- 12 Nisan 2012
- 4.951
- 7.428
- 358
- Konu Sahibi happypisces
-
bende gittim hemde eşimin işiyle alakası yok , alışamadım 2 sene , çok mutsuz oldum. Geri taşındım.Ağlayarak okudum ben bunların hepsini yaşıyorum ve herşeyden nefret ediyorum çözemiyorum çok pişmanım geri dönüşüm mümkün ama zor yeniden tayin istemem gerekicek nasıl olcak bilmiyorum yeniden ev tutmak zaten eşimde bazen ordada mutsuz olursak ben böyle olmam orda bazı şeylerde farklı tepkiler veririm falan diye tehdit ediyor. şuan kendi memleketimdeyim yarın dönücem nefret ediyorum raporluyum hamilelik nedeniyle biticek ve işe başlıcam iki yıl oldu hiç birşeye hiç kimseye alışamadım ve kültür farkı büyük üstelik benim eşimin işi nedeniyle bi kaç ay gelmediği oluyor kendimi hiç affetmicem hepsi benim hatam hamilelikte berbat geçiyor bu ikinci ilki düşük zaten bakalım bu kez nolucak bu stresle sinirle mutsuzlukla... daha güzel ifade edilemezdi yazdıklarınız için teşekkür ederim...
ben orda çok yalnız kalmış hissediyorum umarım bende bir gün... sağolun... peki eşinizde geldimi o sorun ediyormu...bende gittim hemde eşimin işiyle alakası yok , alışamadım 2 sene , çok mutsuz oldum. Geri taşındım.
İns . Sende istediğin yere geri dönersin , çok iyi anlıyorum seni.
Herkes boyle değil tabi alışanda oluyor
Esimde mutlu değildi ikimizin de çevresine uzak yere taşınmıştır. O da tekrar taşındığımiza mutlu oldu.ben orda çok yalnız kalmış hissediyorum umarım bende bir gün... sağolun... peki eşinizde geldimi o sorun ediyormu...
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için bilmukabele.Allah herkesin yardımcısı olsun özelliklede sizin umarım güvenli sevebileceğiniz biryere çıkar ve sonrasında yine memleketinize yakın bir yere dönersiniz sadece iyi dileklerde bulunabilirim... elden bir şey gelmiyor insanın ne kendisi için ne de bir başkası için..
Evet. Oradada iş bulurum olmadı bana bakar. Önemli olan herşeyi konuşup anlaşmak.Evlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Eşim tayin istedi birlikte döndük. Hiç sorun çıkarmadı şuan iyiyim böylesi daha iyi olduTekmi döndünüz... psikolojiniz düzeldimi eskisi gibi olabildinizmi.. eşiniz sorun çıkarıyormu bu nedenlerle..
Ben dedigini yaptim cok sukur bir sorun yasamadim..Isim burda da yolunda ama benim isim buna uygundu...meslegin ve is alanin onemli..Evlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Eski aklım olsa gitmezdim . Şimdi ki aklım la evet giderim ama iki tarafın ailesi orda değilse:)))Evlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Evlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Ben sizin nişanlı oldugunuzu düşünerek o kadar açık ve acımasızca yazdım aslında. Eger evliyseniz ve birde gebeyseniz bazı şeylere uyum sağlamakta fayda var. Evet çok zor gurbet. Ama eşime yuvama sarılmak zorundayım. Zamanla çocuklarımız oldukca bu sıkıntılar hafifleyecektir inşallah.Ağlayarak okudum ben bunların hepsini yaşıyorum ve herşeyden nefret ediyorum çözemiyorum çok pişmanım geri dönüşüm mümkün ama zor yeniden tayin istemem gerekicek nasıl olcak bilmiyorum yeniden ev tutmak zaten eşimde bazen ordada mutsuz olursak ben böyle olmam orda bazı şeylerde farklı tepkiler veririm falan diye tehdit ediyor. şuan kendi memleketimdeyim yarın dönücem nefret ediyorum raporluyum hamilelik nedeniyle biticek ve işe başlıcam iki yıl oldu hiç birşeye hiç kimseye alışamadım ve kültür farkı büyük üstelik benim eşimin işi nedeniyle bi kaç ay gelmediği oluyor kendimi hiç affetmicem hepsi benim hatam hamilelikte berbat geçiyor bu ikinci ilki düşük zaten bakalım bu kez nolucak bu stresle sinirle mutsuzlukla... daha güzel ifade edilemezdi yazdıklarınız için teşekkür ederim...
Bazen evlilik fedakarkık gerektirir..sizin durumunuzdayken eşimin dogdugu buyudugu ve memur oldugu sehre yerlestim.4 sene orda yasadik.sonra ben atandim dogunun uvra bi ilcesine..bu defa eşim 34 yıllık cevresini isini herseyini birakip benim atandigim sehre geldi..6 sene burda yasayacagiz.Evlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Bende herseye ağlıyorum... iki ay sonra eşim denize gidicek 5 ay süresince eve ayda birkaç kez gelicek.. nişsnlıyken bende bazı şeylere alışırım yaparım diye düşünmüştüm şimdi hayat çok boş geliyor özelliklede iş yerini hiç sevmiyorum buradaki işimi iş yerine gitmek istemiyorum.. zaman geçmiyor.. eşimin ailesiyle de pek samimi değilim zaten ilçedeler burda kendimi ifade edebileceğim oyalayabileceğim hiç bişey yok.. tek ümidim belki bir gün geri dönerim... dediğiniz gibi hayat zaten zor üzerine sıkıntı yüklüyorum... psikolojik tedavide göremiyorum düşük gebekik derken 1 yıldır... sizide sıkmim işte böyle arada arafta kaldım... güzel dilekleriniz için teşekkür ederim umarım sağlıkla dünyaya gelir bu kez Bebeğim... onun içinde üzgünüm.... hersey için üzgünüm...Ben sizin nişanlı oldugunuzu düşünerek o kadar açık ve acımasızca yazdım aslında. Eger evliyseniz ve birde gebeyseniz bazı şeylere uyum sağlamakta fayda var. Evet çok zor gurbet. Ama eşime yuvama sarılmak zorundayım. Zamanla çocuklarımız oldukca bu sıkıntılar hafifleyecektir inşallah.
Pek çözüm üretilemeyen bi durum. Yani nişandan önce bunları idrak edebilseydim belki aşk değilde mantık evliliği yapardım...
Bahar temizliği yapıyorum ve yaparken ne diye ağlıyorum biliyomusun. Bütün eşyalarım güzel çok şükür ama bi candostumla beş çayı içemiyorum yada bi yorgunluk kahvesi içemiyorum. Ne bileyim yeğenlerim eşyalarımı kırıp dökseydi keşke diyorum... kendi sarayımda tek başıma prensesim. Bu durum çok zor. Hele ki kalabalık aile de büyümüş biriysen daha da zor...
İnşallah gebeliğiniz sağlıklı ilerler evladınıza sarılın. Ve kendi dünyanızı güzelleştirin.
şu anki kafamla hayır gitmemEvlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?