- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi happypisces
-
Sevgilimle 7 yıldır birlikteyiz ve artık düzen kurmak istiyoruz o doğuda bir ile gitmek istedi bende ona orda yaşıyamam gidersem de mutlu olamam dedim ve kendi memleketimde yaşamak istediğimi söyledim herşeye rağmen gidersende kesinlikle seninle gelmem dedim bir daha bu konu hiç açılmadı ve isteklerimi kabul etti sakince ve net şekilde söyleyinEvlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Evlilik kararı aldıysanız buna değecek biridir. O yüzden ben hiç düşünmeden giderdim.Evlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Ben şahsen hiç bi erkek için işimi feda edip onun yanına gitmem buna eşimde dahil.Erkeklere güven olmaz belki çok iyi bi insan olabilir ama öyle bi noktaya gelinir ki senin işsizliğin eşine bağımlılığın onun işine gelebilir.Eyer gelebiliyosa o sizin yanınıza gelsin.Bayanların iyi bi işte çalışması,mutlu ve rahat bi iş ortamında çalışması bence daha önemliEvlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?