Bilmemki bırakırmı..görcez 1 ay sonra ne yapacağını..Gerçi ilk konuştuğumuz zamanlarda "ben maaşı alır almaz sana veririm hepsini" diyodu..ama bu demesi taa nişanımız bile olmadan önceydi:roflol:giderek fikri değişmiş olabülü :icecream:
benim eşimde haftalığımı verir yardımcı bayanın geleceği günler akşamdan onun parasını bırakır alış ver,şegideceğim zamanda param olduğunu bilse bile yine sorar canım benim yaa:asigim:
ben kendi maaşimi çekmediğim biriktirdiğim için eşim bana haftalik yüklü bir miktar veriyor
her ayın başındada küçük bir kutumuz var oraya kadına vermek üzere temizlik parasını koyuyor
ben genelde onuda harcadiğim için sürekli oraya takviye yapmak zorunda kalıyor naniknanik
Ben sorarım paran varmı diye jeyyar
Kasa bende :roflol:
valla sen 20 yılda öğretemediysen benimde hiç şansım yok demektir.bende umut etmekten vazgeçerim.ama ne yapalım onları böyle kabul ettik .her ne kadar bazen sinir bozucu olsada!
eşimin banka kartları bendedir maaş yatınca ödemeleri yaparım birikim yapılcaksa yaparım onada harçlığını veririm
ablacığım aliştirmaklan ilgisi yok en azindan kendi adima eşimi aliştirmak aklımın ucundan bile geçmedi
yetişme meselesi galiba, ailesinden ne görüyorlarsa öyle yapiyorlar diye düşünüyorum.
Sonradan değiştirmek zor olur gibime geliyor. Senin örneğinde olduğu gibi kaç sene olmuş halen alışamamış bundan sonrada biraz zor gibime geliyor ama inşallah yanılıyorumdur
dikkat ediyorumda para konusunda sorunsuz olanlar gençler şimdikiler akıllı hanımlar oh ne güzel alıştırmışsınız formulünü bana da verin bakalımÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?