sonra erkek elbette kendi annesi babasına da maddi manevi destek vermelidir bu yaşa kadar onlar getirmiş
fakat bu anlattıgınız çok farklı bir durum..muhtaç olduklarından değil..
bir eşin öncelikli görevi kendi karısı ve cocuklarıdır
anne babaya da gereken itina gösterilir ama bu şekilde değil
hayırlısı olsun canım inşallah düzelir bu durum
sevgiler

Yanlış mı anlıyorum erkek kendi annesine babasına maddi manevi destek vermelidir de kadın veremez mi yani. İkisi de vermeli deseniz anlayacağım da sadece erkek demek de ne oluyor? Kadını bu yaşa kim getirmiş acaba?

arkadaşımızın mevzusu bu oldugundan durumu öyle açıkladım
elbette kadın da destek olabilir ben de çalışıyorum yeri gelince destek veriyorum tabiki

Aynen canım sağol

Eşim benim aileme yardımda bulundu sağolsun ama bu yardım sağlık için yani mecburi..babam hasta ..ona yardımcı olduk masraflara ve olmaya devam edicez çünkü tedavi devam ediyor
Babamın durumuyla kendi ailesinin para istemesi kurban kesmek istemesi aynı şey mi kızlar??

Siz olsanız eşinize ses etmeyip nasılsa yılda bir kez diye razı olup huzurumuz kaçmasın mı derdiniz yoksa eşinizle tartısıp ısrarcımı olurdunuz??

Valla huzurumuz kaçmasın diye susmam çünkü huzurumuzu düşünmesi gereken tek kişi ben değilim. Biraz da o düşünsün huzurumuzu da böyle işlere kalkışmasın. Benim başımda da var buna benzer bir sorun şimdi memleketteyim gidince konu açılacak ve tartışma çıkacak biliyorum. Yapacak bir şey yok öğrenecek huzurumuzu düşünmeyi.

Valla kendilerini ailelerinin kahramanı olarak görüyorlar canım..bide benim eş diyordu ki her sene gönderemem diyordu şimdi de kalkmıs gönderirim nolmuş diyor..ilk bi karşı çıktım hersene kesmesinler dedim daha kötü oldu kötü olan ben oldum
Kendi ailesi agzıyla para istiyor bizim borç ödediğimizi de biliyorlar kendi oğullarına acımıyolar
Şimdi aman banane onlar düşünmüyo ben de keyfime bakarım diyorum çünkü eşim inatçı göndercem dediyse gönderir
Ben napıyorum paraya acımıyorum canım ne isterse alıyorum sürekli masraf açıyorum napıyım

Seninkiler de mi kurban parası istemiş eşinden??

Seninkiler de mi kurban parası istemiş eşinden??
Benim eşim benden habersiz onlara 1000 lira göndermiş birkaç ay önce ben bunu öğrenince kızdım bu ne diye. Ailesi köyde yaşıyor krediyle filan hayvan aldılar hayvancılık yapmaya çalışıyorlar kendilerince. 2 tane kuzu alsınlar o parayla diye göndermiş o parayı neyse o ayrı patladı bizde. Bana birini keseriz filan dedi beni yumuşatmak için ama 13 saatlik yol şimdi bayramda gidecek orada kesecek ve kurban orada kalacak ben onlarla görüşmüyorum zaten. Koyun eti yemediğimi de biliyor. Eve getirme orda dağıt hepsini dedim ama annesi öyle bi kadın ki hepsini kendi alır kesin. Aslında borçlarımız var ev kira bize düşmeyebilir bile bilmiyorum ama bana kalsa ben ihtiyacı olan birine bağışlamak isterim yani. Benim rızam olmadam kendi kendine iş yapıyor yani. Evlendiğimiz ilk hafta da 2bin lira göndermişti her şeyimizi kendimiz ödüyoruz ama nedense onlara para gidiyor hep. Evlendiğimizden beri kredi ödemekten iliğim kurudu resmen. Ha bir de evlendikten sonra ilk ayın 15'inde annesi gün boyu 15 kere aramıştı para istemek için doymuyorlar sömürmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…