Eşiniz Eski Eşiyle(olduğunu var sayalım) Konuşabilir Mi

Cocuk olmadigi surece aslaaa. Burda okudun eski karisiyla aldatan kocalari. Et agzina burnundan getir. Sevgilin falansa eger hemen evleneyim deme emin olmadan

Nasilsin napiyosun seni merak ettim tarziysa konusamaz, yani konusabilir ama o saatten sonra ben olmam
Ama konusmanin bir sebebi varsa ne bileyim cocuk olur birbirlerinde kalmis esya olur ogrenmesi gereken bi sey olur vs vs o sekilde konusabilir sorun yaratmam

Nasilsin napiyosun seni merak ettim tarziysa konusamaz, yani konusabilir ama o saatten sonra ben olmam
Ama konusmanin bir sebebi varsa ne bileyim cocuk olur birbirlerinde kalmis esya olur ogrenmesi gereken bi sey olur vs vs o sekilde konusabilir sorun yaratmam

Aranıp son kez vedalaşılmış. Haklar helal edilmiş..
daha saçma bir şey olabilir mi?

Ortada çocuk yoksa konuşamaz ama çocuk varsa konuşur ve gerektiğinde birlikte vakit bile geçirebilir.Birlikte vakitten kasıt; çocuğun okul gösterisi,mezuniyet,evlilik,hastalık gibi...

Oyle desenize ya :))
Hic sikmayin caninizi ben esiniz aradi sandim
Esinizin yapabilecegi bi sey yok ki aramis acmis sonucta siz olsaniz siz de acardiniz
onemli olan esinizin tepkisi, kadinin arayip aramamasi onun elinde degil ki

evet ama bunu benden sakladı ve tüm konuşmalar silinmiş :) ben başka birinden duydum boşboğazlık edip anlatmış.. demekki zoruna gitmiş birşeyler.. önemsemese neden silsin yada anlatma gereği duysun ki..

Vallahi son hellagini benden istiyo olur herifcioglu agzina kürekle girişirim bi daha konuşamaz hale itina ile getiririm :KK53:
Arada çocuk yok boşanmış bitmiş neyin konuşması helalligi bilmiyorum çok saçma
Gelip kendi söylese bir nevi.. fakat başkalarına anlatmış.. bana hiçbir şey söylemedi.. masum mu sizce bu

Gelip kendi söylese bir nevi.. fakat başkalarına anlatmış.. bana hiçbir şey söylemedi.. masum mu sizce bu
Yok tabi ki değil hani burdan sizi doldurmuş gibi olmayalim da benim hazmedeceğim birşey değil bu durum gelio size anlatsa böyle böyle oldu diye bir nebze anlarim.ama hele başkasından duymak .
Bence kesinlikle takip edin eşinizin hareketlerini bir insan boşanır sonra neden çocuk falan da yokken görüşür takipte kalin derim.

E kadin esinizi aramis canim bosverin. Size soylememesini bi yerde anliyorum ben ya. Kafaniza takin, aranizda sorun olsun istememistir. Ama bundan sonrasi icin mutlaka sozunu alin, eger tekrar ararsa falan mutlaka size soylesin.

Adam evlenmis kadinin simdi mi aklina gelmis helallik. Bence dikkatli olun kadin bosandigi icin pisman olmus olabilir ve esinizi yokluyor olabilir.

Çok insani bir şey değil mi bu? Çok kötü şartlar altında ayrılsa bile iki insan, karşılıklı verilmiş yıllar var, emek var. Hellallik istemek , sayfayı güzel kapatmak , yaşanmışlıklara saygı duymak olgun iki ruhun göstereceği en güzel davranış. Altında kötü bir niyet taşımayan bir olay sizden saklanıyorsa kötü bir tepki verebileceğinizden duyulan korkudandır.

Cocuk yoksa tabiki konusamaz. Cok halinin hatrının meraklisiysa bosanmasaydi kadindan.

evet ama bunu benden sakladı ve tüm konuşmalar silinmiş :) ben başka birinden duydum boşboğazlık edip anlatmış.. demekki zoruna gitmiş birşeyler.. önemsemese neden silsin yada anlatma gereği duysun ki..
Bilmiyorum ya cok sınırda bir konu
Anlatmamasini illa kotuye yoramayiz kendimden biliyorum eski sevgilim arada bi arar yoklar, erkek arkadasimin yaninda gerceklesenleri saklamiyorum ama eger sahit olmadiysa sakliyorum mesajlari arama kayitlarini siliyorum cunku huzursuzluk istemiyorum
Bosu bosuna keyfi kaciyor sinirleniyor ne gerek var diyorum eski sevgilimi asla onemsemiyorum ki keyfimizi kacirmaya degmez diyip soylemiyorum
O da birinden duysa belki aklina kotu seyler gelir ama ben durumun ne oldugunu biliyorum
Belki esiniz de benim gibi dusunmustur

Back
X