Eşiniz Eski Eşiyle(olduğunu var sayalım) Konuşabilir Mi

Arada cocuk yoksa ve konustuklari cocukla ilgili birsey degilse konuşmamali, habersiz konuşuyorsa o da sıkıntı...
Boşanmiş adamla evlenmezdim net.

Eski sevgilisiyle bile gorusmemeli degil ki evli olacak...👍👍👍
+10000
Bir de Allasen bisey soracagim. Catladim artik. Sen Rivasin demi ya :KK70: O ol yani lutfen. Cok benziyor yorum tarziniz falan. Bayadir forumda hic karsima da cikmadi da Riva. Aklima gelip duruyor kac zamandir. Sen o musun? 🤗

Kendi ağzından duymak isterim benden gizler ve başkasından duyarsam bu hoşuma gitmez. Konuşabilir mi? Bu konuda pek çok kişiden daha liberal düşünüyor olabilirim ama çocuk varsa çocukla ilgili konularda mecburen konuşacak bunu kabul etmek lazım. Çocuk yoksa konuşabilir ama önemli bir şey olmadıkça gereksizdir. Duruma, konuşma nedeni ve sıklığına göre değişir tepki ve düşüncelerim. Ama (tabi ki eski eşiyle bir ilişkisi yoksa) olayı evliliğime tehdit olarak algılamam ve düşünmem çünkü adı üstünde o artık eski eştir. Onunla birlikte olmak isteseydi zaten onunla olurdu. Birlikte olma şansı varmış o şans kullanılmış ve artık kalmamıştır. Yaşanabilecek ne varsa zaten yaşanmış ve bitmiştir. Böyle bakarım olaya.

Adam evlenmis kadinin simdi mi aklina gelmis helallik. Bence dikkatli olun kadin bosandigi icin pisman olmus olabilir ve esinizi yokluyor olabilir.
Belki de kadın bu boşanma olayını yeni atlatıyor (ne kadar oldu bilmiyorum), belki hayatına yeni biri girdi. Kendince geçmişi gömüp önüne temiz bir sayfa açmak istiyordur.

Konuşamaz fakat çocuk varsa iş değişir canım. Onlar ölene kadar anne ve baba:kahve:

Çocuk yoksa konuşamaz ne münasebet ayy dilini kopartırım olay çıkartırım:sinirli:

Duzenli olan bir eylem degilse konusabilir. Belki bir sekilde denk gelmislerdir,belki bir sey sorulmasi gerekiyordur gecmise ait,ortak tanidiklara ait. Bilemedim. Kalkip da haftadan haftaya aramiyor sormuyorsa sorun etmem,kiminle isterse konussun

Olacak şey var olmayacak şey var. Karşılaşırlar selam verirler belki de niye ararlar ki? Şimdi ben eski sevgilimi arasam ne konuşacağım? Nasılsın desemmmm, bana ne? Nasılsın deseeee, Sana ne yani, değil mi?

Aranıp son kez vedalaşılmış. Haklar helal edilmiş..
daha saçma bir şey olabilir mi?
Boşanmış üstüne yeni evlilik yapmış ne hakkı? Aldatma mı vardı? Evlenmeden önce hakları helal etselerdi. Boşandıktan kaç yıl sonra bu konuşma?

Back
X