- Konu Sahibi happypisces
-
O kadar güzel bir mesaj ki ben de aynısını yazardım cevap olarak. Yukarda konu açtım yeni okursanız ders alırsınız belki fedakarlık yapmayın yaptıkça tepenize binerler.Ben gittim.
Istemeye istemeye tabi..
Başka seçeneğim yoktu.
Ya bosanacaktim ya gidecektim..
Bir daha da o güzel iş ortamını gittiğim hiç bir yerde bulamadım. .
Bir yaştan sonra güzel dostluklar kurmak çok zor.
Ailenin zor gününde mutlu her gününde yanında olamamak, arkadaşlarının hamilelik süreçlerini görmeden kucağında bebekle bulmak..
Hangi birini anlatsam bilmem..
Hevesle aldığım fincanlarımı en sevdiklerime kullanamıyorum neye yarar?
Şimdiki aklım olsa memleketimden asla vazgeçmeyecek birini seçerdim.
Ben sizle konu sahibini karıştırdım galiba...Bende herseye ağlıyorum... iki ay sonra eşim denize gidicek 5 ay süresince eve ayda birkaç kez gelicek.. nişsnlıyken bende bazı şeylere alışırım yaparım diye düşünmüştüm şimdi hayat çok boş geliyor özelliklede iş yerini hiç sevmiyorum buradaki işimi iş yerine gitmek istemiyorum.. zaman geçmiyor.. eşimin ailesiyle de pek samimi değilim zaten ilçedeler burda kendimi ifade edebileceğim oyalayabileceğim hiç bişey yok.. tek ümidim belki bir gün geri dönerim... dediğiniz gibi hayat zaten zor üzerine sıkıntı yüklüyorum... psikolojik tedavide göremiyorum düşük gebekik derken 1 yıldır... sizide sıkmim işte böyle arada arafta kaldım... güzel dilekleriniz için teşekkür ederim umarım sağlıkla dünyaya gelir bu kez Bebeğim... onun içinde üzgünüm.... hersey için üzgünüm...
Bunları denemeye devam edeceğim sağolun haklısınız umarım herşey zamanla daha kolay hale gelir bu şekilde yaşayan herkes için bunu tüm kalbimle diliyorum... Allah a emanet olun...Ben sizle konu sahibini karıştırdım galiba...
Evliliğe alışma süreci zaten zor bide gurbetteyken işler iyice sarpa sarıyor. Bende zor süreçler geçiriyorum. Eşim polis. Bi boş gebelik geçirdim kürtaj oldum. Görevinden dolayı genelde yalnız kalıyorum. Ama içinde bulundugum bu duruma alıştım. Yani pozitifleştirmeye çalışıyorum. Eşimi seviyorum. Gerçekten onla şehir şehir gezerim. Oda benim kadar fedakar çünkü. Sevdiginiz nerdeyse yuvanız nerdeyse memleketiniz orası gibi düşünmeye çalışın. Tamam memleketlerde olsaydık daha mutlu olurduk belki ama bu defada başka sorunlar çıkardı eminim.
Evimi seviyorum. Eşimi beklemeyi seviyorum. İzin günlerinde beni mutlu etmek için uğraşmasını seviyorum. Koca şehirde ondan başka kimsem yok ama o gerçekten savaşıyor benim için.
Olumlu düşünmeye çalışın sizde. Sanki balayındaymış gibi düşünün. Hayatınıza renk katın. Ne bileyim bütün bu zorluklarla iki kişi yüzleşmek çok güzel. Yani evlilik gerçekten güzel. Acınızı mutlulugunuzu bölüştügünüz birinin olması çok güzel.
Komşular çok iyi olsaydı yada akrabalarım yanımda olsaydı da, eşimle huzursuz olsaydım herşey daha zor olabilirdi. O yüzden kendizi bırakmayın psikolojik olarak. Bardağa dolu tarafından bakın.
Ünv okuyan herkes çalışmak zorunda değildir. Üniversite okumak insana sadece maddi imkan tanımaz ki.6 yil tayin hakki taninmadi es durumu yok.esimi birakip gidemedom kpssye bile girmedim ozellikle insanlarin neden diye tepkilerine ise ciddi anlamda sinir oluyorum.esimin durumu iyi ben ozelde de is bulabilirim kime ne ? Sananeeee diyesom geliyor bazen.neden diyorlar tercih meselesi diyorum neden ama bence atan diyorlar :)))) icinizden nasil geliyorsa oyle davranin.karsinizdaki insanla alakali biraz
Evlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Zaten esimle cokk zor sartlar altinda evlendik ömrümün en guzel zamanlaro daha cocuk yapicam :) sirf uc kurus daha fazla almak adina insanlar eslerini birakabiliyorsa o da onlarin bakis acisi diyip geciyorum.bana aldgim asgari yetiyor mutluyum. 6 yilimi heba edemedim. O yuzden konu sahibide icinden geldigi gibi davranir umarim.verdigi karrlar mutlu etsin insallahÜnv okuyan herkes çalışmak zorunda değildir. Üniversite okumak insana sadece maddi imkan tanımaz ki.
Bakış açınız değişir. Her şeye farklı açılardan yaklaşabilme yeteneğiniz olur. Kendi ayaklarınız üstünde durmayı öğrenirsiniz. Allah göstermesin eşiniz çalışamayacak durumda olsa kimseye muhtaç olmadan çalışıp yuvanızı ayakta tutarsınız.
Ben aldığım eğitimi sırtımı yasladıgım bi duvar olarak görüyorum. Başımıza ne geleceğini asla bilemeyiz. Kimse bilemez. Liseden sonra evlenen bi arkadaşımın eşi kaza sonucu kollarını kaybetti. Kızın ailesi bakıyor onlara şuan ve iki çocukları var allah yardım etsin. Rabbim yaşatmasın ama aynı durumda çalışma deneyimi olan veya üniversite okumuş biri olsaydı daha dik durabilirdi....
Yani ben neden atanmıyorsun neden çalışmıyorsun diyenlere ben bu amaçla okumadım diyorum...
Okumamış olsaydım da kendimi geliştirmeye çalışırdım ki para için değil. İyi bi anne olabilmek için.
Ben böyle düşündüğümü söyleyince yobazsın diyo insanlar.Zaten esimle cokk zor sartlar altinda evlendik ömrümün en guzel zamanlaro daha cocuk yapicam :) sirf uc kurus daha fazla almak adina insanlar eslerini birakabiliyorsa o da onlarin bakis acisi diyip geciyorum.bana aldgim asgari yetiyor mutluyum. 6 yilimi heba edemedim. O yuzden konu sahibide icinden geldigi gibi davranir umarim.verdigi karrlar mutlu etsin insallah
Ya bak yine sinirleniyorum :))) varsin yobazsin kime ne yahu? Ben artik insanlarin mutsuzluklarindan dolayi mutlu birilerini gormeye tahamul edemediklerini dusunuyorum..birakamayacak kadar sevmek yobazliksa evet yobazca seviyorum de sen de :)))) cok sukur de :) ucretli ogrwtmenlik yaparken boyle usteledi hocanin biri benm tercihim ben boyle istiyorum atanmama gerek yok dedom bu kez de kendini begenmis ya da istemem yan cebime koycu oluyorsunuz :) amann sanki atandida istemiomus falan bakislari :))))Ben böyle düşündüğümü söyleyince yobazsın diyo insanlar.
Aynen. En güzel günlerimi eşimi görmeden geçirmek istemiyorum. Evladımız olursa maddi imkanlardan önce annesine ihtiyaö duyacak. Haklısınız
Bazı değerleri anlayamaz herkes. Evet çalışmak güzel olurdu... ama yine de yuvamın bu düzeni bizi daha mutlu ediyor.Ya bak yine sinirleniyorum :))) varsin yobazsin kime ne yahu? Ben artik insanlarin mutsuzluklarindan dolayi mutlu birilerini gormeye tahamul edemediklerini dusunuyorum..birakamayacak kadar sevmek yobazliksa evet yobazca seviyorum de sen de :)))) cok sukur de :) ucretli ogrwtmenlik yaparken boyle usteledi hocanin biri benm tercihim ben boyle istiyorum atanmama gerek yok dedom bu kez de kendini begenmis ya da istemem yan cebime koycu oluyorsunuz :) amann sanki atandida istemiomus falan bakislari :))))
Bazı değerleri anlayamaz herkes. Evet çalışmak güzel olurdu... ama yine de yuvamın bu düzeni bizi daha mutlu ediyor.
Ben eşimle çocuklarımla ilgilenmeyi kendimi tamamen ihmal etmek gibi görmek istemiyorum... paylaşmak güzel şey
Hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?