- 25 Haziran 2016
- 7.576
- 13.540
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arada cocuk yoksa ne diye konusulur ki.gerci her bosanmada kotu olacak degil ya belki normal sekilde ayrildilar.dusunuyorum esimle guzel ayrilsak arada hatrini sorardim heralde ya.sonucta kac yil beraber kalmisiz merak ederdim halini.not:sabah sabah sevgi pitircigiyim![]()
ben esim uzerinden dusununce guzel sekilde ayrilirsak ararim dedim.niye herkes kotu mu ayrilacak belki medeni sekilde ayrilmislardir.normal niye boşanasın ki bacım allah aşkına ,
allah kimsenın başına vermesin tabi ama sıkıntılı bir durum
Ya senin gibi normal insanları görünce çok mutlu oluyorum :)İnsanlar bir evlilik/ilişki yürütememiş olsalar bile dost/arkadaş olabilirler bence. Kavga dövüş olmadan medeni bir şekilde ortak kararla ayrılmışlarsa görüşebilirler. Ancak saklaması sıkıntı. Takılacağım tek nokta bu olur.
cocuk olmadigi surece konusamaz ama beljide hal hatr icindir sonucta gecmisleri varEvet sorum bu..
Size göre eşiniz/sevgiliniz, eski eşiyle(olduğunu varsayalım) telefonda konuşabilir mi? Hal hatır sormak için bile olsa, bir kerelik dahi olmuş olsa, Allah korusun ölüm vs bir şey dışında telefonda konuşabilir mi?
Bu konuda ne tepki verirdiniz?
Üstelik bunu kendi ağzından değil başkasından duyduysanız?
Sadece merak ediyorum..
Ek bilgi: Çocuk yok arkadaşlar
Ya senin gibi normal insanları görünce çok mutlu oluyorum :)
Cocuk yoksa eski es ile ayni camiada, birlikte calisma durumu da yoksa en hafif tabirle gereksiz bir durum.Evet sorum bu..
Size göre eşiniz/sevgiliniz, eski eşiyle(olduğunu varsayalım) telefonda konuşabilir mi? Hal hatır sormak için bile olsa, bir kerelik dahi olmuş olsa, Allah korusun ölüm vs bir şey dışında telefonda konuşabilir mi?
Sadece merak ediyorum..
Evet sorum bu..
Sadece merak ediyorum..
Bence de öyle sevgilim ya da eşim benim tapulu malım değil ki hem zaten zorla yaptırılan birşeyin ne kıymeti var yapacak olan adam her türlü yapar engellediklerini sanıyorlar ya bide :)Düşünme şeklim farklı sadece. Herkes kendini ikinci eşin yerine koydu, ben tam tersini yaptım. Eşim 13-14 senedir hayatımda. Önce arkadaşım oldu, sonra sevgilim en son eşim, hayat arkadaşım. Hayatımın neredeyse yarısı onunla geçti. Eş olarak sevmenin yanında dost olarak da yanımda olmasına ihtiyacım var. Ama bu bizim evliliğimiz sonsuza dek sürecek anlamına gelmiyor. Günün birinde bu evliliği sürdürmek istemeyebiliriz. Ve kötü ayrılmadıysak neden görüşmeyelim. Ben yine kendimle ilgili bir karar alırken onun fikrini almak, tecrübesinden faydalanmak isterim mesela en azından. Buna ne benim hayatıma giren bir insan müdahale edebilir, ne onun hayatına giren insan.
Birinci eşin yerine koyunca kendini öyle geliyor yani anlıyorum. Ben şimdi düşünüyorum da kocamla Allah göstermesin boşandık bir sebeple, ikimiz de bunu istedik kabullendik diyelim ama hayatımın sonuna kadar onunla hiç konuşamayacağım, bu çok acı, düşünsenize dünyadaki herkesle konuşabilirsin bakkalıydı çakkalıydı, kırk kat ele bir günaydın nasılsın diyebiliyorsun, ama dünyada bir tek eski eşinle konuşman yasakDüşünme şeklim farklı sadece. Herkes kendini ikinci eşin yerine koydu, ben tam tersini yaptım. Eşim 13-14 senedir hayatımda. Önce arkadaşım oldu, sonra sevgilim en son eşim, hayat arkadaşım. Hayatımın neredeyse yarısı onunla geçti. Eş olarak sevmenin yanında dost olarak da yanımda olmasına ihtiyacım var. Ama bu bizim evliliğimiz sonsuza dek sürecek anlamına gelmiyor. Günün birinde bu evliliği sürdürmek istemeyebiliriz. Ve kötü ayrılmadıysak neden görüşmeyelim. Ben yine kendimle ilgili bir karar alırken onun fikrini almak, tecrübesinden faydalanmak isterim mesela en azından. Buna ne benim hayatıma giren bir insan müdahale edebilir, ne onun hayatına giren insan.
Hayır konuşamaz. Yanlış anlardım.Evet sorum bu..
Sadece merak ediyorum..