- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasilsin napiyosun seni merak ettim tarziysa konusamaz, yani konusabilir ama o saatten sonra ben olmam
Ama konusmanin bir sebebi varsa ne bileyim cocuk olur birbirlerinde kalmis esya olur ogrenmesi gereken bi sey olur vs vs o sekilde konusabilir sorun yaratmam
Esiniz mi helallik istemis kadin mi?Aranıp helallik istenmiş..
daha saçma bir şey olabilir mi?
Kadın..Esiniz mi helallik istemis kadin mi?
Oyle desenize ya :))Kadın..
Vallahi son hellagini benden istiyo olur herifcioglu agzina kürekle girişirim bi daha konuşamaz hale itina ile getiririmKadın..
Oyle desenize ya :))
Hic sikmayin caninizi ben esiniz aradi sandim
Esinizin yapabilecegi bi sey yok ki aramis acmis sonucta siz olsaniz siz de acardiniz
onemli olan esinizin tepkisi, kadinin arayip aramamasi onun elinde degil ki
Gelip kendi söylese bir nevi.. fakat başkalarına anlatmış.. bana hiçbir şey söylemedi.. masum mu sizce buVallahi son hellagini benden istiyo olur herifcioglu agzina kürekle girişirim bi daha konuşamaz hale itina ile getiririm
Arada çocuk yok boşanmış bitmiş neyin konuşması helalligi bilmiyorum çok saçma
Yok tabi ki değil hani burdan sizi doldurmuş gibi olmayalim da benim hazmedeceğim birşey değil bu durum gelio size anlatsa böyle böyle oldu diye bir nebze anlarim.ama hele başkasından duymak .Gelip kendi söylese bir nevi.. fakat başkalarına anlatmış.. bana hiçbir şey söylemedi.. masum mu sizce bu
Yeni mi gelmiş aklına? Ya da şöyle sormak lazım: Başka bahane bulamamış mı konuşmak için? Rüyamda seni gördüm iyi misin dese daha inandırıcı olurmuş.Kadın..
Bilmiyorum ya cok sınırda bir konuevet ama bunu benden sakladı ve tüm konuşmalar silinmiş :) ben başka birinden duydum boşboğazlık edip anlatmış.. demekki zoruna gitmiş birşeyler.. önemsemese neden silsin yada anlatma gereği duysun ki..