Eşiniz için bu fedakarlığı yaparmisiniz

Evlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Tayin isteyebileceğim bi yerse giderim

Ben eşim için başka bir şehire geldim.. Onun çalıştığı yere gelince evlendik.. Tabi sonrasında o tayin oldu ben kaldım.. Eş durumu da yok.. 6 saatlik mesafe var.. Doğurdum doğuracağım ama eşim yok aylardır..
Evlilik bir olmak demek.. Uzakta zor.. Yanına gitmeyecekseniz ya da o gelmeyecekse evlenmeyin yani..

Evlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Farklı parametreleri değerlendirmek lazım. Kim daha fazla para kazanıyor? Kimin kariyeri daha üstte? Hanginiz diğerinin şehrinde daha rahat iş bulursunuz? Bu sorularla kendinize yol gösterebilirsiniz.

bu karşında ki insana ve durumunuza bağlı, mesela ben yaptım ve çok pişmanım. eşim bana yeter derdim hayır efendim bir eşten anne - baba - kardeş olmuyormuş. üstelik sevgilinizin memleketiyse yani onun işi için değilde ailesi içinse asla yapma derim. kendisi neyden fedakarlık etmiş olacak bi düşünün ? ailesi yanında sevdiği yanında işi tıkırında daha ne ? sizin boşluğunuzu hiç bir zaman anlamayacak bir adamsa, size yetemeyecekse yol yakınken hemen dönün.

ben eşim için işimi bıraktım ve şehir değiştirdim şahsen o nereye ben oraya..gitmemeyi düşünüyorsan zaten yeterli güven ve sevgi bağı oluşmamıştır. Bence evliliği tekrar düşünün.

Evleniyorsam yani evlenecek kadar güveniyorsam ve gitmemiz gerekiyorsa giderdim niye gitmeyim ki..Ben uyumlu biriyimdir şartlar ne olursa olsun ayak uydurabilirim bu nedenle benim düşünecegim tek şey karsımdaki kişinin bunu neden istediğidir.Nedeni kafama yatarsa dünyanın öbür ucuna bile giderim eşim olacak kisiyle.Siz detay vermemişsiniz neden gideceginiz konusunda bana kalirsa nedenlerine bakmanız lazım.

Ben yaptım... emin ol çok zor.. o kadar zor günler geçirdimki hayatımda daha berbat durumlarda olmuştu ancak hiç bu kadar yıpranmadım üzülmedim bazı şeylere güçlüydüm... çok iyi düşünmek gerek. Bazı şeylerin geri dönüşü çok zor.. Allah kimseyi verdiği karardan dolayı pişman etmesin.

Evliyim, 3 cocugum var ama eşim için şehir degistirmem, hele işimi hic birakmam.
Eşimi çok seviyorum bu arada, onsuz 2 gün kabus gibi gelir bana

Tabii ki giderim evlenecek duruma geldiysem bunu da yapmam lazım ki ben yaptım başka şehire geldim ne akraba ne tanıdık vardı ama eşimin işi burada üniversitede hoca kariyeri buradaydı.Muhtemelen sizin sevgilinizin de öyle ve erkeğin işinin çevresinin olması daha önemli. Orada da çevre edinirsiniz ben burada işimi çevremi gayet oturttum

Yasadiklarimdan tecrube ederek ne kadr guvenirsem guveneyim sevsemde once işimi garantiye alırım sonra tabikide Boyle bir fedakarlik yaparim giderim onla

Zaten evlendikten sonra kadın olarak birçok fedakarlık yapmak durumunda kalıyoruz eş, çocuk,ev işleri kv, kp ve bir sürü daha sıkıntı stres hepsi kadına yükleniyor.... Bırakın tek birşeyi de erkekler yapsın. Ben gitmedim eşim geldi benim yanima. 7 senelik evliyiz. Ha kolay değil tabii ki zaman zaman bu konu yüzünden çok ayrılma noktasına geldik ama herkesin bir kırmızı çizgisi vardır benimki de bu.

Eşimi çok seviyorum ama onun memleketinde yaşayamam küçük bir yer gelişmemiş eşimin bütün akrabaları orda ve ister istemez gelin olunca her ne kadar çalışıp kendi ayakların üstünde dursan da senden bir beklenti oluyor. Ben yapamam bunları ve o zaman şimdikinden daha çok sorun yasariz. Aslında eşim anlasa böyle çok iyiyiz ailesiyle arada bir görüşünce klasik kv gelin sorunları yaşamıyoruz birbirimize karışmıyoruz mesafeli ve saygiliyiz.

Bence çok büyük bir karar bu. Kendini en iyi sen bilirsin orda tek başına yeni bir hayata başlayabileceğini ve mutlu olacağını düşünüyorsan git. Ama en ufak bir şüphen varsa bu riske girmeye değmez.

Eğer evde otura caksam işim ve kayerim olmayacaksa gitmem

Giderdim, gittim de zaten :) hic pisman degilim. İşimi duzenimi, arkadaş cevremi, ailemi bıraktim ve yeni bir düzen kurdum. Artik bizde bir aileyiz ikinci cocugumuz yakinda dogacak. Evet pismanda olabilirdim hayal ettigim, bekledigim gibi seyler yasamayabilirdim ama denemeden bilemezdim.

Back
X