Eşiniz izin verir mi ?

kızlar azıttınız gene
fıstıkım ye gülüm afiyet olsun bende yerimki size takılmayı seviyorum çelimsiz genç kızlar olduğunuz için canlarım

teşekür ederim ablacım yorumların için

benim eşimde izin vermez,bende her ne kadar samimi olsam da kalmak istemem,,,eşim nerde ben orada,,,ailem hariç tabii,

bence eşin seni çok seiyor. ve yanındann ayırmak istemiyor. hiç kızma eşine çok şannslısın. bardağın birde diğer tarafından bak

belki ifade ediş biçimi yanlış olmuş olabilir.
ama arkadasınızın ailesinin de düşünmesi gerekirdi. çiftler ne olursa olsun ayrı yatmamalı...
sizi birlikte davet etmelilerdi.
haa,eşinin iş durumu müsait değildir onlar gelebilirler,mühim olan beraber olmak değil mi..
çiftler ailecek gidip dönmeli. gittiğinizde ortamdan çok hoşlanırsa siz kalın yarın dönerbilirsiniz diyen olabilir sadece eşiniz. ama bir telefona güvenip hadi git kal olmaz.
senni kıymetini bile iyi bir eşe sahipsin:) :13:

saol güzelim yorumun için

bu eşten eşe değişen bir durum mesela bazı kadınlar yazları toplanıp birinin yazlığına gidiyor orda kalıyolar.akşamları çay bahçelerine gdylar.
ama ben (eşim izin vermez) verse bile böyle şeyler yapmazdım.sende eşine kızma sel gider kum kalır elalem için 8 yıllık eşinle kötü olma derim.aile huzuru her şeyden önemlidir.

evli evine köylü köyüne derler bizde de...

kadının yeri kocasıdır yanıdır...
eşin haklı ne işin var kocan evde dururkene
eşine kızma hiç canım elbette haklı...empati yap ,aynı şeyi eşin için isteseler yada eşin sana teklif etse?

haklısın nilcim saolasın yorumun için geçte olsa anladım sayenizde

Annemin evine bile eşim olmadan gidip kalsam inanın içim asla rahat etmezdi. Biz ailece her yere beraberce gider ve döneriz. Eşim benim böyle bir isteğim olsa hoş karşılamazdı, bende aynı şekilde.

Belki abartıyorum ama, eşim evdeyken arkadaşıma kahve içmeye bile gitmem..

eşin son derece haklı artık bu devirde kimseye güven kalmadı....

Arkadaş yalnız değil kocasıyla ise zaten ben kalmak istemem. Ama onundışında yalnız yada çocuklarıyla olan evli arkadaşıma çocuklarımla birlikte kalmaya gitmeme izin verirdi sanırım. Ama o da arkadaşımı çok iyi tanırsa...

benim eşim de izin vermez bence de mantıklı olan bu..bekarken de kalmazdım bence siz de kalmayın bu devirde güven olmaz kimseye

bencede eşinize kızmayın bnim eşimde izin vermez. ama arkadaşınızla niye aranız açıldıki anlayış göstermeliydi arkadaşınız..

Benim eşim de izin vermez bende giidp kalmam zaten kimsenin evinde onsuz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…