evet aynı şekilde,maaş kartıda kredi kartlarıda bendedir,onda bir kredi kartı var durur ama kullanmaz ...insanlık hali acil bir durum olur diye...harçlığınıda verdiği özel derslerden çıkarır..hiç sormam bile ne alır,ne harcar...ama benim küçük oğlan onuda bırakmıyor babada:))adamcağıza sürekli aldırır bişiler....eğer alışveriş yapmışlarsa akşam ikisi bir girer eve mutfağa yanıma uğramadan direk oğlanın odasına gitmişlerse hemen anlarım..ne aldınız yine buraya getirin derim...ben fuzuli harcamalara kızdığım için benden gizlerler ama ben hep yakalarım:roflol:
doğru vallahi...geçenlerde oğlan konuşurken şöyle dedi: bende bir gün evlenince aldığım maaşı karıma vereceğim...bak babam ne güzel veriyor maaşı oh!!! hiç bir şeye karışmıyor..her şeyi sen hallediyor koşturuyorsun..bende karıma yıkacam "dedi...baba ile birbirimize baktık kaldık tuhaf da oldum,endişelendim de:))))babası dediki o zaman"ama oğlum benim annene bırakmamın bir sebebi var...baktım o ekonomiyi benden iyi yönlendiriyor,para harcamalarını mantıklı yapıyor..iktisatlı olmaya dikkat ediyor...ihtiyaçları önceliklere göre iyi sıralıyor madur olmuyoruz....ben biraz kafama göre harcıyorum...sende evlendikten sonra eşini önce bir tanımalısın bakalım parayı nasıl kullanıyor,önce harçlık ver takip et....eğer akıllı harcamalar yapıyor ve birikimede önem veriyorsa paranı teslim et....oğlanda:heralde ayni babacığım,önce bir deneyeceğim dedi:)))vallahi içime su serpildi...çünkü malum bazı hanımlar süse,püse takıya,kozmetiğe,giyime kuşama çok takıntılı...paraları oralaar saçıyorlar evdekiler madur oluyor...Alalh korusun ...
yok be canım ben genç sayılmam 40 yaşındayım...yukarda anlattığım gibi benimki beni sınamış işte bakmış ben ondan daha ekonomik hareket ediyorum onun için bana teslim etmiş paracıklarını:))))))