eşiniz işe giderken siz istemeden eve para bırakırmı

ben kendi maaşimi çekmediğim biriktirdiğim için eşim bana haftalik yüklü bir miktar veriyor
her ayın başındada küçük bir kutumuz var oraya kadına vermek üzere temizlik parasını koyuyor
ben genelde onuda harcadiğim için sürekli oraya takviye yapmak zorunda kalıyor naniknanik

ben calisiyorum ayin 20 sine kadar sormaz bile sonra istemeden birakir ...
bazen de ben ona harclik veririm..
sonucta biz ortak bi hayat yasiyoruz birakmasada istemekten utanmam... a.s

bizim evin maliye bakanı eşimdir.ayın 25 i olunca aksam caktırmadan maasımı cuzdanımdan alır. bi bakarım kara dosyasını acmıs.şu şuraya bu buraya der.şukadarda bankaya der.sanda şu kadar harçlık verıyorum der cuzdanıma koyar.kendı maasını da alınca aynı işlemlerı yapar.2-3 aksamda bir cuzdanımı acar bakar yada sorar ne kadar paran var dıye eğer azalmışsa yada bıtmısse hemen yerıne yakviye yapar benım canım kocışımm Şeniz

benim eşimde para bırakır ama bıraktığı parayla kendime yada eve bişi almıştım 2 /3 kere baktım yüzü değişti. niye böle yaptığını anlamış değilim. ben kendime yada evime bişi alamıyacakmıyım.sanki ben alış veriş çılgını bi kadınmışım gibi bir tavra bürünüyor. evleneli 8 ay oldu. bu zaman zarfı içimde 3 kere kendime bişi aldım. bu ona battı. sizce ne yapmam lazım.

bizde eşim maaşı getirir bana verir tam tersine eşime ben harçlık veririm....

ah canım benim kelin ilacı olsa kafasına sürermiş bende aynı değişmeyen değişmez bu durumda allah kolaylık versin sana:1no2:

evlenince para mevzusu önem teşkil etmemeli bence..ne kadının maaşı olduğu gibi kocasına vermesi hoş ne de erkeğin getirip kadına olduğu gibi vermesi hoş..yani benim şahsi fikrim bu..ödemler yapılır tasarruf edilcek olanlar ayrılır..harcanması için olanlar ortak hesaba yatırılıp isteyen lazım olunca çeker...

Evet eşim her zaman evde para olmasına çok dikkat eder.
Bu konuda çok duyarlıdır sağolsun. Gerçi çok zor durumda kalsam
kartlarım var ama olsun der. Ama ben eşim olmadan pek dışarı çıkmam.
O yüzdende pek paraya ihtiyacım olmaz herşeyi onunla beraber hallederiz.

evt genelde bırakır.bırakmadığı zamanlarda olur.ihtiyacım olduğundada ben isterim oda çıkarır verir paşa paşa.

ben çalışıyorum aynı günlerde maaş alıyoruz evin giderlerini hep ortak ödüyoruz aylık neye ihtiyacım varsa onu üzerime alıyorum hergünde sorar paran vr mı diye bi sorunumuz yok işyerlerimiz birbirine yakın akşamları eve beraber döneriz eli açıktır gireriz mağzaya ben firenlemesem bütünmağzayı alacak nerdeyse

benim eşimde haftalığımı verir yardımcı bayanın geleceği günler akşamdan onun parasını bırakır alış ver,şegideceğim zamanda param olduğunu bilse bile yine sorar canım benim yaa:asigim:

çalıştığım için bırakmaz ama hep sorar paran var mı bi ihtiyacın eksiğin akşam istediğin bişe var mı diye sormadan edemez kaset mübarek:)

eşimin banka kartları bendedir maaş yatınca ödemeleri yaparım birikim yapılcaksa yaparım onada harçlığını veririm

dikkat ediyorumda para konusunda sorunsuz olanlar gençler şimdikiler akıllı hanımlar oh ne güzel alıştırmışsınız formulünü bana da verin bakalımÇok üzgünüm çoook

dikkat ediyorumda para konusunda sorunsuz olanlar gençler şimdikiler akıllı hanımlar oh ne güzel alıştırmışsınız formulünü bana da verin bakalımÇok üzgünüm çoook

ablacığım aliştirmaklan ilgisi yok en azindan kendi adima eşimi aliştirmak aklımın ucundan bile geçmedi
yetişme meselesi galiba, ailesinden ne görüyorlarsa öyle yapiyorlar diye düşünüyorum.
Sonradan değiştirmek zor olur gibime geliyor. Senin örneğinde olduğu gibi kaç sene olmuş halen alışamamış bundan sonrada biraz zor gibime geliyor ama inşallah yanılıyorumdur

ah canım bizim eşler memur olunca nereye para bırakıcak maaş yetsin boroçlu çıkmayalımda ona şükür edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…