Eşiniz için bu fedakarlığı yaparmisiniz

bende gittim hemde eşimin işiyle alakası yok , alışamadım 2 sene , çok mutsuz oldum. Geri taşındım.
İns . Sende istediğin yere geri dönersin , çok iyi anlıyorum seni.
Herkes boyle değil tabi alışanda oluyor

ben orda çok yalnız kalmış hissediyorum umarım bende bir gün... sağolun... peki eşinizde geldimi o sorun ediyormu...

Işlerimi aynı şartlarda ayarlayabilirsem giderdim de neden gitmem gerektiğine de bağlı. O da gelebilir.

ben orda çok yalnız kalmış hissediyorum umarım bende bir gün... sağolun... peki eşinizde geldimi o sorun ediyormu...
Esimde mutlu değildi ikimizin de çevresine uzak yere taşınmıştır. O da tekrar taşındığımiza mutlu oldu.
Bence imkan varsa , mutlu olduğun yere gitmek için cabalamalisin.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için bilmukabele.

Evet. Oradada iş bulurum olmadı bana bakar. Önemli olan herşeyi konuşup anlaşmak.

Ben dedigini yaptim cok sukur bir sorun yasamadim..Isim burda da yolunda ama benim isim buna uygundu...meslegin ve is alanin onemli..
Ayrica esimin kucuk bir evi vardi kira vermek istemedik geldim..Benim icin artilari coktu oturup yazabilirsin bir kagida hatta..

Eski aklım olsa gitmezdim . Şimdi ki aklım la evet giderim ama iki tarafın ailesi orda değilse:)))
Bazen tedbili mekanda huzur vardır:)

Ben gittim.
Istemeye istemeye tabi..
Başka seçeneğim yoktu.
Ya bosanacaktim ya gidecektim..

Bir daha da o güzel iş ortamını gittiğim hiç bir yerde bulamadım. .

Bir yaştan sonra güzel dostluklar kurmak çok zor.
Ailenin zor gününde mutlu her gününde yanında olamamak, arkadaşlarının hamilelik süreçlerini görmeden kucağında bebekle bulmak..
Hangi birini anlatsam bilmem..

Hevesle aldığım fincanlarımı en sevdiklerime kullanamıyorum neye yarar?

Şimdiki aklım olsa memleketimden asla vazgeçmeyecek birini seçerdim.

Son düzenleme:
"O şehre gitmemiz lazım" cümlesinin icindeki lazımın benim icin de ne derece gecerli bir sebep barindirdigina gore değişir.

Adama güveniyorsam giderim. İşin bir garantisi yok. Tek bir olay olur herşey bozulur. Anahtar kelimeler güven ve inanmak..

11 yıllık evlilik ve 42 yaştan sesleniyorum: Benim de çıkarlarıma uyarsa başka şehre giderim, sırf eşim için gitmem!

Ben sizin nişanlı oldugunuzu düşünerek o kadar açık ve acımasızca yazdım aslında. Eger evliyseniz ve birde gebeyseniz bazı şeylere uyum sağlamakta fayda var. Evet çok zor gurbet. Ama eşime yuvama sarılmak zorundayım. Zamanla çocuklarımız oldukca bu sıkıntılar hafifleyecektir inşallah.
Pek çözüm üretilemeyen bi durum. Yani nişandan önce bunları idrak edebilseydim belki aşk değilde mantık evliliği yapardım...
Bahar temizliği yapıyorum ve yaparken ne diye ağlıyorum biliyomusun. Bütün eşyalarım güzel çok şükür ama bi candostumla beş çayı içemiyorum yada bi yorgunluk kahvesi içemiyorum. Ne bileyim yeğenlerim eşyalarımı kırıp dökseydi keşke diyorum... kendi sarayımda tek başıma prensesim. Bu durum çok zor. Hele ki kalabalık aile de büyümüş biriysen daha da zor...
İnşallah gebeliğiniz sağlıklı ilerler evladınıza sarılın. Ve kendi dünyanızı güzelleştirin.

Bazen evlilik fedakarkık gerektirir..sizin durumunuzdayken eşimin dogdugu buyudugu ve memur oldugu sehre yerlestim.4 sene orda yasadik.sonra ben atandim dogunun uvra bi ilcesine..bu defa eşim 34 yıllık cevresini isini herseyini birakip benim atandigim sehre geldi..6 sene burda yasayacagiz.
Gercek bir bag varsa aranizda hersy mümkün olmalı

Bende herseye ağlıyorum... iki ay sonra eşim denize gidicek 5 ay süresince eve ayda birkaç kez gelicek.. nişsnlıyken bende bazı şeylere alışırım yaparım diye düşünmüştüm şimdi hayat çok boş geliyor özelliklede iş yerini hiç sevmiyorum buradaki işimi iş yerine gitmek istemiyorum.. zaman geçmiyor.. eşimin ailesiyle de pek samimi değilim zaten ilçedeler burda kendimi ifade edebileceğim oyalayabileceğim hiç bişey yok.. tek ümidim belki bir gün geri dönerim... dediğiniz gibi hayat zaten zor üzerine sıkıntı yüklüyorum... psikolojik tedavide göremiyorum düşük gebekik derken 1 yıldır... sizide sıkmim işte böyle arada arafta kaldım... güzel dilekleriniz için teşekkür ederim umarım sağlıkla dünyaya gelir bu kez Bebeğim... onun içinde üzgünüm.... hersey için üzgünüm...

Evlendiğim insana güveniyorsam giderdim ben.
Hayatı keyifli hale getirmek biraz da kendi elimizde diye düşünüyorum.Çok aileci olmadığım için benim gözüm korkmazdı.

şu anki kafamla hayır gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…