eşiniz işe giderken siz istemeden eve para bırakırmı

ah canım bizim eşler memur olunca nereye para bırakıcak maaş yetsin boroçlu çıkmayalımda ona şükür edelim

canım benim seninki memur benimki üstüne üstlük emekli birde çoluk çocuk okuyor neye yetişsin değilmi kızıyorum bazende çok hak veriyorum

Biz kendi işyerimizde birlikte çalıştığımız için muhasebe işleri bendedir...
Ödemeler, alışveriş,para biriktirme v.s. hepsi benden sorulur... Bütün gün yanyana olduğumuz içinde ihtiyacını bilir ve temin ederim zaten...

ah ah hanımlar bu konuda bende dertliyim.eşim ben istemeden eve para bırakmaz.üstüne üstlük 11 aylık bi bebeğim var.onun ani ihtiyaçları çıkabiliyo ve ben bunu her seferinde hatırlatmak zorunda kalıyorum.bu durum çocuk olmadan önce çalıştığım için olabilirmi bilmiyorum.:sm_confused:bi öğretemedim yani......CADIARZU

ben zaten pazartesi günü harçlığımı alırım..işe giderken belli bi yere bırakır...ben hiç istemek zorunda kalmam..bununla bir haftayı idare etmem beklenir ama salı oldumu benim para biter...sadece param bitti derim sevimli şekilde sırıtarak...oda gerekeni yapar...istemem ...hiç istemem...bu arada haftalığa zam istiyecem olmuyo böyle......

aynen canım bende bu dertten muzdaribim eşime hep söylemekle bende hep diyorum ani bir ihtiyaç olsa evde hastalık olsa iştenmi gelicen üç kuruş para için ama değişmeyen değişmiyor canım sana kolay gelsin

akşamları arar gelmeden ne lazım diye sorar ve o alır gelirken ..o yüzden para onda kalır bana günlük para bırakmaz..ama eger haftalıktan fazla para artıysa cebimize birazını verir sende kalsın derkısacası bi alışverişi hep beraber yaptıgımız için bana para lazım olmaz

ne şanslı erkek masrafsızım ama bide markete görün beni sırnaşık şeysırnaşık şey

aynen ablacım hep unutur ve bende hep kızarım yaa lazım olsa diye yapacak bişey yok hep unutuyo

benim kocam allah var ptesi oldu mu bırakır yatak odasına.yıllardır böyledir....olduğu zaman hiç esirgemez fazla fazla verir.....her sabah allah sana ,sen bana diye uğurlarım....allah çok versin kocama

benim kocamda bana haftalık verir aylık verdiği zaman çabuk çarçur ediyom ama haftalık verdiği zamanda aman 2-3 hafta biriktiremde ii bişey alırım die düşünürkene busefer kocamın parası bitio gelio borç istio bide benden yane bi orta yolunu bulamadım ayolCADIARZU

Benimki Masallah Calistgini Getirir Bana Kendine Harclik Alir O Kadar Erci Ben Calistiginin Hepsini Ellemem Zaten Nedense Dokunmiyorum Eve Biraktigi Halde :) Bana Der Alsana Cekmecedenpara Burda Iste Der :)

hiç istememe gerek kalmaz maaşını aldığı gıbı eve getırır para hep bır yerde durur kıme ne kadar lazımsa alır

birakmasina gerek yok alisveris yaptigim zaman çek kullaniyorum,oda daima çantamda olur.eger pazara gideceksem bankaya ugrarim parami çekerim.

bana özel olarak hiç para bırakmaz.illa benim istemem lazım.her defasında ya bütün para evde ya lazım olunca alsana der.

yok anam bızımkınb cebındee akrep varrr ıstemeden para bırakmayı bılmezlerrrrr

kredi kartı borcunu ödemekten adamın bana bırakacak parası kalmıo valla

valla benim kocam saolsun aldıgı gibi çekmeceye koyar hatta para bitsin nedne bitirdin demez ne yapalım biraz bekel gene getiririm der :roflol: zaten para bırakmazsa çenemden kurtulamaycagını bilir bazen de kontrol eder e der sen hiç para harcamamışsın e derim benim parayla işim olmaz yerimseniben

ahhhhhhhh ahhhh erkeklerde parami varda versinlerrr
aylik gelir bana evdi gazdi duzdu su ceyran mufak geride bes on kurus zavalli canim para varmi derrrr kalanida beraberce harcariz ne kaliyorsa sankiiiKötü KazenKötü Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…