eşiniz işe giderken siz istemeden eve para bırakırmı

haydeç

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2007
2.893
2
158
56
Sakarya
ben 20 yıldır öğretemedim eve para bırakılması gerektiğini kocişime her seferinde istemem gerekir saolsun oda öyle işte bakalım sizin eşleriniz bırakıyormu:uhm:

esimden hic para istemedim gerektiginde kartlari kullaniyorum ama kartlarda para azaldiginda esim bilir aksamdan disari cikip cikmayacagimi sorar cikacaksam mutlaka ayakkabi dolabinin aynasinin önüne birakip gider
seviyorum ben bu adami yaa:asigim:

çok nadırdır ben ıstemeden eve para bırakması ıllakı ben ıstıycem olmaz kı boyle canım bazende cuzdanımı onun gorecegı yere korum anlasın paramın bıttıgını dıye

Ben çalıştığım için bırakmaz ama sorar hergün olmasa bile sorar
öyleki çoğu zaman ben bile bırakabiliyorum parasının olmadığı zamanlarda
ama maaşını aldığı zaman afettmem fazlasıyla alırım :roflol:

HiÇ BÖYLE BİR DURUM OLMADI...
MAAŞINI ALDIĞI GİBİ BANA GETİRİR, İÇİNDEN SADECE HARÇLIĞINI ALIR.
ONA RAĞMEN PARAN VARMI DİYE SÜREKLİ SORAR.
EEE BENDE YOK DiYEMEM TABİ :roflol:

Bizim evde para konusu akşam olur.
Akşam gelir,sana bu kadar getirdim der,ben de salondaki aynanın önüne koyarım,çeneme sürerek, "Allah bereket versin" derim.:roflol:
Eğer aramız bozuksa akşam eve gelince bana hiç ses etmeden parayı yine aynı yere koyar ama paranın miktarı biraz daha artmış olur..jeyyar

benimki aylık masrafı peşin verir
biterse gene isterim tabi:1closedeyes:

ben çalıştığım için param oluyor zaten. çok nadir aklına gelirse sorar, genelde sormaz. param bitmişse ben isterim genelde. ama çalışmadığım zamanlar sorardı, yada biliyorsa olmadığını bırakırdı..

hamdolsunki çalısıyorum ve bana para bırakmaz aksine benim maasımı yemeye bayılır.kemdisininke kıyamaz.

hiç böyle bi durum olmadı.. çünkü eşim aylığını direk getirir. evin maliye bakanı benimde..
ama yinede her zaman sorar sağolsun paran varmı diye...

yok be nerde sormadan para vercek.
ama ne zaman dişari ciksam yanimda olur.
o yüzden cok da önemli değil.
birlikte hallediyos ihtiyaclarimizi.

ben çalışıyorum genelde para evde durur ikimizde ordan alırız ama yinede bana sorar sık sık paran var mı diye

benim 2 3 tane kartım var kullandım istedimi alırım ama ben istersem bırakır ihtiyaç listeme göre

Karti bende oldugu icin para isteme yada birakmasini beklemem
Acil durumlar icinde vitrinin icinde mutlaka para bulunur?

benım esımde belırlı yerımız vardır oraya koyar aylıgını ıhtıyac oldukca alırız her harcamalarımı bılır zaten.

maasini alir bana getirir zaten kredi karti da bende paralarda bende ama genede sorar para var mi diye
para
bende kocacimi cok sevirem yerum onu yerum

Bizlerde para birakma olayi yok öyle hicde olmadi benim hayatimdada olucagini sanmiyorum alisik olmadigim icin tahammül edebilcegimi sanmiyorum (bizim mutfak giderleri annemden sorulur) gerisi zaten herkesin karti kendinde ben genelde bankomat kullaniyorum para cekmeyi hep unuttugum icin ama arada bir bankaya ugradigimda dank ediyor ne cok harciyormusum bankomatla ödeyince insan farkedemiyor ne kadar ileri gittigini

ben 20 yıldır öğretemedim eve para bırakılması gerektiğini kocişime her seferinde istemem gerekir saolsun oda öyle işte bakalım sizin eşleriniz bırakıyormu:uhm:

aynen ablam yaaa bende söylemeden bırakmaz..Çok üzgünüm çoook acil bir durum olsa diyorum olmazki dükkandayım lazım olursa iste der:çok üzgünüm:
belkide iş yerine hergün uğradığım için olsa gerek dükkana gel al der...inan sevmiyorum bu huyunu klava:
değişmedi değişmeyecekde ablam bu eşimin huyu :çok üzgünüm: bak sen bile 20 yıldır hala değiştirememişsin...senağlamasenağlama...

evet canım benim 7 de neyse 70 dede öyle diyorlar benimki değişmez a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…