- Konu Sahibi happypisces
-
İşimi ayarlayıp geldim onun memleketine,hala arada lafını yapar işin olmasaydı gelmezdin diye,halbuki aşıktım ama işler yolunda gitmezse diye riske atmadım kendimi,işim olmasa o gelecekti benim bulunduğum şehire.Evlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Giderdim. Hayatta her zaman her seye yeniden baslamak mümkün. Yine cok seveceginiz bir iş yeriniz olabilir. Gittiginiz şehri de sevebilirsiniz. Benim sevdigim adam buna deger.. Ama sizin eşiniz buna deger mi bu sorunun cevabi sizde..Evlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Yani ucu açık bir soru olmuş aslında. Eşimle başka şehre neden gitmem gerekiyor peki? Sebep ne ona göre cevaplayabilirimEvlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Gitmem. En çok değer dediğin, uğruna her şey yapılır, çok fedakar, beni çok seviyor, kalbi güzel dediğin bile bayramda erkek! Oluyor. Kılımı kıpırdatmazdım.Evlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Gittim bin pişman oldumEvlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Evlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Evlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?