eşiniz işe giderken siz istemeden eve para bırakırmı

hehehe tam tersi eşim işe gidecekken yol parasını sigara parasını bendne alır öle gider erkek eline para bırakmak yok çar çur ediyo sonra akıllandı maaş günü hopp para elimde :))

canım kocişim saolsun hem her ay duzenlı maasımı oder hemde, ayın yarısına gelmeden bıtırdıgım ıcın sabahları ben uyurken komıdının ustune koyar 2 gunde bır.. yerım ben onu yerıımm maşallahhh!!...Şeniz

yok anacım benim ki bırakmaz.çalışıyorsun maaşından beş kuruş vermiyorsun bide benden istiyorsun der.ama ben söke söke alırım,korkusundan son kuruşuna kadar bırakır zavallım ya.

Genelde ben ona sorarım harçlığın varmı diye :icecream:
Çünkü kocişkom maaşını alır getirir bana verir. Evin maliye bakanı benim çünkü
Nereye ne harcadın hesabıda yapmaz.:asigim:
Ama bizdede genelde ben ona para bırakmayı unuturum o da para istemesem aklına bile gelmez der :tomato::tomato::tomato:

benim eşimde benden alır harçlığını... parayı ona bıraksam ohoooooo yandıık...

Bilmemki bırakırmı..görcez 1 ay sonra ne yapacağını..Gerçi ilk konuştuğumuz zamanlarda "ben maaşı alır almaz sana veririm hepsini" diyodu..ama bu demesi taa nişanımız bile olmadan önceydi:roflol:giderek fikri değişmiş olabülü :icecream:

öyle diyorsa bırakır canım ama bütün sorumluluğu almak zor bence yaşam felaket çünkü:uhm:

benim eşimde haftalığımı verir yardımcı bayanın geleceği günler akşamdan onun parasını bırakır alış ver,şegideceğim zamanda param olduğunu bilse bile yine sorar canım benim yaa:asigim:

kutlarım sizi kızlar.tabiki evlilik bir paylaşım.
ben bir keresinde ailemin yanında bir süre kalıp döndükten sonra halıda bazı lekeler görüp bu sefer temizlikçi parasını senden alıcam dediğimde niye ben verecekmişim diye terslendim. temizlemek benim görevim ve tek başıma ben kirletiyorum ya.
eve para bırakmak?

ben şimdilik çalışmıyorum...ama eşim aylığını evlendiğimiz ilk günden beri alır almaz tümünü getirip elime verir...o işe giderken ona ben para veririm...evdeki harcamalar benden sorulur anlayacağınız...evde maliye bakanıyım...

her ikimizde çalışıtğımız için paramız ortaktır.. herkes üstüne düşen ödemeleri yapar ...
ben; dükkanlar için çektiğimiz krediyi, faturaları ve kredi kartlarını tüm bakiyeyi öderim
eşim , arabanın kredisi ve kirayı öder
Alışverişz yaparız o anda kimin cebinde para varsa ... geri kalan paradan harçlığımızı alır ve eve bırakırız...
İhtiyacı olan oradan alır... eşim hemen hemen hergün sorar harçlığın var mı diye?
o sormadığı zamanlarda anlarım ki parası yok o zaman ben sorarım...
Çünkü benim cebimde küçük bir miktar hep olur...

burda verilen cevaplara baktığımda çok az arkadaşımın eşlerinin eve para bırakmadığını okudum benim eşimde dahil valla çok iyi o zaman benim kocişklava:

valla sen 20 yılda öğretemediysen benimde hiç şansım yok demektir.bende umut etmekten vazgeçerim.ama ne yapalım onları böyle kabul ettik .her ne kadar bazen sinir bozucu olsada!

valla sen 20 yılda öğretemediysen benimde hiç şansım yok demektir.bende umut etmekten vazgeçerim.ama ne yapalım onları böyle kabul ettik .her ne kadar bazen sinir bozucu olsada!

evet gerçekten çok sinir bozucu oluyor allahtan kendim elişleri yapıp satıyorum da idare ediyorum eve gereken herşeyi alır eşim zannediyorki lazım olmaz yada ihtiyacın olduğunda iste der oda herseferinde zor oluyor bende istemeden bıraksın diyorum of bu böyle devam eder klava:

Benim kocacım sağ olsun cebindeki tüm parayı bana verir allah helalinden bin bereket versin herkesin kesesine :enbuyukkk:

yanına asla fazladan para almaz kasada bende olduğu halde paan var mı diye sorar durur sağolsun kocişim

6 senelik evliyim daha bi gün para birak demedim sagolsun kendiliginden birakir buzdolabini üstüne zaten cebinde 100 varsa 50-50 paylastirir..

eşimin banka kartları bendedir maaş yatınca ödemeleri yaparım birikim yapılcaksa yaparım onada harçlığını veririm

evet aynı şekilde,maaş kartıda kredi kartlarıda bendedir,onda bir kredi kartı var durur ama kullanmaz ...insanlık hali acil bir durum olur diye...harçlığınıda verdiği özel derslerden çıkarır..hiç sormam bile ne alır,ne harcar...ama benim küçük oğlan onuda bırakmıyor babada:))adamcağıza sürekli aldırır bişiler....eğer alışveriş yapmışlarsa akşam ikisi bir girer eve mutfağa yanıma uğramadan direk oğlanın odasına gitmişlerse hemen anlarım..ne aldınız yine buraya getirin derim...ben fuzuli harcamalara kızdığım için benden gizlerler ama ben hep yakalarım:roflol:

doğru vallahi...geçenlerde oğlan konuşurken şöyle dedi: bende bir gün evlenince aldığım maaşı karıma vereceğim...bak babam ne güzel veriyor maaşı oh!!! hiç bir şeye karışmıyor..her şeyi sen hallediyor koşturuyorsun..bende karıma yıkacam "dedi...baba ile birbirimize baktık kaldık tuhaf da oldum,endişelendim de:))))babası dediki o zaman"ama oğlum benim annene bırakmamın bir sebebi var...baktım o ekonomiyi benden iyi yönlendiriyor,para harcamalarını mantıklı yapıyor..iktisatlı olmaya dikkat ediyor...ihtiyaçları önceliklere göre iyi sıralıyor madur olmuyoruz....ben biraz kafama göre harcıyorum...sende evlendikten sonra eşini önce bir tanımalısın bakalım parayı nasıl kullanıyor,önce harçlık ver takip et....eğer akıllı harcamalar yapıyor ve birikimede önem veriyorsa paranı teslim et....oğlanda:heralde ayni babacığım,önce bir deneyeceğim dedi:)))vallahi içime su serpildi...çünkü malum bazı hanımlar süse,püse takıya,kozmetiğe,giyime kuşama çok takıntılı...paraları oralaar saçıyorlar evdekiler madur oluyor...Alalh korusun ...

dikkat ediyorumda para konusunda sorunsuz olanlar gençler şimdikiler akıllı hanımlar oh ne güzel alıştırmışsınız formulünü bana da verin bakalımÇok üzgünüm çoook

yok be canım ben genç sayılmam 40 yaşındayım...yukarda anlattığım gibi benimki beni sınamış işte bakmış ben ondan daha ekonomik hareket ediyorum onun için bana teslim etmiş paracıklarını:))))))

Çalışsam da çalışmasam da muhakkak para bırakır beni zor durumda hiç bırakmaz Allah bozmasın beni hep düşünür canım kocam.iyiki var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…