Eşiniz ailesine para gönderiyor mu?

Kurban bayramını kaynana ile geçirin. Kurbanın parasını verin. Kesilirken başında durun. Bayramlaşmaya gelen herkese kurbanın parasını biz verdik deyin. Bir daha istemezler.

Canım ben niye rahatsızım eşim her sene yani evlenmeden önce de göndermiş ee bu sene evli adam borç ödüyo tek maaş büyük şehir..demiyolar ki oğlum bu sene göndermeyiver kesmeyiz olur biter..düşünmüyolar varsa yoksa millet ne der konu komşu ne der mantıgıyla yaşayan insanlar..eger dinin gereğini yapsalar zaten kestikleri kurbanın bır kısmını dağıtırlardı ama ben bunun lafını sokcam yüzyüze gelince

Kurban bayramını kaynana ile geçirin. Kurbanın parasını verin. Kesilirken başında durun. Bayramlaşmaya gelen herkese kurbanın parasını biz verdik deyin. Bir daha istemezler.
Ayy yok canım ben bayramlarda memlekette olmayı hiç istemem inşallah eşim de gidelim demez konu komşu gelen giden hizmet filan bana göre ortamlar değil :)

Kızlar kp kendi evi var alt katı da kiracısı var kira fazla değil ama 250-300tl bi para geçiyodu eline sonucta..ee zaten küçük yer yol parası yok faturalar çok az geliyo baktıgı büyüttüğü çocugu yok evlendirdiği de yok masrafı yok nereye gidiyosa parası emekliliği var

Olur mu kim buzlugu dolduracak o zaman kurban bayramı demek buzluk etle yıkılacak bidahiki kurbana kadar o et gidecek demek

kesenlerin yarısından fazlası kendine kesiyor zaten. borçla kurban kesip buzluğa dolduranınki kabul oluyosa ben de bişey demiyorum.

İnan kimse düşünmez onu yumurtayı bile isterler getir diye.

Çok mantıklı yazmıssın canım tam da benim şuanki durumum..
Gel de onlara anlat işte durum yoksa kesilmemeli diye ama yok illa et yiyecekler bide dağıtmıyorlarmış o kurbanın ne hayrı var

Sadece senede bir kurban parasi gonderiyorsa huzurum kacmasin diye sessiz kalabilirsin ama yillarca boyle surmemeli :)

Ortak kesin onlarda koysun sizde olur mu öyle sey canım hem onlar kurban kesmiş e girmiyor

Ortak kesin onlarda koysun sizde olur mu öyle sey canım hem onlar kurban kesmiş e girmiyor
Ortak kessek zarar ederiz :) biz küçükbaş kesmeyi düşünüyoruz bu sene..geçen sene kesemedik bu sene kumrada para atıyoruz kurban keseriz onunla dedik,.ortak kesersek hem onlara vercez para hem bizim kendi payımız nerden baksan 2-3bin eder

Söyle eşine o kestikleri kurban değil sevaba falan da girmemiş oluyorlar
Bunların ki senelik et yardımı olmuş sen hakkını haram etsen her birinin baska yerinden çıkar

Ağzına sağlık ben de bunu fark ediyorum
Evlilik konularında sizlere yardım etmek zorunda değiller evlenmeyi bilen kendi.esyasini alsin
Böyle aileye para yardımı bakma kısımlarında evlatsiniz bakmak zorundasınız

Kocaman tabelalara yazıp asmak istiyorum

Küçükbaş kesmezler neymiş kokuyomuş sen ye diye değil o yiyemeyenler yesin diye
Buzluğunuzu etle doldurup kurbandan kurbana evinize et girsin diye kesilmiyo o hayvanlar
Ya koyun eti de iyi saklanıp pisirildiginde kokmuyor bu bahanesi olmus insanlarin kabaca simsiyah et yemek istiyoruz olmuş o

Anladım o zaman haklısınız sizin rahatsız olmanızın nedeni ailesinin düşüncesizliğiymiş doğru da bu sene kesmeyebilirker yada başka bir evlatları varsa onlar yanına gidip orada kesebilirler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…