eşiniz işe giderken siz istemeden eve para bırakırmı

asla ben istemeden para bırakmaz ne istiyosam alıyomuş:dilcikar:sanki başa yere götürecem hain adam

Alın bayanlar alın!..Alan ,isteyen kıymetli olur bunu unutmayın.Para gitmesin diye düşünenler değer görmez.Alın ,paşa paşa harcayın.a.s.:enbuyukkk:

Alın bayanlar alın!..Alan ,isteyen kıymetli olur bunu unutmayın.Para gitmesin diye düşünenler değer görmez.Alın ,paşa paşa harcayın.a.s.:enbuyukkk:

:icecream:Bizim Turk bayanlarimiz zaten hep dusuncelidir yok fazla harcama yapmayalim aman,soyle,aman boyle yok,yok para varsa harcayacaksin yoksa zaten olmayan paranin neyini harcayacaksin lol:teytey:

asla ben istemeden para bırakmaz ne istiyosam alıyomuş:dilcikar:sanki başa yere götürecem hain adam

aynen canım benim içinde öyle istediğimi alması değil ihtiyaç halinde evde para olmaması beni deli ediyor bu nedenleki kızlarıma hep söylüyorum okuyun mesleğinizi elinize alın kocanıza maddi açıdan bağımlı olmayın diye klava:

bende para bırakmayan erkeklerden nefret ederim.benm halalarım okul okumamışlar bu yüzden hep derler ki eşinden para istemek çok zor geliyor.ben bu fikirde değilim.dinimize görede bu böyledir ki,bi erkek eşine bakmak zorundadır.o düşüncesizlik edipte para bırakmıyorsa siz isteyin vermek zorunda tabi imkanlar dahilinde.hiç ezilip büzülmeyin.düşünün eğer sizde çalışsaydınız ona para vermez miydiniz.
valla benm babacım maaşını alırdı.içinden borçları ayırıp parayı dolabına koyardı.ve derdi ki kime lazımsa bana söyleyip ordan alabilir allaha şükür onun gbide bi eşim oldu.
ha bu arada erkeği her zaman borca sokacan kardeşim.para harcamayıp biriktiren o paradan bişey anlamıyor.boşverin abartmadan harcayın...

benim eşim eve para bırakmadan işe gitmez benim istemem çok nadirdir.7 yıllık evliyim şimdiye kadar cebinden para almadım. hep kendisi verir vermesede istemem çok mecbur kalırsam kredi kartını kullanırım.

benim eşim eve para bırakmadan işe gitmez benim istemem çok nadirdir.7 yıllık evliyim şimdiye kadar cebinden para almadım. hep kendisi verir vermesede istemem çok mecbur kalırsam kredi kartını kullanırım.

çok iyi inan unutan erkek çok zor. ben öyle bir eşle 20 yıldır yaşıyorum para. bırak demekten fenalık geliyor, artık yolunu buldum bırakmadığı zamanlar ihtiyaçlarımı telefonla bildiriyorum. zaten eksikleri kendisi bildiği için unutuyor sanırım....CADIARZU

Çalıştığım zamanlarda sormazdı ben bu ay kredi kartımı sen ödermisin dediğimde niyeymiş der çalışıyorsun der ödemez ödeyip ödemediğimide sormazdi hamileliğim sıkıntılı olunca işi bırakmak zorunda kaldım bir buçuk ay oldu belki birşey alıcak olayım 50 bin soru sorar para isteyince ne yap can diye sorar umrunda olmaz ne mutlu bana sorar ama paran var mı diye verir sonra arkasından ne yaptın ne ettin çok harcıyorsun der verdiği para miktarı zaten komedi aman şükredin eşlerinize

Insanoglu ne kadar zit ya yada kıymet bilmioyoruz.:))benimki de tam salaklik bugun 100 lir harcasam param bitti canim para birak desem (genelde para bendedir zatem ) daya yeni verdim naptin demez. Al cuzdanimdan der. Bende anlatirim suraya harcadim diye niye anlatiyosum lazimsa harcamissindir der. Bende kendi kendime solenirim insan bir meral eder diye. Hee ama ben incigine kadar arastiririm

Kadın milleti illa birşey bulcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…