eşiniz işe giderken siz istemeden eve para bırakırmı

BOŞUNA DEMEMİŞLER CAN ÇIKARDA HUY ÇIKMAZ DİYEEEE...

hayatta bırak diye söylemeden bırakmaz benimkide klava:

bizde böle bişey yok herkes maaşını alır harçlıklar ayrılır ekstra cüzdan kenarındada para bulundurulur olağn dışı birşey için kimse kimseden para istemez bizde

param olsada olmasada her sabah kalktığımda masanın üstünde para bulurum:asigim:

ben zaten çalıstıgım için paran varmı diye sormaz benim koca.bide üstüne para veririm .:tomato:ne biçim evlilikse

valla bılmem ben bıldım bılelı hıç benı parasız bırakmamıştır ... unutursa bırakmayı alırım cebınden ama soylerım oda olmazsa kredı kartları ne gune duruyor canımmm .....aaaaaaaa :dance:

valla hem benim hem onun karti var esim burda asker devlet esime harclik veriyor bana ise esim asker ve calismiyor oldugu icin bana para veriyor ve ayri etten evde kalip cocuguma baktigim icin ekstra para aliyorum yani anlayacaginiz adam askerlik yapiyo parayi ben aliyorum:roflol:
anlayacaginiz ben ona harclik veriyorum bazen:roflol:

benim kocişş sadece ayın 1inde ve 10unda paran var mı diye sorar..
Niye??
çünkü 1inde maaşımı,10unda primimi almışımdır
tatlicadiarzu

eşimin o ayki kazancı tamamen bendedir.
istememe gerek kalmaz.
limitim yoktur sağolsun sesi çıkmaz
parayı eve bırakır ve sormaz...

HiÇ BÖYLE BİR DURUM OLMADI...
MAAŞINI ALDIĞI GİBİ BANA GETİRİR, İÇİNDEN SADECE HARÇLIĞINI ALIR.
ONA RAĞMEN PARAN VARMI DİYE SÜREKLİ SORAR.
EEE BENDE YOK DiYEMEM TABİ :roflol:

aynen güzelim bende öyleyim parayı getırip bana verdiği için yok diyemiyorum hatta kendi biriktirdiklerimden bile harcadığım oluyo bazen:çok üzgünüm:

ben çalıştığım için, paran var mı, diye sormaz. bana para lazım oldu mu isterim, eşim de verir.

Eşim gerçekten de bu konu da çok hassas, 8 yıllık evliyim ama daha hiç eşimden para isteme fırsatım olmadı, Eşim maaşını aldığı zaman daha ilk günden ben söylemeden benim aylık ihtiyacımı çok iyi şekilde karşılayacak miktarı bana verir, ayrıca alış veriş içinde bana kredi kartı çıkarttırdı, bu konuda daha hiç bir problem yaşamadım, umarım böyle de devam eder.
:))

annemde hep babamdan ister hatta bi çok kez onların para tartışması yuzunden sabahın korunde kalkarız yada kaldırılırız dıyeyım..ama tatlı tartışmalar bunlar tabi:))))naniknanik

ben yeni evliyim henüz 15 gün oldu.parasız bırakmadı beni kocecim.zaten çok acil para gerekli olursa evle iş arası çok yakın.bişey lazım olsa söylüyorum ve getiriyor.eğer işten ayrılamayacak şekilde ise bende para olduğundan kendim çıkıp hallediyorum.ama bir kocanın mutlaka eşine para bırakması gerekir..insanlık hali.mutlaka evde para bulunmalı.eşleri başından nasıl alıştırırsan öyle mi gidiyor acaba:uhm::uhm:

Ben Hic Esimden Para Istemedim Desem Inanirmisiniz Bana,, Parayi Ceker Getirir Kutumuza Koyar O Da Bende Istedigimiz Kadar Alip Kullaniriz,, Hic Boyle Birsey Yasamadim.. Soyleyip De Almak Istemem Ben Parayi...

Ben çalıştığım için hiç öyle bir durumumuz olmadı. :sm_confused:
Ödemelerimizi yaptıktan sonra kalan paradan ikimiz de harçlıklarımızı alırız...

bizim evde para konu olmaz..ikimizde çalışıyoruz ama bazen oluyorki cebimde kuruş kalmıyor...eşim zaten ay ortasına doğru benim parasızlığım başladığı için tuvalet masasının üstüne koyar bende teşekkür ederim ağam derim ve alırım..özellikle para hiç istemedim çünkü istememe fırsat bile vermedi...ama tam tersi eğer bende varsa eşimde kalmamışsa ben onu hisseder yine tuvalet masasının üstüne koyarım ve orada birşeyini unutmuşsun derim..yani istense bile zoruma gitmez o benim kocam yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…